- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 25
-
- Konu Sahibi Ecemhasan35677
Belirli bir yere kadar idare edilir, edilmeli de zaten anlaşılmayan konular muhakkak olur hepmiz insanız sonuçta bazen anne kız bile anlaşamıyor ama bebekten vurmasın kimse yaa böyle bi acımasızlığı yapmasınlar..
Ayy kuzucum kusura bakma görmemişimdirTanışalım dedin kendimi tanıttım yukarıda alıntımı görmedin mi sevgili matmazela
Günaydınnn ay kaç saattir kar yağıyor çook güzeeelGünaydınlar kızlarrr
Hadi bak bakalımmAyy kuzucum kusura bakma görmemişimdirDur bi bakayım
ayy öyle vallahi buraya da yağdı baya erimiyor da bir haftadır heryer buz tuttu tekrar bu hafta gul yağışlıymış birdeGünaydınnn ay kaç saattir kar yağıyor çook güzeeelTek sıkıntı yollar kapalı salı günü hormon tahlili vermem gerek nasıl gidicem
Canım görmemişim vallaBiz tanışamadık değil miiii
Ben konyalıyım 22 yalındayım ama eşimin işi nedeniyle diyarbakırdayım 2 buçuk yıllık evliyim 1 buçuk senedir bebiş istiyoruz bir kürtaj bir kimyasalım var böyle yanii
Ayy valla aynen öyle olmuşCanım görmemişim vallaAllah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kuzum farkında olmadan bebiş isteyenler toplanmışız sanırım
Aynen aynen sabit duran arabaların üstündeki karlar bile erimedi. Bu hafta ful kar yağışlıHadi bak bakalımm
ayy öyle vallahi buraya da yağdı baya erimiyor da bir haftadır heryer buz tuttu tekrar bu hafta gul yağışlıymış birde
Ben Gaziantep’teyimAyy valla aynen öyle olmuş
Rabbim hepimize hayırlı zamanda versin inşallah
Bir çoğunuz izmirde oturuyor sanırım. Hiç mi bana yakın yok yaa
Wayyyy yakınsın heeBen Gaziantep’teyim
Ben de Mardin’i merak ediyorum. Elazığ’da gezilecek bir yeri yok malesef. Urfa da balıklı göl var. Akşamları sıra gecesi var. Gaziantep te güzel gezilecek müzesi kalesi haricinde yemekleri ve tatlılarıWayyyy yakınsın hee
Antep ve urfa kaldı diğer çevre illeri hep gezdik en beğendiğim mardin Midyat olduElazığ çok köy gibi gezilecek bir yeri yok
Diyarbakırın bile yemeklerine tatlılarına bu kadar alışmış ve sevmişsek eminim antepin de öyledirBen de Mardin’i merak ediyorum. Elazığ’da gezilecek bir yeri yok malesef. Urfa da balıklı göl var. Akşamları sıra gecesi var. Gaziantep te güzel gezilecek müzesi kalesi haricinde yemekleri ve tatlıları
Aa evet hayvanat bahçesi Türkiye nin en büyük dünya da da belirli bir sıralamada diye biliyorum gel canım inşallah beklerizDiyarbakırın bile yemeklerine tatlılarına bu kadar alışmış ve sevmişsek eminim antepin de öyledirgidip denemek gerek nasip olursa bir gün inşallah oranın hayvanat bahçesini merak ediyorum
Merhaba Antalya’yı çok severim her sene tatilde gelirizmerhabalar gezinirken gördüm bu başlığı. Antalyada yaşıyorum memururm bende. bir oğlum var 11 yaşında. herkese tekrar merhabalar.
İnşallah kuzumAa evet hayvanat bahçesi Türkiye nin en büyük dünya da da belirli bir sıralamada diye biliyorum gel canım inşallah bekleriz
Ohh afiyet olsunHaydi buyurun gelin kahve ye sohbete
Ohhhh mis gibi afyet olsun canımOhh afiyet olsunBiz türk kahvesini sevmiyoruz ama ben de menengiç kahvesi yapayım
Afiyet olsun balımHaydi buyurun gelin kahve ye sohbete