• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yok bize de yapın manasında dedim şaka olarak..
annem güzel örgü yapar ama düz yine örüyorum ama bazıları o kadar güzel yelekler şapkalar falan örüyor insan şaşırıyor el becerisi yani..
Haa yaparım canım ya çok yaptım hediye ettim. Bir dua ederdin sende 🌺

Bugun ben 5 kg melemen yaptim buzluga attim 2 saatte yaptim 10 kg aldik esimle pazara gittikte kalan 5 i pazartesiye kismet insallah. Sabaj gorumceme kahvaltiya davetliyiz . Eyleee iste

merak ettim bekliyom ben lif biliyom ters düz bide baska bilmiyom ama bayılırım böyle seylere.
ne ugruyon ne yaziyon beni unuttun sen heppppp.

Ben karabük gurbetciyim bende yalnızım ev hanimiyim nasip bende anne olmayi bekliyorum vakti gelirse.23 yasindayim 5 sene evliyim.
yurt dışında mısın canım?
ALLAH'IM hayırlısıyla sağlıcakla nasip eder inşallah bizlere evlatlarımızı erken evlenmişsin canım ben de 34 yaşındayım ekimde tüp bebek düşünüyoruz sen bizim yanımızda çocuk sayılırsın ama bayağıdır evlisin üzülme ben çok üzüldüm çok ağladım sen de eminim öyle yaşamışsındır hep milletin dili strese soktu beni hala bazen içime gömülüyorum ama bizler de müjdeli haberlerimizi yazarız inşallah...
tedavi oldun mu doktora gittin mi hiç

Aşk olsun kuzum,unutur muyum hic ben seni.
Kizim hasta oldu..kucuk oglum okula basladi .. Bi kosusturmanin icindeyim kii sorma gitsin😳 Kk ya bile dogru duzgun girmiyorum inan ki ..
Eskilereden herkese yazar oldum kuzum eski sohbet gitti gırgır şamata anliyorum kuzum kolay gelsin geçmiş olsun insallah tez atlatir ama unutma arada gel derdin sknti paylasa bilin.

Haa yaparım canım ya çok yaptım hediye ettim. Bir dua ederdin sende 🌺
aa burada çok dostlar edindim çok dualar ettik birbirimize hamiş konum var bebeğini umutla bekleyenler diye 4 senede 120 ye yakın hamile haberi verdim kendime sıra gelmedi henüz bu sene bitmeden umutla bekliyorum...
ay canım inşallah hepimiz seviniriz de hediye aaa hiç hayır demem :D:D:D
Dualarıma hep katıyorum sitedeki arkadaşlarım diye de uğur getirsin ya sizi de ekleyeyim oraya ne dersin

bebeğini mi kaybettin ALLAH RAHMET EYLESİN sizlere de sabır versin Mevlam canım..amin..
Allah razı olsun
Evet geçen yıl aralıkta 21 haftalıkken erken doğum yaptım 😭 işte bu yüzden gülsem de bir yanım buruk. Uyuyamıyorum çoğu zaman. Doğduğun da oğlumu 2 saniye gördüm ve götürdüler. O günden beri gece olunca dua ediyorum rüyama gelsin diye. 😭😭

Back