Haydi gelin tanışalım arkadaş olalım 🤗

Tanışalım dedin kendimi tanıttım yukarıda alıntımı görmedin mi sevgili matmazela

Ayy kuzucum kusura bakma görmemişimdir Dur bi bakayım
Hadi bak bakalımm
Günaydınnn ay kaç saattir kar yağıyor çook güzeeel Tek sıkıntı yollar kapalı salı günü hormon tahlili vermem gerek nasıl gidicem
ayy öyle vallahi buraya da yağdı baya erimiyor da bir haftadır heryer buz tuttu tekrar bu hafta gul yağışlıymış birde

Canım görmemişim valla Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kuzum farkında olmadan bebiş isteyenler toplanmışız sanırım

Wayyyy yakınsın hee
Antep ve urfa kaldı diğer çevre illeri hep gezdik en beğendiğim mardin Midyat oldu Elazığ çok köy gibi gezilecek bir yeri yok
Ben de Mardin’i merak ediyorum. Elazığ’da gezilecek bir yeri yok malesef. Urfa da balıklı göl var. Akşamları sıra gecesi var. Gaziantep te güzel gezilecek müzesi kalesi haricinde yemekleri ve tatlıları

Ben de Mardin’i merak ediyorum. Elazığ’da gezilecek bir yeri yok malesef. Urfa da balıklı göl var. Akşamları sıra gecesi var. Gaziantep te güzel gezilecek müzesi kalesi haricinde yemekleri ve tatlıları
Diyarbakırın bile yemeklerine tatlılarına bu kadar alışmış ve sevmişsek eminim antepin de öyledir gidip denemek gerek nasip olursa bir gün inşallah oranın hayvanat bahçesini merak ediyorum

Diyarbakırın bile yemeklerine tatlılarına bu kadar alışmış ve sevmişsek eminim antepin de öyledir gidip denemek gerek nasip olursa bir gün inşallah oranın hayvanat bahçesini merak ediyorum
Aa evet hayvanat bahçesi Türkiye nin en büyük dünya da da belirli bir sıralamada diye biliyorum gel canım inşallah bekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…