- Konu Sahibi Ecemhasan35677
Allah ferahlık versin inşallah içineİnsan alışıyor canım ya bende öle bir sebeb yok sadece fazlasıyla yorgunum kafam , bedenim , kalbim hep yorgun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah ferahlık versin inşallah içineİnsan alışıyor canım ya bende öle bir sebeb yok sadece fazlasıyla yorgunum kafam , bedenim , kalbim hep yorgun
Amin kuzummAllah ferahlık versin inşallah içine
Merhaba, hoşgeldin aramıza Seni çok iyi anlıyorum, bende gurbetteyim 3,5 senedir. İlk aylar bende öyleydim. Zamanla alışıyorsunMerhaba bende 30 yasindayim 7 aylik evliyim İstanbul’da yasiyorum evdeyim henuz bir işim yok
Samsun’dan geldim buraya ailemi çok özlüyorum burda ne yapılır pek bilgi sahibi degilim eşimden baska kimse yok diyebilirim.
Hoş geldin gurbet çok zorMerhaba bende 30 yasindayim 7 aylik evliyim İstanbul’da yasiyorum evdeyim henuz bir işim yok
Samsun’dan geldim buraya ailemi çok özlüyorum burda ne yapılır pek bilgi sahibi degilim eşimden baska kimse yok diyebilirim.
Evet çok zorMerhaba, hoşgeldin aramıza Seni çok iyi anlıyorum, bende gurbetteyim 3,5 senedir. İlk aylar bende öyleydim. Zamanla alışıyorsun
Sendemi gurbettesin canimHoş geldin gurbet çok zor
ya gündüz de gireceğim bazen halsiz oluyorum kaynanam bilgisayarı elime alınca ay susmuyor bayrama kadar böyle ondan sonra rahat rahat girerim inan çok konuşunca başıma ağrılar giriyor seccade falan işliyorum ona bile laf ediyor güya onunla ilgilenmiyorum die...Hele şükür canım bı denk gelemedik senle sen gece girebiliyors n ben gündüz ama bu hafta gece hep girerim bı hafta
Aman hepsi aynı bizimkide öle oluyor gelince coook soğuk kuzum ya havalar bı an önce isinsaya gündüz de gireceğim bazen halsiz oluyorum kaynanam bilgisayarı elime alınca ay susmuyor bayrama kadar böyle ondan sonra rahat rahat girerim inan çok konuşunca başıma ağrılar giriyor seccade falan işliyorum ona bile laf ediyor güya onunla ilgilenmiyorum die...
sen nasılsın işler nasıl ya havalar çok soğuk gidiyor ya evlerin içi ısınmıyor
Evet canım ben Antalya dayım Annem ler Aksaray da 2 3 ayda bi gidip gelirim annemler sık sık gidip gelirler ama hala çok zor ben evleneli de 1,5 sene olduSendemi gurbettesin canim
Bende gitmek istiyorum ailemin yanina en kisa zamanda insallah ne biter bu gurbetlik ahh ahhEvet canım ben Antalya dayım Annem ler Aksaray da 2 3 ayda bi gidip gelirim annemler sık sık gidip gelirler ama hala çok zor ben evleneli de 1,5 sene oldu
aynen ya havalar bir ısınsa iyi olacak çok bunalıyorum bazen imdat diyesim geliyo gün sayıyorum bayrama kadar böyle artık..Aman hepsi aynı bizimkide öle oluyor gelince coook soğuk kuzum ya havalar bı an önce isinsa
Ben biraz geç katıldım yeni gördüm açıkçası memnun oldumMerhaba kuzum tanışmıştık aslında ama olsun bu topikte de muhabbet edelim 22 yaşındayım 2 buçuk yıllık evliyim şu an ev hanımıyım eşimin işi dolayısıyla Diyarbakır’da yaşıyorum
BendeBen biraz geç katıldım yeni gördüm açıkçası memnun oldum
İstanbulun neresinde oturuyorsunuzMerhaba bende 30 yasindayim 7 aylik evliyim İstanbul’da yasiyorum evdeyim henuz bir işim yok
Arkadaslar merhaba, bende Izmir karsiyaka da oturuyorum. Yalniz anneyim. Kizim 15 yasinda.Slm kızlar haydi gelin tanışalım arkadaş olalım 9 yıllık evliyim İzmir'de yaşıyorum memurum 28 yaşındayım