Haydi gelin tanışalım arkadaş olalım 🤗

Belirli bir yere kadar idare edilir, edilmeli de zaten anlaşılmayan konular muhakkak olur hepmiz insanız sonuçta bazen anne kız bile anlaşamıyor ama bebekten vurmasın kimse yaa böyle bi acımasızlığı yapmasınlar..
:63::KK12::KK12: Tanışalım dedin kendimi tanıttım yukarıda alıntımı görmedin mi sevgili matmazela :sopa:

Ayy kuzucum kusura bakma görmemişimdir 🙈 Dur bi bakayım
Hadi bak bakalımm:sinirli:
Günaydınnn ay kaç saattir kar yağıyor çook güzeeel 😍😍☃️ Tek sıkıntı yollar kapalı salı günü hormon tahlili vermem gerek nasıl gidicem 🥶
ayy öyle vallahi buraya da yağdı baya erimiyor da bir haftadır heryer buz tuttu tekrar bu hafta gul yağışlıymış birde :olamaz:

Biz tanışamadık değil miiii:p
Ben konyalıyım 22 yalındayım ama eşimin işi nedeniyle diyarbakırdayım 2 buçuk yıllık evliyim 1 buçuk senedir bebiş istiyoruz bir kürtaj bir kimyasalım var böyle yanii:KK25:
Canım görmemişim valla :KK54: Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kuzum farkında olmadan bebiş isteyenler toplanmışız sanırım :KK69:

Wayyyy yakınsın hee:KK50:
Antep ve urfa kaldı diğer çevre illeri hep gezdik en beğendiğim mardin Midyat oldu :21:Elazığ çok köy gibi gezilecek bir yeri yok:skandal:
Ben de Mardin’i merak ediyorum. Elazığ’da gezilecek bir yeri yok malesef. Urfa da balıklı göl var. Akşamları sıra gecesi var. Gaziantep te güzel gezilecek müzesi kalesi haricinde yemekleri ve tatlıları :kk77::sampiyon:

Ben de Mardin’i merak ediyorum. Elazığ’da gezilecek bir yeri yok malesef. Urfa da balıklı göl var. Akşamları sıra gecesi var. Gaziantep te güzel gezilecek müzesi kalesi haricinde yemekleri ve tatlıları :kk77::sampiyon:
Diyarbakırın bile yemeklerine tatlılarına bu kadar alışmış ve sevmişsek eminim antepin de öyledir :21: gidip denemek gerek nasip olursa bir gün inşallah oranın hayvanat bahçesini merak ediyorum:KK48:

Diyarbakırın bile yemeklerine tatlılarına bu kadar alışmış ve sevmişsek eminim antepin de öyledir :21: gidip denemek gerek nasip olursa bir gün inşallah oranın hayvanat bahçesini merak ediyorum:KK48:
Aa evet hayvanat bahçesi Türkiye nin en büyük dünya da da belirli bir sıralamada diye biliyorum gel canım inşallah bekleriz :KK36:

Haydi buyurun gelin kahve ye sohbete

Eklentiler

• Snapchat-367964102.jpg
    Snapchat-367964102.jpg
    154,1 KB · Görüntüleme: 16
X