• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilmiyorum.Birkaç gün sonra cildiyeye gideceğim.Bakalım ne olacak?:KK66:
merak ettim haber et mantarmiki acaba.
Ekimde nişanlamıştık biz. Bende aralık 26da 23 oluyor. 😭 off aralık deyince içim cız ediyor oğlumu doğum günümden birgün önce kaybettim.
Kuzum benimde eylul 15dogum günüme 2 gun kala kaybettim acimiz ayni:(
Bugun ben 5 kg melemen yaptim buzluga attim 2 saatte yaptim 10 kg aldik esimle pazara gittikte kalan 5 i pazartesiye kismet insallah. Sabaj gorumceme kahvaltiya davetliyiz . Eyleee iste
ellerine saglik ben yarin alcam 4 kavanoz ettim 5kiloda ben alim kuzum. Dolapda hiç etmedim ben.
yurt dışında mısın canım?
ALLAH'IM hayırlısıyla sağlıcakla nasip eder inşallah bizlere evlatlarımızı erken evlenmişsin canım ben de 34 yaşındayım ekimde tüp bebek düşünüyoruz sen bizim yanımızda çocuk sayılırsın ama bayağıdır evlisin üzülme ben çok üzüldüm çok ağladım sen de eminim öyle yaşamışsındır hep milletin dili strese soktu beni hala bazen içime gömülüyorum ama bizler de müjdeli haberlerimizi yazarız inşallah...
tedavi oldun mu doktora gittin mi hiç
Burda herkes kafa dengi yas sınırı yok kuzum kafalarin uyusmasi yeterli bende 3 düşük bir kayip verdim 1ay yaşadı 1sene olcak tedavi görmedim hiç.
TE="Cay6, post: 61102502, member: 939756"]
Yok len gitmedim arada baska islerlen mesgul oldum
[/QUOTE]nerelere lenn aldatiyon mu beniiii
canim alistin mi
Allah im isteyen herkese hayirli olan en tez vakittw bebisler versin
Aminnnn

Allah razı olsun
Evet geçen yıl aralıkta 21 haftalıkken erken doğum yaptım 😭 işte bu yüzden gülsem de bir yanım buruk. Uyuyamıyorum çoğu zaman. Doğduğun da oğlumu 2 saniye gördüm ve götürdüler. O günden beri gece olunca dua ediyorum rüyama gelsin diye. 😭😭
Sen melek annesisin evladın inşallah şefaatçi olur sana..
Çok büyük acı ben bazen rüyalarımda evladım oluyor benim oğlum çocuğım diyorum bir hafta ruh gibi dolanıyorum iki kez ismi ibrahim diye seslendim rüyamda falan...seni anca yaşayan anlar ama ALLAH sana bu acının karşılığında inşallah çok tatlı bir sevinç de verir hayırlarla sağlıcakla evladına kavuşur kucağında görür gülerek büyütürsün inşallah evladını amin amin amin yanı sıra tüm isteyenlere de bizlere de inşallah amin amin amin..

aa burada çok dostlar edindim çok dualar ettik birbirimize hamiş konum var bebeğini umutla bekleyenler diye 4 senede 120 ye yakın hamile haberi verdim kendime sıra gelmedi henüz bu sene bitmeden umutla bekliyorum...
ay canım inşallah hepimiz seviniriz de hediye aaa hiç hayır demem :KK70::KK70::KK70:
Dualarıma hep katıyorum sitedeki arkadaşlarım diye de uğur getirsin ya sizi de ekleyeyim oraya ne dersin
Benim konularım hep sıkıntılı. Ama evleneli nerdeyse 5 yıl olacak o kadar çok hamile duydum gördüm ki her seferinde Allah ım onlar sağ salim kucağına alsın bizede nasip et hayırlı sağlıklı evlatlar diye. Eklersen olur canım farketmez. Gelirse birgün bebeğin inşaallah en yakın zamanda gelir. Yaz bana kızım yada oğlum olacak diye gönderirim hediyeni.

