Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

heyyyyyyyyy ziyaretçi kardeşler girin topiğimize de gelin beraber birikim yapalım sizler de yazın deneyimlerinizi .

ya ben bu topiği niye daha önceden keşfetmedim ya
şimdiye neler olurdu kimbilir neyse Allah beterinden korusun zararın neresinden dönülse kardır. ben bu topiği çok sevdim

ya ben bu topiği niye daha önceden keşfetmedim ya
şimdiye neler olurdu kimbilir neyse Allah beterinden korusun zararın neresinden dönülse kardır. ben bu topiği çok sevdim

Kesinlikle kesinlikle daha önce keşfetmediğime bin pişmanım farmasicim aklımdayken sorıyım katrem gelmişti gene gitti birde şu tablo olayı vardı gene iptal oldu zannedersem o iş

canlarım bugünde ben sizi gaza getireyimm..Allahhhhh !!! bizimkilerde bu kadar olsun inşallah

belki varyemez amca gibi senin de 1 gr lık altınlarla doldurduğun bir kapalı havuzun olur girer girer yüzersin

Hahahahahahaha varyemez amca ben öyle olmak istemem ya pinti değilim okadar altınlar bir yerde kalsın altın keser şimdi biyerlerimi patiyle süt banyosu yaparız

Eki Görüntüle 224909

canlarım bugünde ben sizi gaza getireyimm..Allahhhhh !!! bizimkilerde bu kadar olsun inşallah

Çok güzellermiş ben çok para kazanıp altın almak istiyorum.Bugün altınla kafayı yemezsem bir daha hiç yemem. Biraz kıyıda köşede birikmiş TL var acaba onlaramı göz diksemde altın yapsam.Yine kafam bulandı.

Kesinlikle kesinlikle daha önce keşfetmediğime bin pişmanım farmasicim aklımdayken sorıyım katrem gelmişti gene gitti birde şu tablo olayı vardı gene iptal oldu zannedersem o iş
evet canım katrem geldi gitti ama tabloyu deren arkadaşımız yapıyordu ama her ay sonu ya da başında yenilemeyecek miydi? ben mi yanlış hatırlıyorum.:26:
Eki Görüntüle 224909

süppppppppppperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Cnm kıyıda köşede paran varsa al bence altınını.çünkü nakit olunca tutmak zor oluyo :18: altın en güzel yatırım bence benim annemde çok yapardı eskiden.bende başladım artık.

tablo yapamadım yapmayı bilen var mı aramızda ?

Son düzenleme:
kızlar ara ara gelip okuyrm yanlış mı okudum bugün altın 142 tl miii
ben artık gram altın alırım herhalde

evet canım katrem geldi gitti ama tabloyu deren arkadaşımız yapıyordu ama her ay sonu ya da başında yenilemeyecek miydi? ben mi yanlış hatırlıyorum.:26:

süppppppppppperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

evet bende ayın belli bir gününde yapılsın arkadaşımız yorulmasın önerisinde bulunmuştum zannedersem öyle olacaktı fakat katrem gelince devir falan muhabbetleri oldu diye hatırlıyorum benn

Zannedersem buldum canlar sanırsam B I U kalın italik altı çizgili dğmelerinin hemen altında bir tablo diğmesi var oradan yapılacak

denemedenemedeneme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…