- 9 Şubat 2021
- 444
- 466
- 25
-
- Konu Sahibi Ecemhasan35677
Mrba bende 22 yaşındayım az kaldı 23 olucam. Benimde 2 kaybım var bizde bebek istiyoruzBiz tanışamadık değil miiii
Ben konyalıyım 22 yalındayım ama eşimin işi nedeniyle diyarbakırdayım 2 buçuk yıllık evliyim 1 buçuk senedir bebiş istiyoruz bir kürtaj bir kimyasalım var böyle yanii
Memnun oldum kuzum benim rabbim hayırlısını versin inşallahMrba bende 22 yaşındayım az kaldı 23 olucam. Benimde 2 kaybım var bizde bebek istiyoruz
Afiyet olsun çiçeğiiimHaydi buyurun gelin kahve ye sohbete
Amin cümlemize inşallahMemnun oldum kuzum benim rabbim hayırlısını versin inşallah
Merhaba balımMrba bende 22 yaşındayım az kaldı 23 olucam. Benimde 2 kaybım var bizde bebek istiyoruz
Merhaba hoşgeldinizMerhaba, ben de 37 yaşındayım. Ankara dan katılıyorum aranıza :)
HosbuldumMerhaba hoşgeldiniz
Merhaba, hoşgeldin. Bende Ankara'dayım :)Merhaba, ben de 37 yaşındayım. Ankara dan katılıyorum aranıza :)
Hosbuldum :) yakınız ne güzel :)Merhaba, hoşgeldin. Bende Ankara'dayım :)
Evet :)Hosbuldum :) yakınız ne güzel :)
Merhaba canım hoş geldin aramızaMerhaba, ben de 37 yaşındayım. Ankara dan katılıyorum aranıza :)
Merhaba canım benim nasılsınMerhabalar herkese bu arada hanımlar
Merhaba, hosbuldum :)Merhaba canım hoş geldin aramıza
Haftanın 5 günü çalışıyorum ama bugün cumartesi Pazar izinliyim dışarı çıktım eve geçiyorum manav market gorcem ilk önceEee neler yapıyorsunuz bakalım? Gerçi pazar pazar çoğunuz tatildesiniz :) ben çalışan biri olarak çok imreniyorum tatil yapanlara
Yok canım ben izmir'deyimSen de mi Ankara dasinEcemhasan35677 ?