• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

altın yükseliyor kızlar
arama motorundan altın deyin bakın sitelere
benim baktığım site ile bulunduğum yerdeki fiyatlar örtüşüyor.:34:

Bütün bozukluklarımı başucumdaki kumbarama attım . Bir de altın için ufak kasam var o da yakında altın yüzü görür umarım :16: Şuan da her ay tl olarak biriktiriyorum.

sabah ben para istedim eşime hemşom bana dediki kaç para lazım ben de ağanın eli tutulmaz işletme sahibi sensin dedim:52::52:çok pis gaz veririm de :52:
ya ben para mı basıyorum diyor kıyında köşendeki altınlarını bozdursana dedi ben de ne altını ya onlar bozulalı çok oldu dedim param maram da yok borcum çokkkkkkkkkkk dedim adamın aklını karıştırmakta fayda var arada :9::9::9::9:

ii demişsin valla:9:ben hiç çenemi tutamam eşimde saolsun karışmaz hiç ama 3 altınım olcak dediydim annemeolan borç içinmi vercen dedi bende pıışıkkk onu sen ver dedim:60:benim hiç param olmasınmı dedim aşkım benim biriktirdiğim kimin dedi söyylemesi ayıp 2500 dolar vermişlerdi iş yerinden prim fabrika kar etti diye o senin olsun dedi :66:ama araba alırken sen daha güzelini pahalısını beğenirsen borç verirmisin dedi bende çok beklersin dedim:63:hayatta vermem olan para peşin arabaya gidince sıfırdamı kalalım yani:19:ben altınlarımı anneme veririm sen kendi arabanı kendin al benim paramı elleme dedim istiyosan bu ayki maaştan artırdığımızla hepsini ödeyelim anneme dedi yok acelesi ben öderim dedim:9:

nette 128 gördüm ama eminimm burda çarşıda 133 ten aşağı değildir çok pahalı satıyo burdakiler geçen yıl farketmiştim:19::50:

ii demişsin valla:9:ben hiç çenemi tutamam eşimde saolsun karışmaz hiç ama 3 altınım olcak dediydim annemeolan borç içinmi vercen dedi bende pıışıkkk onu sen ver dedim:60:benim hiç param olmasınmı dedim aşkım benim biriktirdiğim kimin dedi söyylemesi ayıp 2500 dolar vermişlerdi iş yerinden prim fabrika kar etti diye o senin olsun dedi :66:ama araba alırken sen daha güzelini pahalısını beğenirsen borç verirmisin dedi bende çok beklersin dedim:63:hayatta vermem olan para peşin arabaya gidince sıfırdamı kalalım yani:19:ben altınlarımı anneme veririm sen kendi arabanı kendin al benim paramı elleme dedim istiyosan bu ayki maaştan artırdığımızla hepsini ödeyelim anneme dedi yok acelesi ben öderim dedim:9:

iyi demişsin valla:46::46::46::46:

15- 20 gündür
kumbiş ve kuytu köşebankın dışında cüzdanımda 20 tl para vardı ne olur olmaz cüzdan parasız olmaz diye harcamadım daha :9::9::9::9:

ben calışıyorum ve ayın sonu zor geliyor parasız kalıyorum bırak kenara koymayı ankarada yasamaktanmı cocuk giderlerindenmi bilmiyorum istesemde 1 ceyrek bile alamıyorum:26:

bende ankaradayım büyük sehirde yasamak tabıkı farkettırıyor daha cok harcama oluyor ama cok sıkıntınız yoksa yanı bozuk para atılabılır bence ıstedıkten sonra olur yanii:34:

yaa farmasi ben eşimden istesem para sen maaş almıyon mu çek bankadan der :1: gercı benım eşimden de ne isteyim ki adam memur zaten krdeı kartını faturaları o ödüyo on apek bişiy kalmıyo ben verıyorum cocgu zaman ona:1:

bende ankaradayım büyük sehirde yasamak tabıkı farkettırıyor daha cok harcama oluyor ama cok sıkıntınız yoksa yanı bozuk para atılabılır bence ıstedıkten sonra olur yanii:34:

yaa farmasi ben eşimden istesem para sen maaş almıyon mu çek bankadan der :1: gercı benım eşimden de ne isteyim ki adam memur zaten krdeı kartını faturaları o ödüyo on apek bişiy kalmıyo ben verıyorum cocgu zaman ona:1:

anlıyorum canım
ya benim adam benim gibisiyle dalaşacağına çalıya dolansın iyidir.:9::9::9::9::9:
ben böyle değildim yaşarken oldum hayat şartları beni çirkeffffffff yaptı :52::52::52::52:

bugün büyük oğluşumdan da 20 kuruş girdi kumbişime şimdi :66::66::66: orada yalnız bir 5 kuruş vardı 25 kuruş oldu :52::52:

anlıyorum canım
ya benim adam benim gibisiyle dalaşacağına çalıya dolansın iyidir.:9::9::9::9::9:
ben böyle değildim yaşarken oldum hayat şartları beni çirkeffffffff yaptı :52::52::52::52:

bende az deilimdir de benım adama sökmez yani sonra para delisine cıkıyo adım:5:

Back