- 12 Haziran 2019
- 18.391
- 111.529
- 598
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #55.481
Evet kuzum cumartesi kvler geldi pazar aksami gittiler gittik geldik köye melegimide ziyaret ettik simdi buralardayim artık is güç yemek kk ediycem birazBeklerim tatlim.. gorunmuyorsun pek. Bi yere gidicektin gittinmi
Hadi bakalim insallah..Evet kuzum cumartesi kvler geldi pazar aksami gittiler gittik geldik köye melegimide ziyaret ettik simdi buralardayim artık is güç yemek kk ediycem biraz
Inşallah gülüm rabbim nasip eder görürüz o gunleri inşallahHadi bakalim insallah..
Meleģin var ne guzel seni ahirette karsilayacak senin icin aglayip annemi cennet koy dicek Yaradana
Allah buyuruyor bunu gulum.. burda cektigin zahmet orda rahmet olacak insallahInşallah gülüm rabbim nasip eder görürüz o gunleri inşallah
Uyku düzeni şaştı iyce 1den önce uyumuyoMaşallahhhhh canım rabbim güç verimi inşallahhhhh
Kızın neden o kadar geç yatıyor ki
Cok saolasin cnm bu aradaMaşallahhhhh canım rabbim güç verimi inşallahhhhh
Kızın neden o kadar geç yatıyor ki
Seni çok zorluyordur canım yaaaa sabah biraz erken kaldırsan akşama erken uyumaz mııııUyku düzeni şaştı iyce 1den önce uyumuyo
aminn cumlemizin olmayanlarinAllah buyuruyor bunu gulum.. burda cektigin zahmet orda rahmet olacak insallah
Oo hosgeldiniz hanim efendi ne edersinizBizden de selam olsun ❤☺☺
İki çocuklu hayata alışma diyelim lohusa kadından ne olacakaminn cumlemizin olmayanlarin
Oo hosgeldiniz hanim efendi ne edersiniz
Yeni dogum yaptın dimo senİki çocuklu hayata alışma diyelim lohusa kadından ne olacak
Sizde ne var ne yok
Evet uyur ama ozmanda bn hic uyumamis olucam yine 11e kdr flan uyuyo bnde biraz uyuyabiliyorum cnmSeni çok zorluyordur canım yaaaa sabah biraz erken kaldırsan akşama erken uyumaz mıııı
Anladım canım kolay gelsin o zaman sana büyüdü mi bıcırıkkkkkkEvet uyur ama ozmanda bn hic uyumamis olucam yine 11e kdr flan uyuyo bnde biraz uyuyabiliyorum cnm
Evet canım 8. GünümüzYeni dogum yaptın dimo sen
Teşekkür ederiimmmmAah @HemGevezeHemDeli yemeğimi yapmakta geç kaldım gitmiştim şimdi geldim evet napıyosunuz bakalım @HemGevezeHemDeli @minik kalp0753 @Kara_gozlum T Tatlianne20 @adel8893
@Dilos06 Canım nasıl oldu anneannen
@Deep__Sea @EternaaLLove @BenSeroHayatSevinceGuzel @Ayas19 @Minik meleklerim @Tulparr @imzaben @Eslem91 @2014prenseslerim2015 @Madammor
T Tatlianne20 cim oldu mu becerebildim mi
Muhabbetimiz yok birkaç kişi ile ama denk geldiğim için tanışmak amaçlı şey ettim
Nasılsın canım
Büyüdü teyzesi 15 aylik oldu hic yerinde durmuyo cok simarıkkAnladım canım kolay gelsin o zaman sana büyüdü mi bıcırıkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?