- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #54.381
Ya ben her sabah ne yediricem diye dusunuyorm 3 yasnda 12 kilo dusun eskiden dha kotuydu sukur daha iyi parkta disarda gezdkce istahi bi tik iyi oluyorda kisin napcaz bakmAllah kolaylık versin canım büyük kıza tabak hazırlamasam oda yemiyor mesela sevdiği peynir var yumuşak yağlı peynir yeşil zeytin haşlanmış yumurta domates salatalık gibi gibi yemelerinde problem yok ama görüntü olark beğenmedikleri şeylerin tadına bile bakmazlar ikiside
Gelin bana ayol hazir edeyim.20 şişe de ben yaptım menemenlik...
ay bir çay demlesek çekirdek çitlesek hepimiz bir balkonda hem ağlasak hem gülsek
Uyuymuycan sen gel çekirdek çitleSende haklısın gözüm hep ordaydı nefsime hakim olamadım
Bekliyorm çekeceğinle gel kalmiyor çeneler durmuyor kiBen yatayım kızlar:).Çitlek çitlemeye geleyim gene:)
yok kuzum gercek hayatta tube yok tubee güvenmiyorum artik burda yetiyir bana.streslerimize sifa olsun sohbetler zaten normalde çevredekiler hep sağolsunlar kötülüklerin anası gibi geziyorlar...
işlerin olmadıkça seviniyorlar insanlar ne kadar kötü oldu ya
derdini dinleyen bulamazsın zaten
Tamam:)Bekliyorm çekeceğinle gel kalmiyor çeneler durmuyor ki
yok kuzum gercek hayatta tube yok tubee güvenmiyorum artik burda yetiyir bana.streslerimize sifa olsun sohbetler zaten normalde çevredekiler hep sağolsunlar kötülüklerin anası gibi geziyorlar...
işlerin olmadıkça seviniyorlar insanlar ne kadar kötü oldu ya
derdini dinleyen bulamazsın zaten
yok kuzum gercek hayatta tube yok tubee güvenmiyorum artik burda yetiyir bana.
Acini iyi anlıyorum bende ayni eylül ayi hem dogum yaptım hem doğdum yenide
Ya ben her sabah ne yediricem diye dusunuyorm 3 yasnda 12 kilo dusun eskiden dha kotuydu sukur daha iyi parkta disarda gezdkce istahi bi tik iyi oluyorda kisin napcaz bakm
yok kuzum gercek hayatta tube yok tubee güvenmiyorum artik burda yetiyir bana.
Acini iyi anlıyorum bende ayni eylül ayi hem dogum yaptım hem doğdum yenide
hehehe ay hemen gelelim :)Gelin bana ayol hazir edeyim.
goremedim heral kuzum tamm erken gelmeye calisirim kuzum yakalanirsak temmeli gelememYarin gorumceme kahvaltiya gidicez dedim gormedin herhal gezme gunu yarin kiz pek gelemeyebilirim sende aksamlari erken gel sanada herseye ambarho var esin yatmadan suraya gelmiyon gec vakte kaliyon sohbete
Ozaman oda olabilir alerjik etmistir.Mantar tırnağımda var.Onun için gidicem zaten kaşıntıyıda söyleyeceğim
Aynen canim ben şükür hem uzulur hem aglar hem geyik ederim günü günümü tutmaz ama sabir ederim isyan yok.hehehe ay hemen gelelim :)
bir çok arkadaşım derdi ortak ay zaman olur da bebiş haberlerini de kutlarız buralarda inşallah
hep dertler derya olmaz ya biraz da neşeler okyanus olsun..
Aminn kuzum aminnn.
anam canım sende de çokmuş..aaynaa benim 4 tane var o dediğinden. Allah merhamet versin kendileri her şeye kolay sahip olduğu için halimizi anlamazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?