- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #55.401
ben islerim bitti gelen giden yok gittiler ev yemegi yat kalk is guc geçiyor yarin ola hayrola napacaksam bakalim.Aynen valla sen ne yapiyosun nasıl gidiyor hayat
Aman kuzum topla kendini araniyor yoksam buralarKuz ben bulastimmm allah kurtarsın diyim bari kendinee
Şükür valla evde istifleniyorum öyle birsürü isim gücüm var ne okul ne kurs bıraktım herseyi öyle boş boş takılıyorumHahahahhasen nasılsın iyi misin
Sabahaaaa olamaya buluummmm korkayrummmmmmmben islerim bitti gelen giden yok gittiler ev yemegi yat kalk is guc geçiyor yarin ola hayrola napacaksam bakalim.
Aman kuzum topla kendini araniyor yoksam buralar
Sabaha kadar misler gibi uyuruz bu öpücükle
Yiyim sizi yiyimmmO öpücük tatlışımdan gelirde almaz miyim!!
İyi geceler bal hatun
Heran hazir ol mune gelir kirbaciyle 4 5 gibiSabahaaaa olamaya buluummmm korkayrummmmmmm
Nasılsın kuzummmmmbende napim kuzum temizlik bitti misafir gitti biraz keyif edecegum kkda rahat takilmaca ediyom
aman bi ara bende bdvde uğraşır oldum uzaklasi verdim ara veriyi.didim
ev gibisi yok dimi
iyilik kuzum sen nasilsin ne ediyorsun balem görüşmeyeli.
Kız kopamadım bak Kocamın İnternet e baglandım geldim sabah beni vuracakYiyim sizi yiyimmm
Amaninnnnnnnnnn kiz sus gormesin biziHeran hazir ol mune gelir kirbaciyle 4 5 gibi
Ay resmen ben yiyorum kabı ortada bırakıyorum mükemmel hayatŞükür valla evde istifleniyorum öyle birsürü isim gücüm var ne okul ne kurs bıraktım herseyi öyle boş boş takılıyorum
Iste bende öyleyim üzülüyorum halime depresyonda da değilim ama tembellikden heralde yaAy resmen ben yiyorum kabı ortada bırakıyorum mükemmel hayat
Bugün bi ağırlık var öküz oturmuş olabilir üstümüzeIste bende öyleyim üzülüyorum halime depresyonda da değilim ama tembellikden heralde ya
Nasılsın kuzummmmm❤Ben çok şükür sınavlarımı verdim mezunum inşallah
nasilsin nurusum bitanemYe bizi ye doya doya
gel bacım gel kahve edecegum sende gitcek göz yokKız kopamadım bak Kocamın İnternet e baglandım geldim sabah beni vuracak
sohbet kuzu her telten çalıyoruz sen napiyon gülüm.Bende geldimmm eeee napiyoruz
Sabah ola hayrola ilk iş profiline girmek senin
Olabilir o öküz hep benim üstümde ya hersey yarım yamalak bırakıyorum ilerletemiyorum hayatım komple böyle okulum yarım kaldı kursum yarım kaldı ev islerimi yarım bırakırım yemeğimi yemem yarım bırakırım kendimden çok eşime çalışıyorum ah ah çok yanlış aslında en iyisi bi Bismillah çekip hersey devam etmekBugün bi ağırlık var öküz oturmuş olabilir üstümüze
Ohhh içerim valla ellerinden bi kahvenasilsin nurusum bitanem
gel bacım gel kahve edecegum sende gitcek göz yok
sohbet kuzu her telten çalıyoruz sen napiyon gülüm.
Aslında yapınca da o düzen çok hoşuna gidiyor insanın, böyle ruh halimiz de rahat değil bi yerden başlamak lazım ayyy tembellik çok zorrrrrOlabilir o öküz hep benim üstümde ya hersey yarım yamalak bırakıyorum ilerletemiyorum hayatım komple böyle okulum yarım kaldı kursum yarım kaldı ev islerimi yarım bırakırım yemeğimi yemem yarım bırakırım kendimden çok eşime çalışıyorum ah ah çok yanlış aslında en iyisi bi Bismillah çekip hersey devam etmek
Uyumaya çalisiyordum yine başaramadim
Kesinlikle ben gazla çalışıyorum temizlik yapmadan önce açıp temizlik videoları temizliyorum kursa gidince oh be diye tam gaz hergün devam ediyorum bırakınca devamı gelmiyor birde ben yıllarca kursta kaldım yatılı yemek uyku hersey duzenliydi şimdi kendi evim rahatı buldumAslında yapınca da o düzen çok hoşuna gidiyor insanın, böyle ruh halimiz de rahat değil bi yerden başlamak lazım ayyy tembellik çok zorrrrr
İyiyim çok şükür uykuya geçecem sonranasilsin nurusum bitanem
gel bacım gel kahve edecegum sende gitcek göz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?