- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 25
-
- Konu Sahibi Ecemhasan35677
Elbet bir gün matmazelimKardan dışarı çıkamıyoruz evde mahsur kaldık ya mecbur Netflix🎞 O da bir yere kadar bize daha güzel meşguliyetler lazım
Ne güzel :)Uzmanlık sınavlarına hazırlıyoruz gençleri :)
İyiki varsınızUzaktakiler her zaman daha iyi oluyor kuzumherzman buradayız biz
Sende iyki varsın cnm benimİyiki varsınız
Ben çalışmıyorum. Bir kızım var 20 aylık. Onunla ilgileniyorum. Peşinde koşturmaca
Yumurta kalitesi diyeyim canim embriyo oluşmuyorneden transferler olmadı canım ...hayırlısı ile kavuşuruz bebişlerimize ya.. ben de bauramdan sonra 3. tüp bebek için başlayacağım tedaviye
Amiin tüm isteyenlere inşallah içinde bizlere deOh mis gibi vallahi film izleyin kari izleyip Allah'ım seneye bebeginle karı yaşarsın kuzum
İnşallah en yakın zamanda kuzucum..Elbet bir gün matmazelim
aynen biz de dünya kadar doktora gittik 2 aşılamam 2 tüp bebeğim var olumsuz şimdi 3.ye hazırlanıyorum ama bmilletin diline düştük ya bir kere herkes akıl veriyor ...ne kadar sabırlıymışım diyorum kendi kendime..Evet kesinlikle kimse bilmemeli hiç bir tedavimi ailem dışında kimse bilmedi.. Zaten yeterince stresli bi dönem yetmez gibi başkalarının akıl verme çabası vs.Bu mevzudan dolayı genel olarak herkesle samimiyetiim sınırlıdır. Yani direk bana gelip şu doktora git diyemez. Birkaç kez kayınvalideme söylemişler. Kendileri x şahıstan adını duymuş gelmiş onu söylüyor. Ben de en son dayanamadım artık.
Kayınvalideme dedim ki; Zaten herkes çok iyi biliyor herkes çok akıllı daha bize akıl vermeye çalışıyor. Sanki biz birşey bilmiyoruz yapmıyoruz. Sana gelip söyledikleri isimler de ya benim daha önce burdan araştırıp, hastalarıyla görüşüp elediğim doktorlar ya da saçma sapan batıl inançlar dedim
Yahu problem benim problemim benden daha çok düşünen araştıran olabilir mi ya ? dedim.
Bu kadar araştırıyorum, gerek doktorların hastalarıyla gerek asistanlarıyla konuşuyorum.Her yeni yöntemi takip ediyorum. Kim benden daha iyi bilebilir anne dedim ? O oldu bir daha da bana doktor ismi demedi.
Demesin ya kimse demesin herkesin aklı var. Hayır bir de bu kadar araştıran, didikleyen olmasam tamam dicem
ayyy 7 tane görümce de anam çokmuş be gülüm aynı şehirde olan var mı*Oooooo bizimkiler deme ile kalmadı neler neler yaptı Ben de maşallah 7 tane görümce bir tane elti Allah'tan bir tanesi elti olan çok iyi bana karşı her zaman beni savundu kim Sen dedin uyuma bırak boş ver kimseyi dinleme duymamazlıktan gel
nikinde 60 var tokatlı mısınız yoksamerhabalar gezinirken gördüm bu başlığı. Antalyada yaşıyorum memururm bende. bir oğlum var 11 yaşında. herkese tekrar merhabalar.
inşallah tedavin şifa olur canım kaliteli yumurtaların olur da olanların yanında bizler de seviniriz hayırlısı ile sağlıcakla aminYumurta kalitesi diyeyim canim embriyo oluşmuyor
Ay ay hepsi birbirinden beter boş ver gerçekten buluşacak verdi buluyorlarda görüyorum duyuyorumayyy 7 tane görümce de anam çokmuş be gülüm aynı şehirde olan var mı*
bende de 2 tane var 1 elti hepsi birbirinden karışık bunlar beddua aranıyorlar ama bulurlar yaptıklarının karşılığını..
Aynen öyle vallahi canmBenim de artık acitmiyor :) Hatta bazen pazar günleri izin kullanıyorum ve ne yapacağımı sasiriyorum. Çalışmadan ben de kendimi düşünemiyorum. Alışmışım. Ama evli olunca biraz zor tabi. Evde adam beklerken ben de buralarda takılıyorum :/
GünaydınGünaydın canlarımhayırlı haftalar olsun hayırlı haberler alacağımız bir haftamız olsun
Nasılsın canım benimGünaydınİnşallah