- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #55.381
Maşallah saglikla gelsin minnagimiz yine kimler sacmaladi bura kafa dagitmaya birebirHamileyim evet 3 aylık, geldim bugün kk da sataşıyom birilerine yine saçmalayanlar zirvede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah saglikla gelsin minnagimiz yine kimler sacmaladi bura kafa dagitmaya birebirHamileyim evet 3 aylık, geldim bugün kk da sataşıyom birilerine yine saçmalayanlar zirvede
Yaa Allah razı olsunAaa hayırlı olsun:)
Amaaannn tiktaklar çookkkMaşallah saglikla gelsin minnagimiz yine kimler sacmaladi bura kafa dagitmaya birebir
Saol balimmm nasilsinn@AnneAslan @A n n e y i m Blue_Peri @adel8893 @HemGevezeHemDeli @MaviKuplik Reyyan__ Kara_gozlum @Brunello Cicinelli @Browni_intense @cuel @Chocolita @Hayhatun @hayaksii @hizuran @Dil-i bitab @Cennet Annesi @Cennetul Mualla @Adaduru @Culhagibi @Madammor @Minik meleklerim @minik kalp0753 @Cay6 @hicmakam @hicmet16 @38his @Oeksuez @bulca @Ayas19 @Bonus @Yabanmersini14 @H M @Dilos06 @BenSero @Yasnaz @HayatSevinceGuzeell @bi prenses annesi @Limonsuzzcay @kahvesevenkadin Feminas @Tulparr @Ilaymilya @Duchessss Umutlu Anne Bekleyiste @Kutsal Tiramisu @Nnuurrr @Temmuz07 @kukrim27 @Kutsal_zebra @Krmzblkmeftaoldu @Elif @-Sahrud- @Pink_Butterfly92 @Psikolojik Deliii @- Pudra Pembe - @2014prenseslerim2015 @Caterpie @2019 mutluluk @Ufukta_bebek @EternaaLLove @Esseteacher [USER=889396]@kitapkahvehuzur E Eslem91
Prenseslerime hayirli geceler hepinizi öpüyorum iyi geceler opucugunuz benden
napim yinede aklima geliyonuzHayırlı geceler şekercim.Hem vefasızlık ederim,hemde beni unutmaz yazık:)
napim etiket ediyom goremiyom balim unutmuşum seni hemen ihmal etmeyim didim.Ask olsun bni nasi unutursunn
ayni ben bende sevmiyom arada esimle bi aktivite olsun diye yoksam evimi seviyorum ben ya.Kursu asıyorum hala evden cikmadan yaşıyorum anlamıyorum yalnızlığı neden bukadar seviyirum gerçi gezmeyi sevmediğim için mecbur yalnızlığı seviyorum anamm dilime vurdu sen ne ediyosun tatlımm
aman bende bi ara takildimda noo yaramaz bize kuzum.Allah seni nerde takılcam burda veya gözüme çarpan durumlarda takılıyorum BDV den ümidimi kestim ne zaman yazsam ban yiyorumm
bebegimi op kokulu kokuluT Tatlianne20 . Bebegim ben geldim geri kactim bebe uyandi. İyi geceler sanada lokumummm
Ben biraz geri cekildim bi ara takildim oralarada nihh yaramazAmaaannn tiktaklar çookkk
Kkda takilmaca sen napiyon nasilsin gülümSaol balimmm nasilsinn
Sen nasılsın iyi misinnapim yinede aklima geliyonuz
napim etiket ediyom goremiyom balim unutmuşum seni hemen ihmal etmeyim didim.
ayni ben bende sevmiyom arada esimle bi aktivite olsun diye yoksam evimi seviyorum ben ya.
aman bende bi ara takildimda noo yaramaz bize kuzum.
bebegimi op kokulu kokulu
Ben biraz geri cekildim bi ara takildim oralarada nihh yaramaz
Valla napim canimmm senin gibi oldum birilerine dokanmadan edemezzz oluyommmm vayyy halime yersem ilk ban yerim herallKkda takilmaca sen napiyon nasilsin gülüm
Aynen bende çok hoslanmiyorum bizde Böyleyiz yapacak bişey yok millet şikayetçi bendennapim yinede aklima geliyonuz
napim etiket ediyom goremiyom balim unutmuşum seni hemen ihmal etmeyim didim.
ayni ben bende sevmiyom arada esimle bi aktivite olsun diye yoksam evimi seviyorum ben ya.
aman bende bi ara takildimda noo yaramaz bize kuzum.
