Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Merhaba Kızlaar aranıza yeni katıldım ben de listeye dahil olabilir miyim hergün mü güncelliyorsunuz her hafta mı nasıl oluyor bu tablo

merhaba canım hoşgeldin listemizi deren arkadaşımız yapıyor ve de her ayın başında ya da sonunda rapor alıp listeyi yeniliyor canım
şimdiden hayırlı olsun bereketli birikimler

merhaba canım hoşgeldin listemizi deren arkadaşımız yapıyor ve de her ayın başında ya da sonunda rapor alıp listeyi yeniliyor canım
şimdiden hayırlı olsun bereketli birikimler

hoşbulduuk canımm o zaman deren arkadaşımıza rica ediym beni de eklesin. size de bereketli birikimler gelsin çil çil altınlarrrr

Farmasicim benide ekleyin tabloya.artık yeniliğim gitti bende eskidim burda tek kalbim olmuş ben gram alıcam diyodum ya şekerim.eşim dediki bugun ay sonuna kadar bekle zaten 1 temmuzda başladım birikime ay sonunda çeyrek al dedi.ama ben sabredemiyorum kii:86:

kızlar deren arkadaşımıza özelden mesaj atarak birikimlerimizi bildirirsek çok daha iyi olur sanırım deren arkadaşımızın listeyi oluşturabilimesi açısından ,yoksa buradan tek tek sayfaları kontrol etmesi çok zor olur öyle değil mi?
birikimlerimizi her ayın sonunda deren arkadaşımıza özelden bildirelim ,arkadaşımız da ona göre listesini güncelleyip ,yayınlayabilsin ne dersiniz kızlar ?

günaydın canlar hayırlı, huzurlu, sağlıklı, bereketli bir gün diliyorum herkese

Son düzenleme:
günaydın canlar hayırlı, huzurlu, sağlıklı, bereketli bir gün diliyorum herkese

sanada günaydın canımm herkese bol bereketli,huzurlu,sağlıklı huzurlu günlerr olsunnn,bendebu gün tık yok param bitti daha ayın 15 benim 5 kuruşum kalmadı kumbişden mi alsam borç mu alsam offf annem pazartesi gelecek rahatlarım ama o gelene kadar ne yapacağım bennn

Selam bayanlar kararımı verdim birazdan dışarı çıkıp gram altın alıcağım birdaha ki sefere de çeyrek yaparım inşallah..Buarada bu gram altın bizim kuyumcularda vardır umarım ilk defa alıcağımda o yüzden tereddütüm

waawwwwwwwwwww hemşom gelmiş nasılsın eceeeeeeeeeeeeee seni çok özledimmmmmmmmmmmmmmmm. çok öpüyorum tatlımmmmmmmmmm benimmmmmmmmm

herkese slm,sayfalar baya ilerlemiş,herkesin kumbarası bereketli olur inşlh tatil bitti geldim omzum ve sırtım yanıyordoktorda aramadı bari arayıp başkasını aldık dese yine insan rahatlar ben ne şansız bir insanım yaabu arada kumbarama sadece 4 tl atabildim

pasaklıtanrıca sen nasılsınnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmm

merhaba hanımlar,herkese keyifli bi haftasonu diliyorum birçok kişi gram altın alayım demiş ama benim bildiğim kadarıyla gram altını elden çıkarması çeyrek altın kadar kolay değil,kuyumcuların çoğu 24 ayar değil 22 ayar üzerinden geri alıyormuş duyduğum kadarıyla:44: araştırıp öyle karar vermekte fayda var

canım bozma moralini hemen dur bakalım bir hafta içine girelim hayırlı haberler inşallah seni bekliyordur bitanem.
tatilde yandın tabiiiiiiiiiii canım benim yanık kremi sürsene sil.........din adlı kremden sürüver canımcım.
bereketli olsun birikimlerin de bitanem.

bende seni özledim bitanemmbu arada altının hayırlı bereketli olsun inşlh akıllı bıdığım benim

sağolasın bitanem Allah razı olsun en güzelleri sizlerin olsun canım benim

tatilin nasıl geçti ?????????

Son düzenleme:
iyiyim çok şükür,teşekkür ederim farmasicim sen nasılsın:112: bu arada benim kuytuköşebank 400 lira oldu,kumbara da 50 liraya yakın fakat bunların dışında cüzdanda param yok ne yazık ki

aman Allah'ım bize ne oldu böyle ya cüzdanda para yok diyoruz silkelensek demek 450 tl para çıkacak hala para yok diyoruzz gülmekten öldürdün beni.
sen kuytubanktan borç al cüzdana koy 20-30 ama geri mutlaka yerine koy olur mu bitanem

Son düzenleme:

inşlhh canım yaa ne güzel dua etmişsin Allah razı olsun bitanem benim

onlar kağıt para ya,birbirlerinden ayırmaya kıyamıyorum.en iyisi kumbaradaki bozukluklardan biraz ödünç almak annemin de biraz borcu var bana,geri öderse bu haftayı da rahat atlatırım.sonra bi dahaki hafta 100 lira haftalığım hoooop kuytuya ben bu birikim işini gerçekten yanlış yapıyorum,haftalıkları bütün bütün biriktirip kumbaradaki az parayı harcıyorum,daha iyi oluyor ama

bu birikim işinin nesini yanlış yapıyorsun anlmadım canım ?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…