Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

hoşgeldiniz.birikim birikimdir

Ezgikc nickimin altında yazanı gördünmü canım bak ne hallere soktunuz beni yaşasın birikimci kk hanımları

gördümm harikasınn.ne güzel işte.. bende sizin sayenizde böyle oldum..yaşasınn !! insanın kendine güveni geliyo:13:

kızlar hepinize bereketli birikimler..
bana yardım cı olursanız çok memnun kalacağım.bu altın fonu dedikleri faiz olmuş oluyor mu? bankaya sordum faiz değil şeklinde uzuun bir açıklama yaptılar ve ben bişey anlamadım..bunu bilen var mı?

Son düzenleme:

Yanlış yönlendirmek istemem ama zannedersem altının gramına göre alım yapılıyor ve altın yükseldikçe paranızda değer kazanıyor benim bildiğim bu altın hesabı bulunan arkadaşlar daha doğru bir açıklama yapıcaklardır zannedersem

Farmasi can'ım nerelerdesin ya gözüm yollarda kaldı hoşgeldinn

çarşıda işlerim vardı hallettim geldim canım.
maaşımın bir kısmını çektim.
1000 tl ile borç kapatmaya çalıştım kaldı 900 tl çok şükür.
seçimdeki sandık kurulu başkanlığı için de 168 tl aldım üzerine de 2 tl daha ekledim 170 tl oldu.
annemin cep tel faturası filan benim banka hesabında otomatik ödemede bana elden ödeme yapıyor annem cep tel için de 20 tl verdi .
170 ile birlikte 20 tl yi de aldım 190 tl kuytuköşebanka attım bakalım hayırlısıyla Allah bereket versin.

Son düzenleme:

Ohh ohhh ohh ohh maşallah gene bereketli günündesin bakıyorumda

Şu kuytuköşebank tabirin ben öldürecek yaa herkese anlatıyorum farmasinin deyişiyle diyip konuşmaya başlayınca çok gülüp hoşlarına gidiyor

Ohh ohhh ohh ohh maşallah gene bereketli günündesin bakıyorumda
çok şükür Rabbim'e öyle bir gündeyim işte en büyük zenginlik sağlık gerisi boş canım ya.
mal sahibi mülk sahibi
hani bunun ilk sahibi
mal da yalan , mülk de yalan
var biraz da sen oyalan

işte aslolan bu bitanem ya

Şu kuytuköşebank tabirin ben öldürecek yaa herkese anlatıyorum farmasinin deyişiyle diyip konuşmaya başlayınca çok gülüp hoşlarına gidiyor
demek öyle zira kulaklarım çınlayıp duruyorrrr

Ahahahah sorma ben habire seninle ilgili konuşup duruyorum buarada
mal sahibi mülk sahibi
hani bunun ilk sahibi
var biraz da sen oyalan

Kısmına extra extra bayıldım

canım ben özel bir finans kurumuna paramı kar- zarar ortaklığına yatırmıştım.
dün de gittim aynı finans kuruluşunda altın hesabı açtırdım ve 500 gr altın aldım. canım ben diğer bankalara para filan yatırmıyorum faiz anlaşmasına imza atmıyorum canım ya.
altın hesabında da altınları satmak istediğimizde reel altın değil o günkü kurdan satıp tl olarak para alıyoruz canım.
umarım yardımcı olabilmişimdir.

Ahahahah sorma ben habire seninle ilgili konuşup duruyorum buarada
mal sahibi mülk sahibi
hani bunun ilk sahibi
var biraz da sen oyalan

Kısmına extra extra bayıldım

ama Yunus Emre ne kadar doğru söylemiş değil mi bitanem ? işi çok şık özetlemiş ya .
Allah rahmet eylesin.

Ben kaçar canlar hepinizi çok çok öptüm güzel birikimli bir haftasonu diliyorum hepinize :76::76::76:

behlül kaçar gibi diyorsun
canım seni çok özleyeceğim gerçekten çok öpüyorum Allah' a emanet ol . Allah herşeyin en güzelini ,en hayırlısını güzel gönlüne göre versin canım benim.

Merhaba Kızlaar aranıza yeni katıldım ben de listeye dahil olabilir miyim hergün mü güncelliyorsunuz her hafta mı nasıl oluyor bu tablo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…