Bende burayı okuya okuya gaza geliyorum bozuklukları biriktiriyorum 1 haftadan beri 10 dolar yaptırdım bugün ben dolar yada euro olarak biriktiriceğim şimdilik altın çok yüksek ilerde biriksin altına çeviririm artık.
Bende burayı okuya okuya gaza geliyorum bozuklukları biriktiriyorum 1 haftadan beri 10 dolar yaptırdım bugün ben dolar yada euro olarak biriktiriceğim şimdilik altın çok yüksek ilerde biriksin altına çeviririm artık.
Ezgikc nickimin altında yazanı gördünmü canım bak ne hallere soktunuz beni yaşasın birikimci kk hanımları
gördümm harikasınn.ne güzel işte.. bende sizin sayenizde böyle oldum..yaşasınn !! insanın kendine güveni geliyo:13:
allahım hepinize bol bereketli yıllar versin bayanlar
kızlar hepinize berekli birikimler..
bana yardım cı olursanız çok memnun kalacağım.bu altın fonu dedikleri faiz olmuş oluyor mu? bankaya sordum faiz değil şeklinde uzuun bir açıklama yaptılar ve ben bişey anlamadım..bunu bilen var mı?
Farmasi can'ım nerelerdesin ya gözüm yollarda kaldı hoşgeldinn
çarşıda işlerim vardı hallettim geldim canım.
maaşımın bir kısmını çektim.
1000 tl ile borç kapatmaya çalıştımkaldı 900 tl çok şükür.
seçimdeki sandık kurulu başkanlığı için de 168 tl aldım üzerine de 2 tl daha ekledim 170 tl oldu.
annemin cep tel faturası filan benim banka hesabında otomatik ödemede bana elden ödeme yapıyor annem cep tel için de 20 tl verdi .
170 ile birlikte 20 tl yi de aldım 190 tl kuytuköşebanka attım bakalım hayırlısıylaAllah bereket versin.
çok şükür Rabbim'e öyle bir gündeyim işte en büyük zenginlik sağlık gerisi boş canım ya.Ohh ohhh ohh ohh maşallahgene bereketli günündesin bakıyorumda
demek öyle zira kulaklarım çınlayıp duruyorrrrŞu kuytuköşebank tabirin ben öldürecek yaa herkese anlatıyorum farmasinin deyişiyle diyip konuşmaya başlayınca çok gülüp hoşlarına gidiyor
çok şükür Rabbim'e öyle bir gündeyim işte en büyük zenginlik sağlık gerisi boş canım ya.
mal sahibi mülk sahibi
hani bunun ilk sahibi
mal da yalan , mülk de yalan
var biraz da sen oyalan
işte aslolan bu bitanem ya
demek öyle zira kulaklarım çınlayıp duruyorrrr
kızlar hepinize bereketli birikimler..
bana yardım cı olursanız çok memnun kalacağım.bu altın fonu dedikleri faiz olmuş oluyor mu? bankaya sordum faiz değil şeklinde uzuun bir açıklama yaptılar ve ben bişey anlamadım..bunu bilen var mı?
Ahahahah sorma ben habire seninle ilgili konuşup duruyorumbuarada
mal sahibi mülk sahibi
hani bunun ilk sahibi
mal da yalan , mülk de yalan
var biraz da sen oyalan
Kısmına extra extra bayıldım
Ben kaçar canlar hepinizi çok çok öptüm güzel birikimli bir haftasonu diliyorum hepinize :76::76::76:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?