- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.161
- 308
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #55.441
Hamileysen yat premses gibi ne yapacan işi gücüBiri isteyince mecbur yapıyosun işteaslında ben böyle değildim hamilelik hormonları beni tembelliğe sürükledi
İşte halden anlayan mükemmel insan profili
Ben prenses gibi ne yattimya hali yika perde as ev temizle ne olur me olmaz diye kimseyede deme hic umursamadim bisi prenses gibi geçti 9ayHamileysen yat premses gibi ne yapacan işi gücü
Piremsesler de halı yıkarBen prenses gibi ne yattimya hali yika perde as ev temizle ne olur me olmaz diye kimseyede deme hic umursamadim bisi prenses gibi geçti 9ay
Benim 2 gebeligimde 3 ay sürdüğü için fragman gibi geldi geçti premseslikBen prenses gibi ne yattimya hali yika perde as ev temizle ne olur me olmaz diye kimseyede deme hic umursamadim bisi prenses gibi geçti 9ay
Ay çok üzüldüm Allah hayırlısıyla vericek inşallah onun bi zamanı var şöyle düşün en azından hamile kalabiliyorsun çocuğun oluyor kk da bi doktor bi üyeye demiş bunu hiç unutmuyorum düşük yapmana üzülme en azından anne olabileceksinBenim 2 gebeligimde 3 ay sürdüğü için fragman gibi geldi geçti premseslik
Aynen canim 1 senedir korunuyordum bu ay yeniden başladım gebe kalınca kan sulandirici hap kullanicam pes etmek yok olacak allahın izniyleAy çok üzüldüm Allah hayırlısıyla vericek inşallah onun bi zamanı var şöyle düşün en azından hamile kalabiliyorsun çocuğun oluyor kk da bi doktor bi üyeye demiş bunu hiç unutmuyorum düşük yapmana üzülme en azından anne olabileceksin
Piremsesler de halı yıkar
Ay çok üzüldüm Allah hayırlısıyla vericek inşallah onun bi zamanı var şöyle düşün en azından hamile kalabiliyorsun çocuğun oluyor kk da bi doktor bi üyeye demiş bunu hiç unutmuyorum düşük yapmana üzülme en azından anne olabileceksin
Bende 9ay taşı topraga ver napalim gülüm orayada lazım allahim sefaacimiz olsun kuzum birdaha olurBenim 2 gebeligimde 3 ay sürdüğü için fragman gibi geldi geçti premseslik
Hadi inşallah tam gaz devamAynen canim 1 senedir korunuyordum bu ay yeniden başladım gebe kalınca kan sulandirici hap kullanicam pes etmek yok olacak allahın izniyle
Bende 9aY iğnesini kullandim olma ihtimali plur belki diye sulandirici ben seneye 1yil doldu buyıl da çıksın dedim bende bi toplayim kafami dedim.Aynen canim 1 senedir korunuyordum bu ay yeniden başladım gebe kalınca kan sulandirici hap kullanicam pes etmek yok olacak allahın izniyle
Aynen umutluyum allah verdi 3 aylığına emanet etti bende gözüm gibi baktım besledim sonra geri aldı emanetini onun dy zaten ne diyebilirim ki buna da şükür ya hiç vermeseydiBende 9ay taşı topraga ver napalim gülüm orayada lazım allahim sefaacimiz olsun kuzum birdaha olur
Allahın izniyleHadi inşallah tam gaz devamçok güzel bi anne olucaksın emin ollll
Iyi yapmışsın ben 1 yılda anca kendime geldimBende 9aY iğnesini kullandim olma ihtimali plur belki diye sulandirici ben seneye 1yil doldu buyıl da çıksın dedim bende bi toplayim kafami dedim.
