• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

ne kaybı bitanem karrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr olur karrrrrrrrrrrr
benim geçen sene dediğin gibi bir bileziği 1700-1750 civarında almıştı eşim 30 gr 22 ayar ( 10 . evlilik yıldönümümüzde )
şimdi 2400 tl hiç zarar olur mu?:34:

evet bende öyle düşünüyorumda iki burmam var zaten yatırım bu öle olmasın kolumada takıyım istiyorum.dönünce en iyisi bir tur ataıyım kuyumcularda.yazık anneciğimde sevinsin bari görünürde bişiy görsüsnde....

saydım geldim 170 tl birikmiş çarşamba altın alırım bitane daha kalan kumbaray gitsin boş kalmasın:8:2 ayda 3 altın hiç fena değil birikmese harcanırdı çoğu:46:

maaşallah sübhanallah.bin bereketli olsun inş...

saydım saydımmmmmm:52::52::52:
açıklıyorum :9::9:
kumbiş hesapta 71 tl var bunun dağılımı şöyle oluyor
36 tl bozuk kumbişte muhafaza ediliyor
35 tl si kağıt para olduğu için kuytu köşebankta muhafaza ediliyor :34::1:

sende bereketini gör canım .hayırlı günlerde hayırlı işlere olsun inş...

evet bende öyle düşünüyorumda iki burmam var zaten yatırım bu öle olmasın kolumada takıyım istiyorum.dönünce en iyisi bir tur ataıyım kuyumcularda.yazık anneciğimde sevinsin bari görünürde bişiy görsüsnde....

maaşallah sübhanallah.bin bereketli olsun inş...

sende bereketini gör canım .hayırlı günlerde hayırlı işlere olsun inş...

amin sağolasın bitanem hepimiz hayrını görelim birikimlerimizin inşallah:38:

muhabbet süpermiş kızlarrr..yeni geldim yemek,temizlik vs..ben saymadım kumbarayı.sannki bana bereketi kaçıcak gibi geliyo zaten daha 4 gün oldu.çoğaldığını hissettiğimde hemen sayıcam:52::52::52:

muhabbet süpermiş kızlarrr..yeni geldim yemek,temizlik vs..ben saymadım kumbarayı.sannki bana bereketi kaçıcak gibi geliyo zaten daha 4 gün oldu.çoğaldığını hissettiğimde hemen sayıcam:52::52::52:

yokk o zaman sen daha sayma 1 ay olsun öyle say ben cuma açacaktım ama çarşambdan başka atamam zaten ondan saydım:1:

bu arada aceleyle kuyumcuya sordum çeyrek 130 dedi paramı yanıma almamıştım çarşamba alırım artık çeyreğimi geçen ayda 130 dan almıştım ben alana kadar çıkmasın hatta düşsün azcık:1:

bugun bende 30 lıra attım kumbarama
ayın 15 ıne kadar bı çeyrek almalıyım
dun çarşıya gıtmıştım ayakkabı alsammı dıye duşundum almadım
ve bende attım parasını sayki aldım dedım kendı kendıme:))
artık kendımı kandırıyorum:1:

saydım geldim 170 tl birikmiş çarşamba altın alırım bitane daha kalan kumbaray gitsin boş kalmasın:8:2 ayda 3 altın hiç fena değil birikmese harcanırdı çoğu:46:

saydım saydımmmmmm:52::52::52:
açıklıyorum :9::9:
kumbiş hesapta 71 tl var bunun dağılımı şöyle oluyor
36 tl bozuk kumbişte muhafaza ediliyor
35 tl si kağıt para olduğu için kuytu köşebankta muhafaza ediliyor :34::1:

bereketli olsun kızlar..:65:

:52::52::52:

aramıza hoşgeldin..:9:

birgün hepimiz zengin olcaz ayağımızda ayakkabı olmıcak :60:

merhaba kızlar sünnet yemeğini yedim geldim.:1:

merhaba kızlar sünnet yemeğini yedim geldim.:1:

afiyet olsunn bitanem:38:bende eşimi işe gönderdim tek başıma yemek yicem canım da istemiyor ama patates kızartıyorum :56:yarınki yemeğimi de birazdan pişireyim adam adam kaç gündür kızartmayla makarnadan bıkmıştır:1:

bu arada aceleyle kuyumcuya sordum çeyrek 130 dedi paramı yanıma almamıştım çarşamba alırım artık çeyreğimi geçen ayda 130 dan almıştım ben alana kadar çıkmasın hatta düşsün azcık:1:
inşallah canım :34:
çok güzel :46:
bereketli olsun kızlar..:65:

:52::52::52:

aramıza hoşgeldin..:9:

birgün hepimiz zengin olcaz ayağımızda ayakkabı olmıcak :60:
ayakkabısız zenginler kısmına bayıldım:52::52::52:
kocişim bozuk 4,5 TL verdi..hoppp kumbarayaaaa:64::64::64:

ohhhhh bereketli olsun canım :34:

afiyet olsunn bitanem:38:bende eşimi işe gönderdim tek başıma yemek yicem canım da istemiyor ama patates kızartıyorum :56:yarınki yemeğimi de birazdan pişireyim adam adam kaç gündür kızartmayla makarnadan bıkmıştır:1:

yarınki yemeği şimdiden niye pişiriyorsun ki? yarın akşama daha çok var canımcım:34:

yarınki yemeği şimdiden niye pişiriyorsun ki? yarın akşama daha çok var canımcım:34:

eşim sabah işten gelip yatıyrya tıkırtı şangırtı olmasın diye canım :1:hemde sıkılıyorum akşamları,binanın dışınada köpük döşüyolar önde badana boya var arkada yatak odası kısmındada matkaplaa çar çarr çok aşırı gürültülü uyuyamıyor zaten de:59:

Back