• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

eşim sabah işten gelip yatıyrya tıkırtı şangırtı olmasın diye canım :1:hemde sıkılıyorum akşamları,binanın dışınada köpük döşüyolar önde badana boya var arkada yatak odası kısmındada matkaplaa çar çarr çok aşırı gürültülü uyuyamıyor zaten de:59:

anladım canım Allah kolaylık versin :38:

ya ben bişey soracam bu konunun sahibi nerde??:44:
annemle konuştum az önce yarın sabah gdip alacakmış altınımı:66:

ayıp ayıp:57: konu sahibinin arkasından konuşacağımıza kendisine dua etmeliyiz,ne de olsa birikim yapma alışkanlığı kazandık bu konu sayesinde:21: benim teklifim:28: :hepimiz birer çeyrek hediye edelim konu sahibi arkadaşımıza:52:

kizlar esim aldigi on lirayi fazlasiyle verdi 30 euro aldim,senden borc almak amma faizliymis diyo bende kendin bilirsin dedim:27: ,uc lirasina pazardan parmak arasi terlik aldim kalan 27 lirada cebe kaldi ,sizede bol bereketli gunler:68:

kızlar bugün çocuklarla beraber lunaparka götürecekti eşim bizi . götürmeden önce herkesin parasını peşin veriyorum diye çocuklara 10 ar tl verdi.
ben de bana yok mu dedim al sana da diyerek 1 tl verdi.
oradaki 10 tl bana bakıyor, olmaz sadece 1 tl dedim .
çıkardı 10 tl de bana verdi :9::9::9:
böylelikle bugün toplamda kumbişime 21 tl atmış oldum.:66::66::66::66::66::66:
Allah'a şükürler olsun bugün ne kısmetliymişim ben ya :nazar::nazar::nazar::nazar::16:

kızlar bugün çocuklarla beraber lunaparka götürecekti eşim bizi . götürmeden önce herkesin parasını peşin veriyorum diye çocuklara 10 ar tl verdi.
ben de bana yok mu dedim al sana da diyerek 1 tl verdi.
oradaki 10 tl bana bakıyor, olmaz sadece 1 tl dedim .
çıkardı 10 tl de bana verdi :9::9::9:
böylelikle bugün toplamda kumbişime 21 tl atmış oldum.:66::66::66::66::66::66:
Allah'a şükürler olsun bugün ne kısmetliymişim ben ya :nazar::nazar::nazar::nazar::16:

bereketli olsun inş.paracıkların

bereketli olsun kızlar..:65:

:52::52::52:

aramıza hoşgeldin..:9:

birgün hepimiz zengin olcaz ayağımızda ayakkabı olmıcak :60:

hehe:1::1::1:çok güldümm

:60::60:bende bu sene tüm ayakkabılarımı eksitmeyi planlıyorum ev boşalsın hem ama dışarıya da çıktığım yokki ah işimiz olsa keşke:97:

bende çalışmıyorum şımdı bıde bebegım var çok daha az çıkar oldum şımdılık vazgeçtım ayakkabıdan:))

kızlar hepimizin günü aydın, bedeni sıhhatli , kumbişi bereketli olsun :16:

dün eşimle küstük :63: o yüzden kumbara durumunu görüşemedik zaten bizi eve bıraktı kendı işe gitti inşallah bugün acıcam konuyu:66:

merhaba kızlar bugünün raporunu vereyim .

pazara gittim 20 tl nin 11. 5 tl sini artırdım.

çocuklarım da 50 er kuruş verdiler bana toplamda 1 tl de öyle geldi.

cüzdanın bozukluk kısımında 1.5 tl varmış onu da attım kumbişe .

böylece bugün toplamda 14 tl atmış oldum kumbiciğime:34:
Allah bereket versin inşallah .:16:

Son düzenleme:
:37: darısı başımıza.. Gerçi ben bekarım daha önce bi borç yapmam lazım kapatmak için :76:Tam altın kaç lira bu ara alan var mı?

haftasonu düğün nikah derken 4 çeyrek dağıttık. çıkıp almaya fırsat bulamadığım için nişanda hediye edilenleri dağıtmıştık. dün gidip 4 çeyrek aldım tanesi 128 den 512 tl ye geldi. bu arada yeni tarihli. bu hafta baya düştü ama kuyumcuyla konuştum sene sonuna gramı 95 tl yi bulacakmış. uzun vadede altına yatıran herhalükarda kazanacak yani.

altın düşmüşken mobilya vs için bankada tuttuğumuz paralardan 40 gr altın aldım. tl olarak bekleyeceğine altın olarak beklesin dedim.

altınla ilgili bu tüyoları paylaşıyorum şimdi herkesle, parası olan altın alsınnn..kaybetme ihtimali çok düşük. faize de bulaşmamış oluyorsun.

haftasonu düğün nikah derken 4 çeyrek dağıttık. çıkıp almaya fırsat bulamadığım için nişanda hediye edilenleri dağıtmıştık. dün gidip 4 çeyrek aldım tanesi 128 den 512 tl ye geldi. bu arada yeni tarihli. bu hafta baya düştü ama kuyumcuyla konuştum sene sonuna gramı 95 tl yi bulacakmış. uzun vadede altına yatıran herhalükarda kazanacak yani.

altın düşmüşken mobilya vs için bankada tuttuğumuz paralardan 40 gr altın aldım. tl olarak bekleyeceğine altın olarak beklesin dedim.

altınla ilgili bu tüyoları paylaşıyorum şimdi herkesle, parası olan altın alsınnn..kaybetme ihtimali çok düşük. faize de bulaşmamış oluyorsun.

canım verdiğin için değerli bilgiler için çok teşekkürler.
ayrıca altına yatırımın en güzel yanı faize bulaşmamış olmak:34:

Back