• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaten o insanlar benim bi kulagimdan geçiyor bem sadece rabbim birdaha verir sana sefaatci oldu. Agla duygunu saklama ozlemek hakkındir bir parca gidiyor kayiyor ellerinden bunu yasamayan anlamaz tesellim bu olur. Bana ne yaptilar anlatsam hicmi saygilari yoktu dersin bu acının içinde soguk kanliligimi korudum dinledim sadece allah derim geçerim.
Ooo ben düşük yaptım telefonla bir geçmiş olsun demediler kv gil aylar sonra görüştüğümüzde bana trip yapıp eee bebek yok mu şimdi dediler neymiş bana küsler mis ondan dememisler çok ta umrumda lar gerçekten 😒

Ooo ben düşük yaptım telefonla bir geçmiş olsun demediler kv gil aylar sonra görüştüğümüzde bana trip yapıp eee bebek yok mu şimdi dediler neymiş bana küsler mis ondan dememisler çok ta umrumda lar gerçekten 😒
O halde kusmu olunur ne kadar cahil birşey bu.

Sen ne ediyin simdik doktora kontrole gittinmi dusunuyom diye.
Evet canım gittim kanda pihtilasma çıktı vitamin yazdi kromozmlari da bekleyelim dedi daha 1.5 ay olunca ben denemeye başladım olacağı kesin degil bu ay nasılsa diye 🙈 inşallah olur ya bu ay

Evde is yapiyorum ya bn ev isi degil hani para kazaniyorum öyle is boncuk gbi cnm anca kiz uyudugu zman yapiyorum e gece 2de 3 de uyuyo mecbur gec saate kdr yapiyorum
Maşallahhhhh canım rabbim güç verimi inşallahhhhh
Kızın neden o kadar geç yatıyor ki🤔🤔

Evet canım gittim kanda pihtilasma çıktı vitamin yazdi kromozmlari da bekleyelim dedi daha 1.5 ay olunca ben denemeye başladım olacağı kesin degil bu ay nasılsa diye 🙈 inşallah olur ya bu ay
insallah hafi bende heyecan ettim bak😍
Evde is yapiyorum ya bn ev isi degil hani para kazaniyorum öyle is boncuk gbi cnm anca kiz uyudugu zman yapiyorum e gece 2de 3 de uyuyo mecbur gec saate kdr yapiyorum
haa unuttum bak ben onu dogru diyon ya kolay gelsin canım ozaman sana.
Cnm benim bende de sana günaydın öpücüğü o zaman :KK36:
Günaydın ponciğim 😍

Back