• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bende napim kuzum temizlik bitti misafir gitti biraz keyif edecegum kkda rahat takilmaca ediyom🤭
aman bi ara bende bdvde uğraşır oldum uzaklasi verdim ara veriyi.didim🤭🤭
🤣🤣 ev gibisi yok dimi🤣
iyilik kuzum sen nasilsin ne ediyorsun balem görüşmeyeli.

😘😍😘😍😘😍
Nasılsın kuzummmmm❤️Ben çok şükür sınavlarımı verdim mezunum inşallah 🤩😍🤲🏻

Nasılsın kuzummmmm❤Ben çok şükür sınavlarımı verdim mezunum inşallah 🤩😍🤲🏻
Ye bizi ye doya doya 😂😂
nasilsin nurusum bitanem😍😍
Kız kopamadım bak Kocamın İnternet e baglandım geldim sabah beni vuracak 😁
gel bacım gel kahve edecegum sende gitcek göz yok 🤣🤣
Bende geldimmm eeee napiyoruz 😂😂😂
sohbet kuzu her telten çalıyoruz sen napiyon gülüm.
Amaninnnnnnnnnn kiz sus gormesin bizi PrensesAnnesi_ PrensesAnnesi_ -Adel- -Adel- degilmi kizlarrrr
Sabah ola hayrola ilk iş profiline girmek senin🤣🤣🤣

Bugün bi ağırlık var öküz oturmuş olabilir üstümüze
Olabilir o öküz hep benim üstümde ya hersey yarım yamalak bırakıyorum ilerletemiyorum hayatım komple böyle okulum yarım kaldı kursum yarım kaldı ev islerimi yarım bırakırım yemeğimi yemem yarım bırakırım kendimden çok eşime çalışıyorum ah ah çok yanlış aslında en iyisi bi Bismillah çekip hersey devam etmek 🙈

Olabilir o öküz hep benim üstümde ya hersey yarım yamalak bırakıyorum ilerletemiyorum hayatım komple böyle okulum yarım kaldı kursum yarım kaldı ev islerimi yarım bırakırım yemeğimi yemem yarım bırakırım kendimden çok eşime çalışıyorum ah ah çok yanlış aslında en iyisi bi Bismillah çekip hersey devam etmek 🙈
Aslında yapınca da o düzen çok hoşuna gidiyor insanın, böyle ruh halimiz de rahat değil bi yerden başlamak lazım ayyy tembellik çok zorrrrr

Aslında yapınca da o düzen çok hoşuna gidiyor insanın, böyle ruh halimiz de rahat değil bi yerden başlamak lazım ayyy tembellik çok zorrrrr
Kesinlikle ben gazla çalışıyorum temizlik yapmadan önce açıp temizlik videoları temizliyorum kursa gidince oh be diye tam gaz hergün devam ediyorum bırakınca devamı gelmiyor birde ben yıllarca kursta kaldım yatılı yemek uyku hersey duzenliydi şimdi kendi evim rahatı buldum 😂😁

nasilsin nurusum bitanem😍😍
gel bacım gel kahve edecegum sende gitcek göz yok 🤣🤣
sohbet kuzu her telten çalıyoruz sen napiyon gülüm.

Sabah ola hayrola ilk iş profiline girmek senin🤣🤣🤣
İyiyim çok şükür uykuya geçecem sonra 😄

Back