- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 30
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #55.421
Sormaaa valla yaaaa ben kac gun yerim ban ozlerim buralarınasilsin nurusum bitanem
gel bacım gel kahve edecegum sende gitcek göz yok
sohbet kuzu her telten çalıyoruz sen napiyon gülüm.
Sabah ola hayrola ilk iş profiline girmek senin
Ben de temizlik avcılarını izleyip gaza geliyorum ama şu an onu bile izlemeye üşeniyorum bomboş bi hayatKesinlikle ben gazla çalışıyorum temizlik yapmadan önce açıp temizlik videoları temizliyorum kursa gidince oh be diye tam gaz hergün devam ediyorum bırakınca devamı gelmiyor birde ben yıllarca kursta kaldım yatılı yemek uyku hersey duzenliydi şimdi kendi evim rahatı buldum
Kaybettiğim ikizim senmisin yoksa doğruyu söyleBen de temizlik avcılarını izleyip gaza geliyorum ama şu an onu bile izlemeye üşeniyorum bomboş bi hayatdüz duvara bakıyom öyle
bende birazdan yatarim..İyiyim çok şükür uykuya geçecem sonra
2 3 gün ilkse 1 2 kuzumSormaaa valla yaaaa ben kac gun yerim ban ozlerim buraları
Kesin benim bu kadar üşengeçliğin başka bi açıklaması yokKaybettiğim ikizim senmisin yoksa doğruyu söyle
Iyiymiss idare etcezzz artikinnnbende uyku yok takiliyom buralarda kuzum. Napacaz bulee
bende birazdan yatarim..
2 3 gün ilkse 1 2 kuzum
Ben suan mesaj yazmaya useniyorum eee telefonu bırakan uyumaya usenicem kim dalacak şimdi uykuya ooo bazen nefes almadığımi fark ediyorum hep usengecliktenKesin benim bu kadar üşengeçliğin başka bi açıklaması yoküşengeçlikten başka mesajı alıntılayıp sana yazmışım düşün
HhahaBen suan mesaj yazmaya useniyorum eee telefonu bırakan uyumaya usenicem kim dalacak şimdi uykuya ooo bazen nefes almadığımi fark ediyorum hep usengeclikten
Temizlik yaparsin artiginIyiymiss idare etcezzz artikinnn
Ah ah bi bilse napar aman bilmesin allahim göstermesinT Tatlianne20 aman boşver uyu uyu nereye kadar. Ben kocama üzüluyorum hayatinin yarisini uykuda geciriyor. Halbuki o uyurken ohooo biz ne keyifler yapiyoruz 1
Yok ya ben eşim birsey isteyince hemen yapıyorum kendime gelince bu usengeclik meydana çıkıyor derdim kendimleHhahaallahım dermanımızı ver kocalar evden atcak bizi yoksa
Aynnn dolma sarilcak persembe gunu carsamba gunu ev temizlenecek kuaföre gidilecek vayyy anammm vayyyyTemizlik yaparsin artigin
Unutma bidaaa gelmesemde etiketle sennapim yinede aklima geliyonuz
napim etiket ediyom goremiyom balim unutmuşum seni hemen ihmal etmeyim didim.
ayni ben bende sevmiyom arada esimle bi aktivite olsun diye yoksam evimi seviyorum ben ya.
aman bende bi ara takildimda noo yaramaz bize kuzum.
bebegimi op kokulu kokulu
Ben biraz geri cekildim bi ara takildim oralarada nihh yaramaz
Bende de az bucuk vaaaqYok ya ben eşim birsey isteyince hemen yapıyorum kendime gelince bu usengeclik meydana çıkıyor derdim kendimlekedimin bile peşinde dolanirim saatlerce ama kendime bir yemek hazırlamaya kalkmam
Biri isteyince mecbur yapıyosun işteYok ya ben eşim birsey isteyince hemen yapıyorum kendime gelince bu usengeclik meydana çıkıyor derdim kendimlekedimin bile peşinde dolanirim saatlerce ama kendime bir yemek hazırlamaya kalkmam
Sen neler ediyin bakem bakimmm.Unutma bidaaa gelmesemde etiketle sen
Normal okadarda o aralarda dinlenelim dimi.Biri isteyince mecbur yapıyosun işteaslında ben böyle değildim hamilelik hormonları beni tembelliğe sürükledi
Şimdiden kolay gelsin gülüm ozaman.Aynnn dolma sarilcak persembe gunu carsamba gunu ev temizlenecek kuaföre gidilecek vayyy anammm vayyyy
İşte halden anlayan mükemmel insan profiliNormal okadarda o aralarda dinlenelim dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?