Kuzum benimde eylul 15dogum günüme 2 gun kala kaybettim acimiz ayni:KK43:
ellerine saglik ben yarin alcam 4 kavanoz ettim 5kiloda ben alim kuzum. Dolapda hiç etmedim ben.
Burda herkes kafa dengi yas sınırı yok kuzum kafalarin uyusmasi yeterli bende 3 düşük bir kayip verdim 1ay yaşadı 1sene olcak tedavi görmedim hiç.
nerelere lenn aldatiyon mu beniiii
canim alistin mi

Aminnnn
[/QUOTE]
Bende ilk kez yaptim ama goruntuden belli guzel oldular 6 poset cikti 2 kisilik koydum orta boy buzdolabi posetine . 5 kg daha yapicam iste pazartesi aldik ta bugune yetismedi

canim alistin mi

Aminnnn
Bende ilk kez yaptim ama goruntuden belli guzel oldular 6 poset cikti 2 kisilik koydum orta boy buzdolabi posetine . 5 kg daha yapicam iste pazartesi aldik ta bugune yetismedi
[/QUOTE]
Afiyetle yemek nasip olsun canim.

Kuzum benimde eylul 15dogum günüme 2 gun kala kaybettim acimiz ayni:KK43:
canim alistin mi

Aminnnn
[/QUOTE]
streslerimize sifa olsun sohbetler zaten normalde çevredekiler hep sağolsunlar kötülüklerin anası gibi geziyorlar...
işlerin olmadıkça seviniyorlar insanlar ne kadar kötü oldu ya
derdini dinleyen bulamazsın zaten :D

Sen melek annesisin evladın inşallah şefaatçi olur sana..
Çok büyük acı ben bazen rüyalarımda evladım oluyor benim oğlum çocuğım diyorum bir hafta ruh gibi dolanıyorum iki kez ismi ibrahim diye seslendim rüyamda falan...seni anca yaşayan anlar ama ALLAH sana bu acının karşılığında inşallah çok tatlı bir sevinç de verir hayırlarla sağlıcakla evladına kavuşur kucağında görür gülerek büyütürsün inşallah evladını amin amin amin yanı sıra tüm isteyenlere de bizlere de inşallah amin amin amin..
😭 hasretide acısıda çok zor.
Evet melek annesiyim Fatih in annesi. Ondan öncede bir dış gebelik geçirdim. Allah ım kimseye evlat acısı vermesin.
İsteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah

Yarin gorumceme kahvaltiya gidicez dedim gormedin herhal gezme gunu yarin kiz pek gelemeyebilirim sende aksamlari erken gel sanada herseye ambarho var esin yatmadan suraya gelmiyon gec vakte kaliyon sohbete 😡

Canm ya benm.kizin hic kahvaltisi yok gbi bisey 3 yasnda. Seninkiler ne yiyo Allah askina

Allah kolaylık versin canım büyük kıza tabak hazırlamasam oda yemiyor mesela sevdiği peynir var yumuşak yağlı peynir yeşil zeytin haşlanmış yumurta domates salatalık gibi gibi yemelerinde problem yok ama görüntü olark beğenmedikleri şeylerin tadına bile bakmazlar ikiside

canim alistin mi

Aminnnn
streslerimize sifa olsun sohbetler zaten normalde çevredekiler hep sağolsunlar kötülüklerin anası gibi geziyorlar...
işlerin olmadıkça seviniyorlar insanlar ne kadar kötü oldu ya
derdini dinleyen bulamazsın zaten :KK70:
[/QUOTE]yok kuzum gercek hayatta tube yok tubee güvenmiyorum artik burda yetiyir bana.
😭 hasretide acısıda çok zor.
Evet melek annesiyim Fatih in annesi. Ondan öncede bir dış gebelik geçirdim. Allah ım kimseye evlat acısı vermesin.
İsteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah
Acini iyi anlıyorum bende ayni eylül ayi hem dogum yaptım hem doğdum yenide:(

[/QUOTE]
Amiin hevesle esime gosterdim posetlwynce kisinmi yicez simdi bunlari dedi insallah dedim oda eline saglik olmez sag kalirsak yeriz dedi bi tuhaf oldum yaaa .. ölum hep bekledigimiz ama hic beklemedigimjz ...

Amiin hevesle esime gosterdim posetlwynce kisinmi yicez simdi bunlari dedi insallah dedim oda eline saglik olmez sag kalirsak yeriz dedi bi tuhaf oldum yaaa .. ölum hep bekledigimiz ama hic beklemedigimjz ...
[/QUOTE]
Aynen allahim imanla nasip etsin kuzum.

Back