- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #54.361
merak ettim haber et mantarmiki acaba.Bilmiyorum.Birkaç gün sonra cildiyeye gideceğim.Bakalım ne olacak?
Kuzum benimde eylul 15dogum günüme 2 gun kala kaybettim acimiz ayniEkimde nişanlamıştık biz. Bende aralık 26da 23 oluyor.off aralık deyince içim cız ediyor oğlumu doğum günümden birgün önce kaybettim.
ellerine saglik ben yarin alcam 4 kavanoz ettim 5kiloda ben alim kuzum. Dolapda hiç etmedim ben.Bugun ben 5 kg melemen yaptim buzluga attim 2 saatte yaptim 10 kg aldik esimle pazara gittikte kalan 5 i pazartesiye kismet insallah. Sabaj gorumceme kahvaltiya davetliyiz . Eyleee iste
Burda herkes kafa dengi yas sınırı yok kuzum kafalarin uyusmasi yeterli bende 3 düşük bir kayip verdim 1ay yaşadı 1sene olcak tedavi görmedim hiç.yurt dışında mısın canım?
ALLAH'IM hayırlısıyla sağlıcakla nasip eder inşallah bizlere evlatlarımızı erken evlenmişsin canım ben de 34 yaşındayım ekimde tüp bebek düşünüyoruz sen bizim yanımızda çocuk sayılırsın ama bayağıdır evlisin üzülme ben çok üzüldüm çok ağladım sen de eminim öyle yaşamışsındır hep milletin dili strese soktu beni hala bazen içime gömülüyorum ama bizler de müjdeli haberlerimizi yazarız inşallah...
tedavi oldun mu doktora gittin mi hiç
canim alistin miTatlıanne
AminnnnAllah im isteyen herkese hayirli olan en tez vakittw bebisler versin
Sen melek annesisin evladın inşallah şefaatçi olur sana..Allah razı olsun
Evet geçen yıl aralıkta 21 haftalıkken erken doğum yaptımişte bu yüzden gülsem de bir yanım buruk. Uyuyamıyorum çoğu zaman. Doğduğun da oğlumu 2 saniye gördüm ve götürdüler. O günden beri gece olunca dua ediyorum rüyama gelsin diye.
Senin yiyesin varmış üzerine atma hemen haaaa bende severim ayrıcaSabah bizim kızdan fırça yemesem barikalan son nesquik i bitirmiş bulunmaktayım. Aahhh T Tatlianne20 bırakmadın uyuyayım olanlara bak
Benim konularım hep sıkıntılı. Ama evleneli nerdeyse 5 yıl olacak o kadar çok hamile duydum gördüm ki her seferinde Allah ım onlar sağ salim kucağına alsın bizede nasip et hayırlı sağlıklı evlatlar diye. Eklersen olur canım farketmez. Gelirse birgün bebeğin inşaallah en yakın zamanda gelir. Yaz bana kızım yada oğlum olacak diye gönderirim hediyeni.aa burada çok dostlar edindim çok dualar ettik birbirimize hamiş konum var bebeğini umutla bekleyenler diye 4 senede 120 ye yakın hamile haberi verdim kendime sıra gelmedi henüz bu sene bitmeden umutla bekliyorum...
ay canım inşallah hepimiz seviniriz de hediye aaa hiç hayır demem
Dualarıma hep katıyorum sitedeki arkadaşlarım diye de uğur getirsin ya sizi de ekleyeyim oraya ne dersin
nerelere lenn aldatiyon mu beniiiimerak ettim haber et mantarmiki acaba.
Kuzum benimde eylul 15dogum günüme 2 gun kala kaybettim acimiz ayni
ellerine saglik ben yarin alcam 4 kavanoz ettim 5kiloda ben alim kuzum. Dolapda hiç etmedim ben.
Burda herkes kafa dengi yas sınırı yok kuzum kafalarin uyusmasi yeterli bende 3 düşük bir kayip verdim 1ay yaşadı 1sene olcak tedavi görmedim hiç.
TE="Cay6, post: 61102502, member: 939756"]
Yok len gitmedim arada baska islerlen mesgul oldum
Kuzum yarin erken gel geyik edek.Neyse kizlar daha duramiyorm ben kacar Allah a emanet olun
Bende ilk kez yaptim ama goruntuden belli guzel oldular 6 poset cikti 2 kisilik koydum orta boy buzdolabi posetine . 5 kg daha yapicam iste pazartesi aldik ta bugune yetismedinerelere lenn aldatiyon mu beniiii
canim alistin mi
Aminnnn
nerelere lenn aldatiyon mu beniiiimerak ettim haber et mantarmiki acaba.
Kuzum benimde eylul 15dogum günüme 2 gun kala kaybettim acimiz ayni
ellerine saglik ben yarin alcam 4 kavanoz ettim 5kiloda ben alim kuzum. Dolapda hiç etmedim ben.
Burda herkes kafa dengi yas sınırı yok kuzum kafalarin uyusmasi yeterli bende 3 düşük bir kayip verdim 1ay yaşadı 1sene olcak tedavi görmedim hiç.
TE="Cay6, post: 61102502, member: 939756"]
Yok len gitmedim arada baska islerlen mesgul oldum
Sen melek annesisin evladın inşallah şefaatçi olur sana..
Çok büyük acı ben bazen rüyalarımda evladım oluyor benim oğlum çocuğım diyorum bir hafta ruh gibi dolanıyorum iki kez ismi ibrahim diye seslendim rüyamda falan...seni anca yaşayan anlar ama ALLAH sana bu acının karşılığında inşallah çok tatlı bir sevinç de verir hayırlarla sağlıcakla evladına kavuşur kucağında görür gülerek büyütürsün inşallah evladını amin amin amin yanı sıra tüm isteyenlere de bizlere de inşallah amin amin amin..
Canm ya benm.kizin hic kahvaltisi yok gbi bisey 3 yasnda. Seninkiler ne yiyo Allah askina
Allah razı olsun. İnşaallahMcz09 başın sağolsun.İnş sağlıkla yenisi olur
streslerimize sifa olsun sohbetler zaten normalde çevredekiler hep sağolsunlar kötülüklerin anası gibi geziyorlar...nerelere lenn aldatiyon mu beniiii
canim alistin mi
Aminnnn
Acini iyi anlıyorum bende ayni eylül ayi hem dogum yaptım hem doğdum yenidehasretide acısıda çok zor.
Evet melek annesiyim Fatih in annesi. Ondan öncede bir dış gebelik geçirdim. Allah ım kimseye evlat acısı vermesin.
İsteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah
Afiyetle yemek nasip olsun canim.Bende ilk kez yaptim ama goruntuden belli guzel oldular 6 poset cikti 2 kisilik koydum orta boy buzdolabi posetine . 5 kg daha yapicam iste pazartesi aldik ta bugune yetismedi
Amiin hevesle esime gosterdim posetlwynce kisinmi yicez simdi bunlari dedi insallah dedim oda eline saglik olmez sag kalirsak yeriz dedi bi tuhaf oldum yaaa .. ölum hep bekledigimiz ama hic beklemedigimjz ...Afiyetle yemek nasip olsun canim.
Senin yiyesin varmış üzerine atma hemen haaaa bende severim ayrıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?