- 2 Haziran 2019
- 542
- 6.960
- 53
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #55.361
Nevar la hııı söyle topiği emanet ediyon bakıyomda amma velakin beni etiketlememiş bak sen bikere unutmazdın
Isin zor bak bende yalnislilla etiketi devam ettireyim derken paylaştımİlaahii sesli güldümben bir hata ettim @Blue_Perii zaten etiket işinde @Tatlianne20 ye diyorum tövbe ettim diye bak şikayetler başladı bile
AnneAslan A n n e y i m Blue_Peri -Adel- PrensesAnnesi_ debriyajgazfren Reyyan__ Kara_gozlum B Brunello Cicinelli Browni_intense Cuel Chocolita Hayhatun hayaksii hizuran Dil-i bitab C Cennet Annesi Cennetul Mualla Adaduru Culhagibi Eva Minik Duduklu Tencere minik kalp0753 C Cay6 hicmakam hicmet16 38his Oeksuez bulca A Ayas19 Bonus Yabanmersini14 H M D Dilos06 K KurkmantoluS @Yasnaz HayatSevinceGuzel Fit mutlu anne Limonsuzzcay kahvesevenkadin Feminas Tulparr Ilayumut @Duchessss Umutlu Anne Bekleyiste Kutsal Tiramisu N Nnuurrr T Temmuz07 Kukrim Youlost16 Mcz09 Elif -Sahrud- Pink_Butterfly92 Psikolojik Deliii - Pudra Pembe - 2014prenseslerim2015 E Efruzi 2019 mutluluk U Ufukta_bebek EternaaLLove Esseteacher [USER=889396]@kitapkahvehuzur E Eslem91
Prenseslerime hayirli geceler hepinizi öpüyorum iyi geceler opucugunuz benden
Olsun kuzum hepsi iyi arkadaslar muhabeet ettiğimiz aklina geleni etiket edersin. Sen naptin nerde takiliyon bakem.Bak işte daha çok tanıdıklarımı bile etiketlememişim alnının orta yerinden öpüyorum canım senin,başarılarının devamını diliyorum
Gece kuşum geldi benim minnosumBen geldim
HahaGece kuşum geldi benim minnosum
Olsun kuzum hepsi iyi arkadaslar muhabeet ettiğimiz aklina geleni etiket edersin. Sen naptin nerde takiliyon bakem.
naptin giz görüşmeyeliHahacanım benim biz gece nobetcileriyiz
nasilsin kuzu gelmiyon ugramiyon hamilemisin sende canim.Hayırlı geceler beybilernapıyosunuuzz
Kk da nerde takiliyon yaniEvet canım gerçektende öyleleruzanıyorum öyle nerde takılıyon derken
Hamileyim evet 3 aylık, geldim bugün kk da sataşıyom birilerine yine saçmalayanlar zirvedenaptin giz görüşmeyeli
nasilsin kuzu gelmiyon ugramiyon hamilemisin sende canim.
Kk da nerde takiliyon yani
Aaa hayırlı olsun:)Hamileyim evet 3 aylık, geldim bugün kk da sataşıyom birilerine yine saçmalayanlar zirvede
Kursu asıyorum hala evden cikmadan yaşıyorum anlamıyorum yalnızlığı neden bukadar seviyirum gerçi gezmeyi sevmediğim için mecbur yalnızlığı seviyorumnaptin giz görüşmeyeli
naptin giz görüşmeyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?