- 2 Haziran 2019
- 542
- 6.960
- 53
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #55.361
Nevar la hııı söyle topiği emanet ediyon bakıyomda amma velakin beni etiketlememiş bak sen bikere unutmazdın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nevar la hııı söyle topiği emanet ediyon bakıyomda amma velakin beni etiketlememiş bak sen bikere unutmazdın![]()
Isin zor bak bende yalnislilla etiketi devam ettireyim derken paylaştımİlaahii sesli güldüm![]()
![]()
![]()
![]()
ben bir hata ettim @Blue_Perii zaten etiket işinde @Tatlianne20 ye diyorum tövbe ettim diye bak şikayetler başladı bile
![]()
AnneAslan
A n n e y i m
Blue_Peri
-Adel-
PrensesAnnesi_
debriyajgazfren
Reyyan__
Kara_gozlum B Brunello Cicinelli
Browni_intense
Cuel
Chocolita
Hayhatun
hayaksii
hizuran
Dil-i bitab C Cennet Annesi
Cennetul Mualla
Adaduru
Culhagibi
Eva
Minik Duduklu Tencere
minik kalp0753 C Cay6
hicmakam
hicmet16
38his
Oeksuez
bulca A Ayas19
Bonus
Yabanmersini14
H M D Dilos06 K KurkmantoluS @Yasnaz
HayatSevinceGuzel
Fit mutlu anne
Limonsuzzcay
kahvesevenkadin
Feminas
Tulparr
Milyaay @Duchessss
Umutlu Anne Bekleyiste
Kutsal Tiramisu N Nnuurrr T Temmuz07
Kukrim
Youlost16
Mcz09
Elif
-Sahrud-
Pink_Butterfly92
Psikolojik Deliii
- Pudra Pembe -
2014prenseslerim2015 E Efruzi
2019 mutluluk U Ufukta_bebek
EternaaLLove
Esseteacher [USER=889396]@kitapkahvehuzur E Eslem91
Prenseslerime hayirli geceler hepinizi öpüyorum iyi geceler opucugunuz benden![]()
Olsun kuzum hepsi iyi arkadaslar muhabeet ettiğimiz aklina geleni etiket edersin. Sen naptin nerde takiliyon bakem.Bak işte daha çok tanıdıklarımı bile etiketlememişim alnının orta yerinden öpüyorum canım senin,başarılarının devamını diliyorum![]()
![]()
Gece kuşum geldi benim minnosumBen geldim![]()
HahaGece kuşum geldi benim minnosum![]()
Olsun kuzum hepsi iyi arkadaslar muhabeet ettiğimiz aklina geleni etiket edersin. Sen naptin nerde takiliyon bakem.
naptin giz görüşmeyeliHahacanım benim biz gece nobetcileriyiz
nasilsin kuzu gelmiyon ugramiyon hamilemisin sende canim.Hayırlı geceler beybilernapıyosunuuzz
Kk da nerde takiliyon yaniEvet canım gerçektende öyleleruzanıyorum öyle nerde takılıyon derken
![]()
Hamileyim evet 3 aylık, geldim bugün kk da sataşıyom birilerine yine saçmalayanlar zirvedenaptin giz görüşmeyeli
nasilsin kuzu gelmiyon ugramiyon hamilemisin sende canim.
Kk da nerde takiliyon yani![]()
Aaa hayırlı olsun:)Hamileyim evet 3 aylık, geldim bugün kk da sataşıyom birilerine yine saçmalayanlar zirvede![]()
Kursu asıyorum hala evden cikmadan yaşıyorum anlamıyorum yalnızlığı neden bukadar seviyirum gerçi gezmeyi sevmediğim için mecbur yalnızlığı seviyorumnaptin giz görüşmeyeli
naptin giz görüşmeyeli