• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kesinlikle ben gazla çalışıyorum temizlik yapmadan önce açıp temizlik videoları temizliyorum kursa gidince oh be diye tam gaz hergün devam ediyorum bırakınca devamı gelmiyor birde ben yıllarca kursta kaldım yatılı yemek uyku hersey duzenliydi şimdi kendi evim rahatı buldum 😂😁
Ben de temizlik avcılarını izleyip gaza geliyorum ama şu an onu bile izlemeye üşeniyorum bomboş bi hayat 😂😂 düz duvara bakıyom öyle 😂

Kesin benim bu kadar üşengeçliğin başka bi açıklaması yok 😂😂 üşengeçlikten başka mesajı alıntılayıp sana yazmışım düşün 😂😂
Ben suan mesaj yazmaya useniyorum eee telefonu bırakan uyumaya usenicem kim dalacak şimdi uykuya ooo bazen nefes almadığımi fark ediyorum hep usengeclikten 😁😃😂

Hhaha😂 allahım dermanımızı ver kocalar evden atcak bizi yoksa 😂
Yok ya ben eşim birsey isteyince hemen yapıyorum kendime gelince bu usengeclik meydana çıkıyor derdim kendimle 😂 kedimin bile peşinde dolanirim saatlerce ama kendime bir yemek hazırlamaya kalkmam 😱

napim yinede aklima geliyonuz 🤔🤭
napim etiket ediyom goremiyom balim unutmuşum seni hemen ihmal etmeyim didim.
ayni ben bende sevmiyom arada esimle bi aktivite olsun diye yoksam evimi seviyorum ben ya.
aman bende bi ara takildimda noo yaramaz bize kuzum.
bebegimi op kokulu kokulu😘😘

Ben biraz geri cekildim bi ara takildim oralarada nihh yaramaz🤭🤭
Unutma bidaaa gelmesemde etiketle sen😄

Yok ya ben eşim birsey isteyince hemen yapıyorum kendime gelince bu usengeclik meydana çıkıyor derdim kendimle 😂 kedimin bile peşinde dolanirim saatlerce ama kendime bir yemek hazırlamaya kalkmam 😱
Biri isteyince mecbur yapıyosun işte 😂 aslında ben böyle değildim hamilelik hormonları beni tembelliğe sürükledi 😂

Back