Merhaba Kızlaararanıza yeni katıldım ben de listeye dahil olabilir miyim hergün mü güncelliyorsunuz her hafta mı nasıl oluyor bu tablo
merhaba canım hoşgeldinlistemizi deren arkadaşımız yapıyor ve de her ayın başında ya da sonunda rapor alıp listeyi yeniliyor canım
şimdiden hayırlı olsun bereketli birikimler
günaydın canlar hayırlı, huzurlu, sağlıklı, bereketli bir gün diliyorum herkese
waawwwwwwwwwww hemşom gelmişnasılsın eceeeeeeeeeeeeee seni çok özledimmmmmmmmmmmmmmmm. çok öpüyorum tatlımmmmmmmmmm benimmmmmmmmm
herkese slm,sayfalar baya ilerlemiş,herkesin kumbarası bereketli olur inşlhtatil bitti geldim omzum ve sırtım yanıyor doktorda aramadı bari arayıp başkasını aldık dese yine insan rahatlar ben ne şansız bir insanım yaa bu arada kumbarama sadece 4 tl atabildim
pasaklıtanrıca sen nasılsınnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmm
bende seni özledim bitanemmbu arada altının hayırlı bereketli olsun inşlh akıllı bıdığım benim
iyiyim çok şükür,teşekkür ederim farmasicimsen nasılsın:112: bu arada benim kuytuköşebank 400 lira oldu,kumbara da 50 liraya yakın fakat bunların dışında cüzdanda param yok ne yazık ki
canım bozma moralini hemen dur bakalım bir hafta içine girelim hayırlı haberler inşallah seni bekliyordur bitanem.
tatilde yandın tabiiiiiiiiiii canım benim yanık kremi sürsene sil.........din adlı kremden sürüver canımcım.
bereketli olsun birikimlerin de bitanem.
aman Allah'ım bize ne oldu böyle ya cüzdanda para yok diyoruz silkelensek demek 450 tl para çıkacak hala para yok diyoruzz gülmekten öldürdün beni.
sen kuytubanktan borç al cüzdana koy 20-30 ama geri mutlaka yerine koy olur mu bitanem
onlar kağıt para ya,birbirlerinden ayırmaya kıyamıyorum.en iyisi kumbaradaki bozukluklardan biraz ödünç almakannemin de biraz borcu var bana,geri öderse bu haftayı da rahat atlatırım.sonra bi dahaki hafta 100 lira haftalığım hoooop kuytuya ben bu birikim işini gerçekten yanlış yapıyorum,haftalıkları bütün bütün biriktirip kumbaradaki az parayı harcıyorum,daha iyi oluyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?