Hayırlı geceler şekercim.Hem vefasızlık ederim,hemde beni unutmaz yazık:)
napim yinede aklima geliyonuz
Ask olsun bni nasi unutursunn
napim etiket ediyom goremiyom balim unutmuşum seni hemen ihmal etmeyim didim.
Kursu asıyorum hala evden cikmadan yaşıyorum anlamıyorum yalnızlığı neden bukadar seviyirum gerçi gezmeyi sevmediğim için mecbur yalnızlığı seviyorum anamm dilime vurdu sen ne ediyosun tatlımm
ayni ben bende sevmiyom arada esimle bi aktivite olsun diye yoksam evimi seviyorum ben ya.
Allah seni nerde takılcam burda veya gözüme çarpan durumlarda takılıyorum BDV den ümidimi kestim ne zaman yazsam ban yiyorumm
aman bende bi ara takildimda noo yaramaz bize kuzum.
T Tatlianne20 . Bebegim ben geldim geri kactim bebe uyandi. İyi geceler sanada lokumummm
bebegimi op kokulu kokulu
Amaaannn tiktaklar çookkk
Ben biraz geri cekildim bi ara takildim oralarada nihh yaramaz

Sen nasılsın iyi misin

Aynen bende çok hoslanmiyorum bizde Böyleyiz yapacak bişey yok millet şikayetçi benden

Sen nasılsın iyi misin
bende napim kuzum temizlik bitti misafir gitti biraz keyif edecegum kkda rahat takilmaca ediyom
Valla napim canimmm senin gibi oldum birilerine dokanmadan edemezzz oluyommmm vayyy halime yersem ilk ban yerim herall
aman bi ara bende bdvde uğraşır oldum uzaklasi verdim ara veriyi.didim
Aynen bende çok hoslanmiyorum bizde Böyleyiz yapacak bişey yok millet şikayetçi benden
ev gibisi yok dimi
Hayırlı geceler canım nasılsın ☺
iyilik kuzum sen nasilsin ne ediyorsun balem görüşmeyeli.
ALdim iyi geceler öpücüğümü benden mutlusu olmaz gariii

Aynen valla sen ne yapiyosun nasıl gidiyor hayat

Kuz ben bulastimmm allah kurtarsın diyim bari kendinee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…