- 14 Ağustos 2018
- 343
- 502
- 40
- Konu Sahibi Ecemhasan35677
Himmm çok seviyorum İzmir i. Selam olsun :))Yok canım ben izmir'deyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Himmm çok seviyorum İzmir i. Selam olsun :))Yok canım ben izmir'deyim
8 senedir izmirdeyim tayinim sebebiyle geldimHimmm çok seviyorum İzmir i. Selam olsun :))
İyiyim çok şükür canım. İki gündür internet sıkıntılıydı pek bakamadım. Bugün düzeldi şükür Sen nasılsın?Merhaba canım benim nasılsın
Orası öle evet gerçektenGüzeldir İzmir.. bana hep huzur vermiştir. Şanslısın.
Allah iyilik versin canım benim çok şükür iyiyim Arzu internetsiz hiçbir şey olmuyorİyiyim çok şükür canım. İki gündür internet sıkıntılıydı pek bakamadım. Bugün düzeldi şükür Sen nasılsın?
Ben memurlukta 8 yyildir çalışıyorum daha öncesi var kuaförlük var turizmcilik var yani ben de uzun zamandır çalışıyorum alıştım artık neyse zor gelmiyor Sabah erkenden kalkmak evde duramıyorum10 yıldır çalışıyorum... Alıştım sanırım
Maşallah canım Allah kolaylık versin inşallah ne üzerine çalışıyorsun10 yıldır çalışıyorum... Alıştım sanırım
Özel bir hazırlık kursunda çalışıyorum.Maşallah canım Allah kolaylık versin inşallah ne üzerine çalışıyorsun
Mrba matmazelimmMerhaba balım
Keşke öyle bişe olsaydı yakınımdaki insanlar beni mutlu etmiyo insana iyi gelenler hep uzaktakilerdir zatenKeşke hep beraber olsak yakında olsaydık ne güzel olurdu
İnşallahKardan dışarı çıkamıyoruz evde mahsur kaldık ya mecbur Netflix 🎞 O da bir yere kadar bize daha güzel meşguliyetler lazım
Oh mis gibi vallahi film izleyin kari izleyip Allah'ım seneye bebeginle karı yaşarsın kuzumKardan dışarı çıkamıyoruz evde mahsur kaldık ya mecbur Netflix 🎞 O da bir yere kadar bize daha güzel meşguliyetler lazım
Uzaktakiler her zaman daha iyi oluyor kuzum herzman buradayız bizKeşke öyle bişe olsaydı yakınımdaki insanlar beni mutlu etmiyo insana iyi gelenler hep uzaktakilerdir zaten
Harikaaaa ne güzelUzmanlık sınavlarına hazırlıyoruz gençleri :)
İnşallahKardan dışarı çıkamıyoruz evde mahsur kaldık ya mecbur Netflix 🎞 O da bir yere kadar bize daha güzel meşguliyetler lazım