- Konu Sahibi Tatlianne20
- #54.321
Ben çok komik oluyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin canim eski aynen vardi dağıldı bende kendi topigimi kurayim dedim sen nerden canim naparsin.ooo sohbet yerinz de ne güzel burayı bilmyordum eski konulardan biz de çok yazıştığımız konular vardı ama hepsi sustu
canisi kulagini çekecem haaa.Balküpüm
Ohhh iyi ettin masallah kiz benimde hayalimdir battaniye ormek sana masallah diyorum ne duzmu oruyon.Dedim yalnız takılıyorum 2 patates kızarttım biraz süzme yoğurt koydum üstüne. Faydalı zararlı diye diye yedim çay bile yapmadım içtim bir kahve. Bir umut belki birgün gelir diye bebişime battaniye başladım birde. Yalnız olanlara Allah yardım etsin. Benim kociş gece çalışıyor bazen de gündüz. Çok sıkıcı geçiyor günüm
Böyle yazacan benim mesajima gorunce cevapla yazar altina yazarsin bisi olmaz bende aynıydım çabuk öğrenirsin.Yazıyorum fakat inan nasıl olduğunu çözemedim
sen nerelerdesin bakem unuttin bizi heeeYettim,yettim:)Naparsınız?
sen naptin bugim nasil gecti gülüm.Olcak olcak
Sağol canım sende ör belki birgün kısmet olur kullanmak gerçi 4 tane bitirdim amahoşgeldin canim eski aynen vardi dağıldı bende kendi topigimi kurayim dedim sen nerden canim naparsin.
canisi kulagini çekecem haaa.
Ohhh iyi ettin masallah kiz benimde hayalimdir battaniye ormek sana masallah diyorum ne duzmu oruyon.
ben samsundayım canım kpss bebek tedavileri öyle uğraşıyorum ev hanımıyım şuan benim de samsunda kimse yok tanıdığım kendi kendime zaman geçiriyorum sizler...hoşgeldin canim eski aynen vardi dağıldı bende kendi topigimi kurayim dedim sen nerden canim naparsin.
Ohhh iyi ettin masallah kiz benimde hayalimdir battaniye ormek sana masallah diyorum ne duzmu oruyon.
maşallah vallaha şu örgüden anlayanlara imreniyorum..Sağol canım sende ör belki birgün kısmet olur kullanmak gerçi 4 tane bitirdim ama
Düz değil değişik bir şey biterse paylaşırım belki.
Çekme çekme accık dolandımmhoşgeldin canim eski aynen vardi dağıldı bende kendi topigimi kurayim dedim sen nerden canim naparsin.
Unutmadım da kem küm.Kaşınmakla meşglüm gece aldumu ayaklarımı bir kaşıntı alıyor:)sen nerelerdesin bakem unuttin bizi heee
sen naptin bugim nasil gecti gülüm.
merak ettim bekliyom ben lif biliyom ters düz bide baska bilmiyom ama bayılırım böyle seylere.Sağol canım sende ör belki birgün kısmet olur kullanmak gerçi 4 tane bitirdim ama
Düz değil değişik bir şey biterse paylaşırım belki.
ne ugruyon ne yaziyon beni unuttun sen heppppp.Niye kizzz napmişim
Ben karabük gurbetciyim bende yalnızım ev hanimiyim nasip bende anne olmayi bekliyorum vakti gelirse.23 yasindayim 5 sene evliyim.ben samsundayım canım kpss bebek tedavileri öyle uğraşıyorum ev hanımıyım şuan benim de samsunda kimse yok tanıdığım kendi kendime zaman geçiriyorum sizler...
Son kısmı anlamadım ama neyse. Youtube ye ilk defa örgü yapacaklar yazarsan ilmeğin nasıl atıldığı bile var. Ben öyle öğrendimmaşallah vallaha şu örgüden anlayanlara imreniyorum..
hayırlısıyla örtmek de nasip olur evladına inşallah ben de 6 seneden fazladır bekliyorum bebeğimi biz de isteriz demeye başlarmışız
İnşaallah biterse atarım. Aynı yaştaymışız kız :) 2015 şubatta evlendim benmerak ettim bekliyom ben lif biliyom ters düz bide baska bilmiyom ama bayılırım böyle seylere.
ne ugruyon ne yaziyon beni unuttun sen heppppp.
Ben karabük gurbetciyim bende yalnızım ev hanimiyim nasip bende anne olmayi bekliyorum vakti gelirse.23 yasindayim 5 sene evliyim.
dolanda sey etmeÇekme çekme accık dolandımm
Niye acaba sivrisinektenmi yoksam gündüzlere cuvalmi girdi.Unutmadım da kem küm.Kaşınmakla meşglüm gece aldumu ayaklarımı bir kaşıntı alıyor:)
sen nerelerdesin bakem unuttin bizi heee
sen naptin bugim nasil gecti gülüm.
yok bize de yapın manasında dedim şaka olarak..Son kısmı anlamadım ama neyse. Youtube ye ilk defa örgü yapacaklar yazarsan ilmeğin nasıl atıldığı bile var. Ben öyle öğrendim
2014 benimde ekimde eylul 18 23 doluyor.İnşaallah biterse atarım. Aynı yaştaymışız kız :) 2015 şubatta evlendim ben