• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anam canım sende de çokmuş..
benimki de beni beğenmez saf sanır sanki o prof ben ilkokul mezunu..
çocuk konusunda kendi de sıkıntı çekmiş bir kızı var tedavi olmuşlar ama anlatmaz bizim de olmadıkça bir rahatlık var üzerlernde..
merhamet denen şey evet yok ya ilginç ..
kumadan beterler
Aman uzak duracan seni uzenleri uzak sessizlik yeter onlara konussun dursun edepsiz.

Aynen canim ben şükür hem uzulur hem aglar hem geyik ederim günü günümü tutmaz ama sabir ederim isyan yok.
evet bende öyleyim canım
sadece insanların acımasızlığı çok zorluyor ben hele bayramlar herkez kucağına alıyr bebeğini bebek görmeler bitmez sen hediyeni alırsın adam senden rahatsız olur çocuğum yok ya güya..
türk sinemasındayım gibi hissediyorum anasını satayım

anam canım sende de çokmuş..
benimki de beni beğenmez saf sanır sanki o prof ben ilkokul mezunu..
çocuk konusunda kendi de sıkıntı çekmiş bir kızı var tedavi olmuşlar ama anlatmaz bizim de olmadıkça bir rahatlık var üzerlernde..
merhamet denen şey evet yok ya ilginç ..
kumadan beterler
Daha 2 tanedd yolda 😱
Benimkiler beni kıskanıyor böyle söyleyince bencil kendini beğenmiş oluyorum ama öyle yani. Ah ah anlatsam kanal 7 ye dizi olur onların halleri😂

evet bende öyleyim canım
sadece insanların acımasızlığı çok zorluyor ben hele bayramlar herkez kucağına alıyr bebeğini bebek görmeler bitmez sen hediyeni alırsın adam senden rahatsız olur çocuğum yok ya güya..
Ay ben soguk kanlive herkese guler yuz belli etmem aahtan ce remde kiran ede yok eltim yok daha 3 tane olacak ilk gelinim bi kaynanam var benlen yoksa hic kimseylen kimsede benlen üzse üzse o uzer beni bi.

Daha 2 tanedd yolda 😱
Benimkiler beni kıskanıyor böyle söyleyince bencil kendini beğenmiş oluyorum ama öyle yani. Ah ah anlatsam kanal 7 ye dizi olur onların halleri😂
aynen öyleler canım bizim ikimizin yaşadıklarını birleştirelim elif dizisi olmazsa da isim buluruz 10 sezon gider :D

evet bende öyleyim canım
Off sorma ramazan bayramında bizim birde düğün vardı. (Kaçıncı düğün desen bilmiyorum kaynana kayınbaba sürekli çocuk yapmış. ) şu aile fotoğraflarında eşimle ikimiz 4 yıldır sap gbi kalıyoruz öyle

ikimizde ankaradaydık ben samsuna kaçtık geldik kaç seneden sonra ...
her sene bir gezmeye geliriz diyorlar
hep gezsinler hazırı yesinler ama kimse onlara gitmesin
Kuzum bizde ankaradayik ailelerimiz ankarada ikimizin yurt dışı degil 3 saatlik aramiz var safran bolu bilirmisin ordayım. Aileler yüzünden birdik biz uzaklastik.

Ay ben soguk kanlive herkese guler yuz belli etmem aahtan ce remde kiran ede yok eltim yok daha 3 tane olacak ilk gelinim bi kaynanam var benlen yoksa hic kimseylen kimsede benlen üzse üzse o uzer beni bi.
ay canım elti çok farklı oluyorlar ya hepsi bir yarış halinde sen olmasan da
bizim senlerdir borcumuz var eşim ailesinin evini yaptırmış kendi kendini evlendirdi ben de atanamadım
bayramda kıyafet gösterir bilezik takar onu gösterir koca kızını bebek gibi sever
atanamam ay olsun der güler
tuhaf yani
malıyla övünür kendi akıllı tutumlu sen akılsız savruksun yani anlatamam

Benimki kaynana yeter hele 3 elti olunca ortalığı zaten kaynana bozar ve birbirimize bozar o potansiyel var kıskanç kinci fesat.

Off sorma ramazan bayramında bizim birde düğün vardı. (Kaçıncı düğün desen bilmiyorum kaynana kayınbaba sürekli çocuk yapmış. ) şu aile fotoğraflarında eşimle ikimiz 4 yıldır sap gbi kalıyoruz öyle
offf off benim kaynana da 4 çocuğu var 4 tane de ölmüş biz çocuk olmasın diye iğne oluyorduk siz olsun diue diyor bana..
aa biz istemeden oluyordu dedi bir gün delirdim istemiyorsun nasıl oluyor anne dedim beni kötü kötü konuştrma dedim sustu..

ay canım elti çok farklı oluyorlar ya hepsi bir yarış halinde sen olmasan da
bizim senlerdir borcumuz var eşim ailesinin evini yaptırmış kendi kendini evlendirdi ben de atanamadım
bayramda kıyafet gösterir bilezik takar onu gösterir koca kızını bebek gibi sever
atanamam ay olsun der güler
tuhaf yani
malıyla övünür kendi akıllı tutumlu sen akılsız savruksun yani anlatamam
Sevmem hayatta allah biliyor asla acısı olan zor durum da olan saygi ve destek olurum benim kaynanam kendi bikere dedi sen anlaşırsın da seni ezerler dedi bana.

Benüm kaynana sakin kendi halinde zaten ben buranın yabancısıydım diye biraz uzak durdum sağolsun kendiside karışmadı hiç. Ama eltiler yok mu eltiler 🤬

Benimki kaynana yeter hele 3 elti olunca ortalığı zaten kaynana bozar ve birbirimize bozar o potansiyel var kıskanç kinci fesat.
ahhh kaynanalar da az değil benimkinin bizi basmışlığı da var ALLAH tan kapı kapalıymış mahanesi iplik kutusunu getirmiş lazım olurmuş :D:D:D zorluyor bir de kapıyı...
lan çocuk istiyorlar ama nasıl olduğunu mu unuttular bunlar

Back