- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.540
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #54.341
Ney etmiyimdolanda sey etme
Niye acaba sivrisinektenmi yoksam gündüzlere cuvalmi girdi.
Haa yaparım canım ya çok yaptım hediye ettim. Bir dua ederdin sendeyok bize de yapın manasında dedim şaka olarak..
annem güzel örgü yapar ama düz yine örüyorum ama bazıları o kadar güzel yelekler şapkalar falan örüyor insan şaşırıyor el becerisi yani..
Aman klasik şeyler desenize çocuklar napiyor üzüyor mu seni.Ev iş güç çocuklar derken akşam oldu canım çok şükür.
Teamm teamm ne yaparsan yap işteNey etmiyimuslum puslum dolanıyom
Bilmiyorum.Birkaç gün sonra cildiyeye gideceğim.Bakalım ne olacak?dolanda sey etme
Niye acaba sivrisinektenmi yoksam gündüzlere cuvalmi girdi.
Ekimde nişanlamıştık biz. Bende aralık 26da 23 oluyor.2014 benimde ekimdeeylul 18 23 doluyor.
yurt dışında mısın canım?merak ettim bekliyom ben lif biliyom ters düz bide baska bilmiyom ama bayılırım böyle seylere.
ne ugruyon ne yaziyon beni unuttun sen heppppp.
Ben karabük gurbetciyim bende yalnızım ev hanimiyim nasip bende anne olmayi bekliyorum vakti gelirse.23 yasindayim 5 sene evliyim.
Yok len gitmedim arada baska islerlen mesgul oldum
Eskilereden herkese yazar oldum kuzum eski sohbet gitti gırgır şamata anliyorum kuzum kolay gelsin geçmiş olsun insallah tez atlatir ama unutma arada gel derdin sknti paylasa bilin.Aşk olsun kuzum,unutur muyum hic ben seni.
Kizim hasta oldu..kucuk oglum okula basladi .. Bi kosusturmanin icindeyim kii sorma gitsinKk ya bile dogru duzgun girmiyorum inan ki ..
bebeğini mi kaybettin ALLAH RAHMET EYLESİN sizlere de sabır versin Mevlam canım..amin..Ekimde nişanlamıştık biz. Bende aralık 26da 23 oluyor.off aralık deyince içim cız ediyor oğlumu doğum günümden birgün önce kaybettim.
Canm ya benm.kizin hic kahvaltisi yok gbi bisey 3 yasnda. Seninkiler ne yiyo Allah askinaSabah bizim kızdan fırça yemesem barikalan son nesquik i bitirmiş bulunmaktayım. Aahhh T Tatlianne20 bırakmadın uyuyayım olanlara bak
aa burada çok dostlar edindim çok dualar ettik birbirimize hamiş konum var bebeğini umutla bekleyenler diye 4 senede 120 ye yakın hamile haberi verdim kendime sıra gelmedi henüz bu sene bitmeden umutla bekliyorum...Haa yaparım canım ya çok yaptım hediye ettim. Bir dua ederdin sende
Allah razı olsunbebeğini mi kaybettin ALLAH RAHMET EYLESİN sizlere de sabır versin Mevlam canım..amin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?