- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #55.341
A n n e y i m bundam sonra sana devrediyom ben yokkenBugün etiket işi sana mı kaldı geç gördüm ama geldim yinede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
A n n e y i m bundam sonra sana devrediyom ben yokkenBugün etiket işi sana mı kaldı geç gördüm ama geldim yinede
Görevini başkaları ele almış ben önce sen sandım hattaHoşgeldin gülüm vallaha şaşırdım bende biara böyle yetiştirdim bi kacta pes ettiler yogundum ya gelemedim bugunde gec kaldık
Hemencik yaparimBende o anda içiyordumda ama yap yine içerim balım
Oy oy teşekkür ederim iyiyim net az bi bakıp yazıp cıkayım dedim kuzum sen nasılsınHemencik yaparim
Bal olsun canisi
Nasilsin
İyiyim sukur hasta oldum bugun azcik tatli krizindeyim canim netin bitmesjn opyom seni ii geceler diyim sana ben ❤Oy oy teşekkür ederim iyiyim net az bi bakıp yazıp cıkayım dedim kuzum sen nasılsın
LennnyOy oy teşekkür ederim iyiyim net az bi bakıp yazıp cıkayım dedim kuzum sen nasılsın
Zor kız ama sana hayretle bakıyorum iyi yetişiyorsunBaskana pes etti A n n e y i m tövbe etti
buyur benden sana balımmm. İyi geceler kuzumİyiyim sukur hasta oldum bugun azcik tatli krizindeyim canim netin bitmesjn opyom seni ii geceler diyim sana ben ❤
Şuan bir etiket yapsam çoğu uyuyor yarin alintila dur herkesiZor kız ama sana hayretle bakıyorum iyi yetişiyorsun
Tesekkur ederim canim benimmmmbuyur benden sana balımmm. İyi geceler kuzum
Nevar la hııı söyle topiği emanet ediyon bakıyomda amma velakin beni etiketlememiş bak sen bikere unutmazdınLennny
Baskana pes etti A n n e y i m tövbe etti
Bugün geç kaldın yarın yap onuŞuan bir etiket yapsam çoğu uyuyor yarin alintila dur herkesi
durbi azarlayim ben şunu.Nevar la hııı söyle topiği emanet ediyon bakıyomda amma velakin beni etiketlememiş bak sen bikere unutmazdın
bizim blu sana kizmis unutmussun onuEtmem mi kız cidden helal olsun şaka maka onca kişiyi aklında tut etiketle üstüne birde cevapla yok yok aman de bana devretme pişman olursun
Benim sagsol belli olmaz gececileri toplarim birazdanBugün geç kaldın yarın yap onu
Sen daha iyi bilirsin kuzucum bana müsaade netim bitti bitecek öpüldündurbi azarlayim ben şunu.
bizim blu sana kizmis unutmussun onu
Benim sagsol belli olmaz gececileri toplarim birazdan
Görürürüz kuzum muhabbet edemedik ama görüsuruz sonra iyi geceler canim.Sen daha iyi bilirsin kuzucum bana müsaade netim bitti bitecek öpüldün
Netim yenilensin söz katılcam sohbetlereGörürürüz kuzum muhabbet edemedik ama görüsuruz sonra iyi geceler canim.