Ben camide bir teyzeyle karşılastim belki anlattimmi bilmem dedim burda birilerine teyze bana sakin ağlama dedi 65 kusur halen ağlıyor çok kisiye annelik etmis dediki benimde bir evlâdım olupda topraga verseydim dedi dusuk bile yasamadim ne varliklar döktük olmadi sen sanslisin dedi sakin aglama derdi.Aynen umutluyum allah verdi 3 aylığına emanet etti bende gözüm gibi baktım besledim sonra geri aldı emanetini onun dy zaten ne diyebilirim ki buna da şükür ya hiç vermeseydi
Yani o da zordur ama kayıp acısını bilmediği için onu tercih ediyor sanırımBen camide bir teyzeyle karşılastim belki anlattimmi bilmem dedim burda birilerine teyze bana sakin ağlama dedi 65 kusur halen ağlıyor çok kisiye annelik etmis dediki benimde bir evlâdım olupda topraga verseydim dedi dusuk bile yasamadim ne varliklar döktük olmadi sen sanslisin dedi sakin aglama derdi.
Kuzum en iyisini bazen dolunca patlama oda güzel yaz anlat bende öyle yaparım bak normal hayatta benim duygularimi pek bilen yoktur acittilar canımı duygumu bilmediler oyuzden içimden ne gecerse yazarak buraya anlatirim ben dün dogum günüydü melegimin 15 eylül toka iki bilelik aldim bak profilde koydum mezarina taktim melegim insallah mutlu olmuştur okadar özlüyorum ki tek yaninda olsam çok konuşacaklarim var yanim birileri varken mezarinda rahat edemiyorum bile içimden diyeceğimi diyorum.Yani o da zordur ama kayıp acısını bilmediği için onu tercih ediyor sanırım
Benimde en çok şey zoruma gitmişti dedim allahım hamile kalırsam 3 yasin okuyacağım sonra o ay hamileymisim 1 tane okudum devamında hep kanamam falan olunca okuyamadim sonra düşük oldu 3. Ayda temizlenince o yasinleri okumak öyle zor oldu ki aglaya aglayanden anlattım bilmiyorum içim dolmuş heralde birde hep bebegime yazı yazardım kaybettiğimi yazmak çok zordu ileride okusun diye güzel şeyler yazmıştım hala devam ediyorum yazmaya içimi dokuyorum kimşeyle konuşmam bu bebek konusunu bir tek burada konuşuyorum
Bu bence insanların acilarimizi kücumsemesinden kaynakliKuzum en iyisini bazen dolunca patlama oda güzel yaz anlat bende öyle yaparım bak normal hayatta benim duygularimi pek bilen yoktur acittilar canımı duygumu bilmediler oyuzden içimden ne gecerse yazarak buraya anlatirim ben dün dogum günüydü melegimin 15 eylül toka iki bilelik aldim bak profilde koydum mezarina taktim melegim insallah mutlu olmuştur okadar özlüyorum ki tek yaninda olsam çok konuşacaklarim var yanim birileri varken mezarinda rahat edemiyorum bile içimden diyeceğimi diyorum.
Is yapiyom kuzu napim yaa cok sikıldım inanki cok yorulyorum hep 5 de uyuyom 10 11de uyanyomSen neler ediyin bakem bakimmm.
Zaten o insanlar benim bi kulagimdan geçiyor bem sadece rabbim birdaha verir sana sefaatci oldu. Agla duygunu saklama ozlemek hakkındir bir parca gidiyor kayiyor ellerinden bunu yasamayan anlamaz tesellim bu olur. Bana ne yaptilar anlatsam hicmi saygilari yoktu dersin bu acının içinde soguk kanliligimi korudum dinledim sadece allah derim geçerim.Bu bence insanların acilarimizi kücumsemesinden kaynakli
Benim ciğerim yanarken o daha sadece bir dokuydu
Aa ne var bunda üzülecek ne yaşadın sanki
Yasin daha genc
Ne olmuş 2 defa kaybettiysen
Diye yapılan soğuk tesellilerden kaynaklı benimkisi
Bu saatte ne isi neden 5de nicin kuzu sabah yapamiyonmi balim.Is yapiyom kuzu napim yaa cok sikıldım inanki cok yorulyorum hep 5 de uyuyom 10 11de uyanyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?