bebegimi op kokulu kokulu
Ben biraz geri cekildim bi ara takildim oralarada nihh yaramaz
Hayırlı geceler canım nasılsın
ALdim iyi geceler öpücüğümü benden mutlusu olmaz gariii@AnneAslan @A n n e y i m Blue_Peri @adel8893 @HemGevezeHemDeli @MaviKuplik Reyyan__ Kara_gozlum @Brunello Cicinelli @Browni_intense @cuel @Chocolita @Hayhatun @hayaksii @hizuran @Dil-i bitab @Cennet Annesi @Cennetul Mualla @Adaduru @Culhagibi @Madammor @Minik meleklerim @minik kalp0753 @Cay6 @hicmakam @hicmet16 @38his @Oeksuez @bulca @Ayas19 @Bonus @Yabanmersini14 @H M @Dilos06 @BenSero @Yasnaz @HayatSevinceGuzeell @bi prenses annesi @Limonsuzzcay @kahvesevenkadin Feminas @Tulparr @Ilaymilya @Duchessss Umutlu Anne Bekleyiste @Kutsal Tiramisu @Nnuurrr @Temmuz07 @kukrim27 @Kutsal_zebra @Krmzblkmeftaoldu @Elif @-Sahrud- @Pink_Butterfly92 @Psikolojik Deliii @- Pudra Pembe - @2014prenseslerim2015 @Caterpie @2019 mutluluk @Ufukta_bebek @EternaaLLove @Esseteacher [USER=889396]@kitapkahvehuzur E Eslem91
bende napim kuzum temizlik bitti misafir gitti biraz keyif edecegum kkda rahat takilmaca ediyomSen nasılsın iyi misin
aman bi ara bende bdvde uğraşır oldum uzaklasi verdim ara veriyi.didimValla napim canimmm senin gibi oldum birilerine dokanmadan edemezzz oluyommmm vayyy halime yersem ilk ban yerim herall
ev gibisi yok dimiAynen bende çok hoslanmiyorum bizde Böyleyiz yapacak bişey yok millet şikayetçi benden
iyilik kuzum sen nasilsin ne ediyorsun balem görüşmeyeli.Hayırlı geceler canım nasılsın ☺
ALdim iyi geceler öpücüğümü benden mutlusu olmaz gariii ❤
Aynen valla sen ne yapiyosun nasıl gidiyor hayatbende napim kuzum temizlik bitti misafir gitti biraz keyif edecegum kkda rahat takilmaca ediyom
aman bi ara bende bdvde uğraşır oldum uzaklasi verdim ara veriyi.didim
ev gibisi yok dimi
iyilik kuzum sen nasilsin ne ediyorsun balem görüşmeyeli.
Kuz ben bulastimmm allah kurtarsın diyim bari kendineebende napim kuzum temizlik bitti misafir gitti biraz keyif edecegum kkda rahat takilmaca ediyom
aman bi ara bende bdvde uğraşır oldum uzaklasi verdim ara veriyi.didim
ev gibisi yok dimi
iyilik kuzum sen nasilsin ne ediyorsun balem görüşmeyeli.
Hamd olsun çok iyiyim yani her şey normalAynen valla sen ne yapiyosun nasıl gidiyor hayat
Sabaha kadar misler gibi uyuruz bu öpücükle@AnneAslan @A n n e y i m Blue_Peri @adel8893 @HemGevezeHemDeli @MaviKuplik Reyyan__ Kara_gozlum @Brunello Cicinelli @Browni_intense @cuel @Chocolita @Hayhatun @hayaksii @hizuran @Dil-i bitab @Cennet Annesi @Cennetul Mualla @Adaduru @Culhagibi @Madammor @Minik meleklerim @minik kalp0753 @Cay6 @hicmakam @hicmet16 @38his @Oeksuez @bulca @Ayas19 @Bonus @Yabanmersini14 @H M @Dilos06 @BenSero @Yasnaz @HayatSevinceGuzeell @bi prenses annesi @Limonsuzzcay @kahvesevenkadin Feminas @Tulparr @Ilaymilya @Duchessss Umutlu Anne Bekleyiste @Kutsal Tiramisu @Nnuurrr @Temmuz07 @kukrim27 @Kutsal_zebra @Krmzblkmeftaoldu @Elif @-Sahrud- @Pink_Butterfly92 @Psikolojik Deliii @- Pudra Pembe - @2014prenseslerim2015 @Caterpie @2019 mutluluk @Ufukta_bebek @EternaaLLove @Esseteacher [USER=889396]@kitapkahvehuzur E Eslem91
O öpücük tatlışımdan gelirde almaz miyim!!@AnneAslan @A n n e y i m Blue_Peri @adel8893 @HemGevezeHemDeli @MaviKuplik Reyyan__ Kara_gozlum @Brunello Cicinelli @Browni_intense @cuel @Chocolita @Hayhatun @hayaksii @hizuran @Dil-i bitab @Cennet Annesi @Cennetul Mualla @Adaduru @Culhagibi @Madammor @Minik meleklerim @minik kalp0753 @Cay6 @hicmakam @hicmet16 @38his @Oeksuez @bulca @Ayas19 @Bonus @Yabanmersini14 @H M @Dilos06 @BenSero @Yasnaz @HayatSevinceGuzeell @bi prenses annesi @Limonsuzzcay @kahvesevenkadin Feminas @Tulparr @Ilaymilya @Duchessss Umutlu Anne Bekleyiste @Kutsal Tiramisu @Nnuurrr @Temmuz07 @kukrim27 @Kutsal_zebra @Krmzblkmeftaoldu @Elif @-Sahrud- @Pink_Butterfly92 @Psikolojik Deliii @- Pudra Pembe - @2014prenseslerim2015 @Caterpie @2019 mutluluk @Ufukta_bebek @EternaaLLove @Esseteacher [USER=889396]@kitapkahvehuzur E Eslem91
Etiket yanlış oldu galiba ama olsun Rabbim iyilik versin hepimizeHamd olsun çok iyiyim yani her şey normal
Hahahahha sen nasılsın iyi misinEtiket yanlış oldu galiba ama olsun Rabbim iyilik versin hepimize