- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.161
- 308
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #55.461
Ooo ben düşük yaptım telefonla bir geçmiş olsun demediler kv gil aylar sonra görüştüğümüzde bana trip yapıp eee bebek yok mu şimdi dediler neymiş bana küsler mis ondan dememisler çok ta umrumda lar gerçektenZaten o insanlar benim bi kulagimdan geçiyor bem sadece rabbim birdaha verir sana sefaatci oldu. Agla duygunu saklama ozlemek hakkındir bir parca gidiyor kayiyor ellerinden bunu yasamayan anlamaz tesellim bu olur. Bana ne yaptilar anlatsam hicmi saygilari yoktu dersin bu acının içinde soguk kanliligimi korudum dinledim sadece allah derim geçerim.
O halde kusmu olunur ne kadar cahil birşey bu.Ooo ben düşük yaptım telefonla bir geçmiş olsun demediler kv gil aylar sonra görüştüğümüzde bana trip yapıp eee bebek yok mu şimdi dediler neymiş bana küsler mis ondan dememisler çok ta umrumda lar gerçekten
Tam üstüne bastın ( cahil ) o yüzden no problemO halde kusmu olunur ne kadar cahil birşey bu.
Hayat devam ediyor oyle veya boyle ugrasacaz bunlarlan.Tam üstüne bastın ( cahil ) o yüzden no problem
Haha aynen valla sihirli kelime ( He )Hayat devam ediyor oyle veya boyle ugrasacaz bunlarlan.
Sen ne ediyin simdik doktora kontrole gittinmi dusunuyom diye.Haha aynen valla sihirli kelime ( He )
Evet canım gittim kanda pihtilasma çıktı vitamin yazdi kromozmlari da bekleyelim dedi daha 1.5 ay olunca ben denemeye başladım olacağı kesin degil bu ay nasılsa diyeSen ne ediyin simdik doktora kontrole gittinmi dusunuyom diye.
Evde is yapiyorum ya bn ev isi degil hani para kazaniyorum öyle is boncuk gbi cnm anca kiz uyudugu zman yapiyorum e gece 2de 3 de uyuyo mecbur gec saate kdr yapiyorumBu saatte ne isi neden 5de nicin kuzu sabah yapamiyonmi balim.
Cnm benim bende de sana günaydın öpücüğü o zaman@AnneAslan @A n n e y i m @Blue_Perii @adel8893 @HemGevezeHemDeli @MaviKuplik @Reyyan__ @Kara_gozlum @Brunello Cicinelli @Browni_intenseCuel @Chocolita @Hayhatun @hayaksii @hizuran @Dil-i bitab @Cennet Annesi @Cennetul Mualla @Adaduru @Culhagibi @Madammor @Minik meleklerim minik kalp0753 @Cay6 @hicmakam @hicmet16 @38his @Oeksuez @bulca @Ayas19 @Bonus @Yabanmersini14 H M @Dilos06 @BenSero @Yasnaz @HayatSevinceGuzeell @bi prenses annesi @Limonsuzzcay @kahvesevenkadin Feminas @Tulparr @Ilaymilya @Duchessss @Uykusuz Uykucu @Kutsal Tiramisu @Nnuurrr @Temmuz07 @kukrim27 @Kutsal_zebra @Krmzblkmeftaoldu @Elif @-Sahrud- @Pink_Butterfly92 @Psikolojik Deliii @- Pudra Pembe - @2014prenseslerim2015 @Caterpie @2019 mutluluk @Ufukta_bebek @EternaaLLove @Esseteacher [USER=889396]@kitapkahvehuzur @Eslem91
Prenseslerime hayirli geceler hepinizi öpüyorum iyi geceler opucugunuz benden
Maşallahhhhh canım rabbim güç verimi inşallahhhhhEvde is yapiyorum ya bn ev isi degil hani para kazaniyorum öyle is boncuk gbi cnm anca kiz uyudugu zman yapiyorum e gece 2de 3 de uyuyo mecbur gec saate kdr yapiyorum
Nasilsin kuzumGünaydınnnn tatlımmmm
Iyi geceler diyemedim ama Gunaydinlar tatlim@AnneAslan @A n n e y i m @Blue_Perii @adel8893 @HemGevezeHemDeli @MaviKuplik @Reyyan__ @Kara_gozlum @Brunello Cicinelli @Browni_intenseCuel @Chocolita @Hayhatun @hayaksii @hizuran @Dil-i bitab @Cennet Annesi @Cennetul Mualla @Adaduru @Culhagibi @Madammor @Minik meleklerim minik kalp0753 @Cay6 @hicmakam @hicmet16 @38his @Oeksuez @bulca @Ayas19 @Bonus @Yabanmersini14 H M @Dilos06 @BenSero @Yasnaz @HayatSevinceGuzeell @bi prenses annesi @Limonsuzzcay @kahvesevenkadin Feminas @Tulparr @Ilaymilya @Duchessss @Uykusuz Uykucu @Kutsal Tiramisu @Nnuurrr @Temmuz07 @kukrim27 @Kutsal_zebra @Krmzblkmeftaoldu @Elif @-Sahrud- @Pink_Butterfly92 @Psikolojik Deliii @- Pudra Pembe - @2014prenseslerim2015 @Caterpie @2019 mutluluk @Ufukta_bebek @EternaaLLove @Esseteacher [USER=889396]@kitapkahvehuzur @Eslem91
Prenseslerime hayirli geceler hepinizi öpüyorum iyi geceler opucugunuz benden
insallah hafi bende heyecan ettim bakEvet canım gittim kanda pihtilasma çıktı vitamin yazdi kromozmlari da bekleyelim dedi daha 1.5 ay olunca ben denemeye başladım olacağı kesin degil bu ay nasılsa diyeinşallah olur ya bu ay
haa unuttum bak ben onu dogru diyon ya kolay gelsin canım ozaman sana.Evde is yapiyorum ya bn ev isi degil hani para kazaniyorum öyle is boncuk gbi cnm anca kiz uyudugu zman yapiyorum e gece 2de 3 de uyuyo mecbur gec saate kdr yapiyorum
Günaydın ponciğimCnm benim bende de sana günaydın öpücüğü o zaman
Dua sayfalarima beklerim herkesi :)
Birlikte Allahi analim
Kilo önemli değil ki. Sağlık önemli. Zayıflık sağlıklı bir görüntü değil bence. Konuya atladım amaa
Beklerim tatlim.. gorunmuyorsun pek. Bi yere gidicektin gittinmigeliriz insallah gülüm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?