• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ooo sohbet yerinz de ne güzel burayı bilmyordum eski konulardan biz de çok yazıştığımız konular vardı ama hepsi sustu
hoşgeldin canim eski aynen vardi dağıldı bende kendi topigimi kurayim dedim sen nerden canim naparsin.
canisi kulagini çekecem haaa.
Dedim yalnız takılıyorum 2 patates kızarttım biraz süzme yoğurt koydum üstüne. Faydalı zararlı diye diye yedim 😎 çay bile yapmadım içtim bir kahve. Bir umut belki birgün gelir diye bebişime battaniye başladım birde. Yalnız olanlara Allah yardım etsin. Benim kociş gece çalışıyor bazen de gündüz. Çok sıkıcı geçiyor günüm
Ohhh iyi ettin masallah kiz benimde hayalimdir battaniye ormek sana masallah diyorum ne duzmu oruyon.

hoşgeldin canim eski aynen vardi dağıldı bende kendi topigimi kurayim dedim sen nerden canim naparsin.

Ohhh iyi ettin masallah kiz benimde hayalimdir battaniye ormek sana masallah diyorum ne duzmu oruyon.
Sağol canım sende ör belki birgün kısmet olur kullanmak :( gerçi 4 tane bitirdim ama :(
Düz değil değişik bir şey biterse paylaşırım belki.

ben samsundayım canım kpss bebek tedavileri öyle uğraşıyorum ev hanımıyım şuan benim de samsunda kimse yok tanıdığım kendi kendime zaman geçiriyorum sizler...

Sağol canım sende ör belki birgün kısmet olur kullanmak :KK43: gerçi 4 tane bitirdim ama :KK43:
maşallah vallaha şu örgüden anlayanlara imreniyorum..
hayırlısıyla örtmek de nasip olur evladına inşallah ben de 6 seneden fazladır bekliyorum bebeğimi biz de isteriz demeye başlarmışız :D:D:D

Çekme çekme accık dolandımm😂😘😘

Sağol canım sende ör belki birgün kısmet olur kullanmak :KK43: gerçi 4 tane bitirdim ama :KK43:
merak ettim bekliyom ben lif biliyom ters düz bide baska bilmiyom ama bayılırım böyle seylere.
Niye kizzz napmişim😳
ne ugruyon ne yaziyon beni unuttun sen heppppp.
ben samsundayım canım kpss bebek tedavileri öyle uğraşıyorum ev hanımıyım şuan benim de samsunda kimse yok tanıdığım kendi kendime zaman geçiriyorum sizler...
Ben karabük gurbetciyim bende yalnızım ev hanimiyim nasip bende anne olmayi bekliyorum vakti gelirse.23 yasindayim 5 sene evliyim.

maşallah vallaha şu örgüden anlayanlara imreniyorum..
hayırlısıyla örtmek de nasip olur evladına inşallah ben de 6 seneden fazladır bekliyorum bebeğimi biz de isteriz demeye başlarmışız :KK70::KK70::KK70:
Son kısmı anlamadım ama neyse. Youtube ye ilk defa örgü yapacaklar yazarsan ilmeğin nasıl atıldığı bile var. Ben öyle öğrendim

merak ettim bekliyom ben lif biliyom ters düz bide baska bilmiyom ama bayılırım böyle seylere.
ne ugruyon ne yaziyon beni unuttun sen heppppp.

Ben karabük gurbetciyim bende yalnızım ev hanimiyim nasip bende anne olmayi bekliyorum vakti gelirse.23 yasindayim 5 sene evliyim.
İnşaallah biterse atarım. Aynı yaştaymışız kız :) 2015 şubatta evlendim ben

Son kısmı anlamadım ama neyse. Youtube ye ilk defa örgü yapacaklar yazarsan ilmeğin nasıl atıldığı bile var. Ben öyle öğrendim
yok bize de yapın manasında dedim şaka olarak..
annem güzel örgü yapar ama düz yine örüyorum ama bazıları o kadar güzel yelekler şapkalar falan örüyor insan şaşırıyor el becerisi yani..

Back