• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah kolaylık versin canım büyük kıza tabak hazırlamasam oda yemiyor mesela sevdiği peynir var yumuşak yağlı peynir yeşil zeytin haşlanmış yumurta domates salatalık gibi gibi yemelerinde problem yok ama görüntü olark beğenmedikleri şeylerin tadına bile bakmazlar ikiside
Ya ben her sabah ne yediricem diye dusunuyorm 3 yasnda 12 kilo dusun eskiden dha kotuydu sukur daha iyi parkta disarda gezdkce istahi bi tik iyi oluyorda kisin napcaz bakm

streslerimize sifa olsun sohbetler zaten normalde çevredekiler hep sağolsunlar kötülüklerin anası gibi geziyorlar...
işlerin olmadıkça seviniyorlar insanlar ne kadar kötü oldu ya
derdini dinleyen bulamazsın zaten :KK70:
yok kuzum gercek hayatta tube yok tubee güvenmiyorum artik burda yetiyir bana.

Acini iyi anlıyorum bende ayni eylül ayi hem dogum yaptım hem doğdum yenide:KK43:
[/QUOTE]
😔😔

streslerimize sifa olsun sohbetler zaten normalde çevredekiler hep sağolsunlar kötülüklerin anası gibi geziyorlar...
işlerin olmadıkça seviniyorlar insanlar ne kadar kötü oldu ya
derdini dinleyen bulamazsın zaten :KK70:

Acini iyi anlıyorum bende ayni eylül ayi hem dogum yaptım hem doğdum yenide:KK43:
[/QUOTE]

aynen ben de kimseye güvenmiyorum eltim yetiyor ne atandığımı ister ne çocuğumun olduğunu içten içe kısır kadın muamelesi görüyorum artık...
ağız ucuyla tedavimi sorarlar...
mübaşrlik mülakatım var perşembeye olursa mahkemelerde bağırarak millete seslenerek stres atarsın tam senin işin diyor bana he dedim sinirli yapıma antideprasan olur rahatlarım evet dedim dalga geçiyor aklı sıra olsam çatlayacak ikiye yarılacak ama :D:D:D

😔😔
[/QUOTE]
Olsun biz çok sansli anneleriz özel oraya günahsız melek gonderiyoz temiz bizi bekliyorlar kuzum.

Ya ben her sabah ne yediricem diye dusunuyorm 3 yasnda 12 kilo dusun eskiden dha kotuydu sukur daha iyi parkta disarda gezdkce istahi bi tik iyi oluyorda kisin napcaz bakm

Bilmezmiyim ne zordur yedirememek açılıcak inşâAllah sadece sabrlı olmak şart
Kilosuna takılma sağlıklı olsunlarda benim küçük kızımda kalp hastası inan ne yediğinden çok onu düşünüyorum yeter ki sağlıklı olsun kiloda alır iştahıda açılır

aynen ben de kimseye güvenmiyorum eltim yetiyor ne atandığımı ister ne çocuğumun olduğunu içten içe kısır kadın muamelesi görüyorum artık...
ağız ucuyla tedavimi sorarlar...
mübaşrlik mülakatım var perşembeye olursa mahkemelerde bağırarak millete seslenerek stres atarsın tam senin işin diyor bana he dedim sinirli yapıma antideprasan olur rahatlarım evet dedim dalga geçiyor aklı sıra olsam çatlayacak ikiye yarılacak ama :KK70::KK70::KK70:
[/QUOTE]
Öyleler biliyor musun anlamaz şeytan onlar allah bize dert verdiki sukretmeyi insanlarla nasil konusacagimizi acilarina saygi duycagimizi öğrendik.

Yarin gorumceme kahvaltiya gidicez dedim gormedin herhal gezme gunu yarin kiz pek gelemeyebilirim sende aksamlari erken gel sanada herseye ambarho var esin yatmadan suraya gelmiyon gec vakte kaliyon sohbete 😡
goremedim heral kuzum tamm erken gelmeye calisirim kuzum yakalanirsak temmeli gelemem🤣🤣🤣
Mantar tırnağımda var.Onun için gidicem zaten kaşıntıyıda söyleyeceğim
Ozaman oda olabilir alerjik etmistir.

hehehe ay hemen gelelim :)
bir çok arkadaşım derdi ortak ay zaman olur da bebiş haberlerini de kutlarız buralarda inşallah
hep dertler derya olmaz ya biraz da neşeler okyanus olsun..
Aynen canim ben şükür hem uzulur hem aglar hem geyik ederim günü günümü tutmaz ama sabir ederim isyan yok.

aaynaa aaynaa benim 4 tane var o dediğinden. 🤯 Allah merhamet versin kendileri her şeye kolay sahip olduğu için halimizi anlamazlar
anam canım sende de çokmuş..
benimki de beni beğenmez saf sanır sanki o prof ben ilkokul mezunu..
çocuk konusunda kendi de sıkıntı çekmiş bir kızı var tedavi olmuşlar ama anlatmaz bizim de olmadıkça bir rahatlık var üzerlernde..
merhamet denen şey evet yok ya ilginç ..
kumadan beterler

Back