• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

görümcem kızının birine kendi babaannesinin adını verdi kayınpederim biz vermedik ama kızım düşünmüş dedi,sanki kendi adı olsa memnun olacak gibi algıladım:1:babacım seni çok seviyorum ama kusura bakma ismini vermeyi düşünmüyorummmm:49::17::19::97::63:
:60::60::60::60::60::60::60::27::27::27::52::52:

çok konu dışı mesaj yazmışım kusura bakmayın kızlar:17:ya ben dayamıycam gidip kumbaramı saysam mı kiiii nasıls altın param çıktıysa kalan diğer aya devrolur zaten çarşamba attabilirim biraz sonra açacaktım gidiyorum saymaya yaaa:84::18::18:

konu dışı azıcık deertleştiysek kıyamet kopmadı ya ilahi:34::38:
hadi say bakalım benim de canım istedi şimdi ne olacak ben de saymaya gidiyorum :52::52::52:

saydım geldim 170 tl birikmiş çarşamba altın alırım bitane daha kalan kumbaray gitsin boş kalmasın:8:2 ayda 3 altın hiç fena değil birikmese harcanırdı çoğu:46:

saydım geldim 170 tl birikmiş çarşamba altın alırım bitane daha kalan kumbaray gitsin boş kalmasın:8:2 ayda 3 altın hiç fena değil birikmese harcanırdı çoğu:46:

wawwwwwwwwwwwww süpersin hemşom bereketli olsun canım benim :65::65::65::65:

hemşomm saydın mıııııııııı:52::38:

saydım saydımmmmmm:52::52::52:
açıklıyorum :9::9:
kumbiş hesapta 71 tl var bunun dağılımı şöyle oluyor
36 tl bozuk kumbişte muhafaza ediliyor
35 tl si kağıt para olduğu için kuytu köşebankta muhafaza ediliyor :34::1:

geçen ayda bozuk 1 tl lik götürmüştüm bakkala 50 yaptırdım poşetle götürmüştüm bi çocuk girdi bakkala abla poşet kumbaramı yaptın dedi:1:bende kumbaradan boşalttım buna niye geldin bakkala ıvır zıvır alma ha sakın kumbarana at dedim de bakkalda gülmüştü:60:akşamüstü yine bozuk 1 lik götürcem 50 tl alcam:66::64:

kızlar ben anlamadım elinizdeki paralarımı atıyorsunuz kumbaraya yada bişeylerden kısarakmı bozuklarımı

canım burada bizler kendi yaşantımızın gerçeklerine uygun bir şekilde gönlümüzden geldiği gibi birikim yapıyoruz.:34:

kızlar ben anlamadım elinizdeki paralarımı atıyorsunuz kumbaraya yada bişeylerden kısarakmı bozuklarımı

canım pazardan ordan burdan kısıp artırıp kumbaraya atıyoruz ay sonu açıp seviniyoruz:8:mesela ben haftalık para alıyorum eşimden artırıp kenara koyuyorum pazardan marketten falan işte:34:

ben calışıyorum ve ayın sonu zor geliyor parasız kalıyorum bırak kenara koymayı ankarada yasamaktanmı cocuk giderlerindenmi bilmiyorum istesemde 1 ceyrek bile alamıyorum:26:

geçen ayda bozuk 1 tl lik götürmüştüm bakkala 50 yaptırdım poşetle götürmüştüm bi çocuk girdi bakkala abla poşet kumbaramı yaptın dedi:1:bende kumbaradan boşalttım buna niye geldin bakkala ıvır zıvır alma ha sakın kumbarana at dedim de bakkalda gülmüştü:60:akşamüstü yine bozuk 1 lik götürcem 50 tl alcam:66::64:
kız bakkal amcanın ekmeğine mani olacaksın hiç amcanın yanında öyle söylenir mi
bak bütünlemez bozukluklarını haaaaaaa:52::52::52::52:

süpersin canımmmm:46::46:

sağol canımmmmmmmmmmmmm:34:

sabah ben para istedim eşime hemşom bana dediki kaç para lazım ben de ağanın eli tutulmaz işletme sahibi sensin dedim:52::52:çok pis gaz veririm de :52:
ya ben para mı basıyorum diyor kıyında köşendeki altınlarını bozdursana dedi ben de ne altını ya onlar bozulalı çok oldu dedim param maram da yok borcum çokkkkkkkkkkk dedim adamın aklını karıştırmakta fayda var arada :9::9::9::9:

Back