- 22 Temmuz 2014
- 30.082
- 26.862
-
- Konu Sahibi Ecemhasan35677
sana da hala yapıyorlar mı canım görğmcelerimde kilon varken tüp bebek yaptırma boşuna para verirsin sankikendi ceplerinden gidiyor para bir şeye yardımları dokunmaz şimdi kilo veriyorum seviniyorlar güya kaynanam bile artık kibar gelin olursun diyor ya diyorum aklı gidiyor ama huyu aynı yerinde duruyorAhhhhh ahhhh bilmemm mi neler yaşadım o çocuk muhabetine ahhhh
Evet kesinlikle kimse bilmemeli hiç bir tedavimi ailem dışında kimse bilmedi.. Zaten yeterince stresli bi dönem yetmez gibi başkalarının akıl verme çabası vs.bilmesin de bildikçe kafanı şişiriyorlar herkes çok akıllı bir biz akılsızız gibi konuşıyorlar gizleyin ben de bu 3. denememi söylemeyeceğim
AmaanBenim elektrik 900 TL gelmissadece UFO var akşamları açıyoruz ikimizde gündüzleri isteyix TV çamaşır makinesi var evde elektrik li başka bişey yok a fatura 900 Allah yordumcimiz olsun
Aa Samsun’da mısın ? Ben de sorayım o zaman aynı doktoru ben de araştırıyorum.samsundan hangi hastaneye geliyorsun canım ben de samsundayım
Aminnn inşallah bakalım duzelcexz inşallah beeeAmaanBu nasıl bir zamdır ne yapicaz bu gidişle yaa….
Oooooo bizimkiler deme ile kalmadı neler neler yaptı Ben de maşallah 7 tane görümce bir tane elti Allah'tan bir tanesi elti olan çok iyi bana karşı her zaman beni savundu kim Sen dedin uyuma bırak boş ver kimseyi dinleme duymamazlıktan gelsana da hala yapıyorlar mı canım görğmcelerimde kilon varken tüp bebek yaptırma boşuna para verirsin sankikendi ceplerinden gidiyor para bir şeye yardımları dokunmaz şimdi kilo veriyorum seviniyorlar güya kaynanam bile artık kibar gelin olursun diyor ya diyorum aklı gidiyor ama huyu aynı yerinde duruyor
Hiii gerekirse simit yiyip atlatıcaz bu dönemiAminnn inşallah bakalım duzelcexz inşallah beeegerçekten hepimizin yardımcısı olsun şaka bir yana
Ay ne güzel bir eltiOooooo bizimkiler deme ile kalmadı neler neler yaptı Ben de maşallah 7 tane görümce bir tane elti Allah'tan bir tanesi elti olan çok iyi bana karşı her zaman beni savundu kim Sen dedin uyuma bırak boş ver kimseyi dinleme duymamazlıktan gel
Allah vallahi yardımcımız olsun sonunuz hiç hepimizin biz ikimiz de çalışıyoruz ama gerçekten çok fazla krediler var masraflar var yani çok şükür aç değiliz acikta degiliz ama çok pahalı her şey ya hadi biz bir türlü alıyoruz yiyebiliyoruz içe biliyoruz ama alamayanlar çoluk çocuk fazla olanlar yakacak bir odunu kömürü olmayanlar için çok üzülüyorumHiii gerekirse simit yiyip atlatıcaz bu dönemiAy bak hatırlayınca sinir oldum kadına
Oooooo bizimkiler deme ile kalmadı neler neler yaptı Ben de maşallah 7 tane görümce bir tane elti Allah'tan bir tanesi elti olan çok iyi bana karşı her zaman beni savundu kim Sen dedin uyuma bırak boş ver kimseyi dinleme duymamazlıktan gel
Öyle kesinlikle.. Bizler bir şekilde idare ediyoruz çok şükür.. Allah evi olmayana yakacak kömürü olmayana ve sokaka hayvanlarına yardım etsinAllah vallahi yardımcımız olsun sonunuz hiç hepimizin biz ikimiz de çalışıyoruz ama gerçekten çok fazla krediler var masraflar var yani çok şükür aç değiliz acikta degiliz ama çok pahalı her şey ya hadi biz bir türlü alıyoruz yiyebiliyoruz içe biliyoruz ama alamayanlar çoluk çocuk fazla olanlar yakacak bir odunu kömürü olmayanlar için çok üzülüyorum
Kayınvalidem yıllar önce bundan 5 sene önce beni kolumdan tutup doktora götürdu daha doğrusu yani şöyle anlatayım benim muayenem vardı doktorda O da geldi ondan sonra içeri pat diye girip doktora demedin bunun çocuğu olurumu diye kısır mı bu diye sordu orada insanlar vardı kapı açıktı nasıl utandım nasıl utandım anlatamam kıyameti kopardım ondan sonra sonra bir daha bana asla bir şey sormadı şimdi kızım olursa olur üzülme canım kızım diyorBenim kayınvalidemler genel olarak anlayışlı davrandı tedavi içim maddi yardım etti ama bir yerde patladı…
Aaaahhahhh gördüğüm kediler köpeklere gelince bakıyorum da tek senin benim ne olacak bir şey değil ki keşke herkes evindekilere yapsa bütün hayvanlar aç kalmaz sokakta kalmazÖyle kesinlikle.. Bizler bir şekilde idare ediyoruz çok şükür.. Allah evi olmayana yakacak kömürü olmayana ve sokaka hayvanlarına yardım etsin
Allah kendilere de böyle düşüncesiz merhametsiz davransın ben başka birşey demiyorum… Zaten ciğerimiz yanmış kül olmuş.. daha bir de bu insanların patavatsız konuşmaları bardağı taşıran son damla oluyor… Canım kızım demek ilkinde kimdim ben kızın değil miydim ? O söyledikleri bir söz, yaptıkları bir hareket sonrasında ne kadar telafi etmeye çalışsalar da ömür boyunca unutulmaz… Çinkü hayatımdaki en hassas noktadan vuruyorlarKayınvalidem yıllar önce bundan 5 sene önce beni kolumdan tutup doktora götürdu daha doğrusu yani şöyle anlatayım benim muayenem vardı doktorda O da geldi ondan sonra içeri pat diye girip doktora demedin bunun çocuğu olurumu diye kısır mı bu diye sordu orada insanlar vardı kapı açıktı nasıl utandım nasıl utandım anlatamam kıyameti kopardım ondan sonra sonra bir daha bana asla bir şey sormadı şimdi kızım olursa olur üzülme canım kızım diyor
Haklısın ilk önce ben kızın değilim sanki aman boşver artık üzülmüyorum bile şimdi hiçbir görümcemle konuşmuyorum kayınvalide kışları geliyor bu kış gelmedi Ramazan'da gelecek şimdi çok iyi aramız ara sıra Tutuyor ama artık yaşligina veriyorumAllah kendilere de böyle düşüncesiz merhametsiz davransın ben başka birşey demiyorum… Zaten ciğerimiz yanmış kül olmuş.. daha bir de bu insanların patavatsız konuşmaları bardağı taşıran son damla oluyor… Canım kızım demek ilkinde kimdim ben kızın değil miydim ? O söyledikleri bir söz, yaptıkları bir hareket sonrasında ne kadar telafi etmeye çalışsalar da ömür boyunca unutulmaz… Çinkü hayatımdaki en hassas noktadan vuruyorlar
Aynen öyle çok acımasız oluyorlar kimseyi bebek evlat konusunda vurmasınlar konuşmasınlrBelirli bir yere kadar idare edilir, edilmeli de zaten anlaşılmayan konular muhakkak olur hepmiz insanız sonuçta bazen anne kız bile anlaşamıyor ama bebekten vurmasın kimse yaa böyle bi acımasızlığı yapmasınlar..