Haydi çekilişe yeni bir yıl yeni umutlar hoş geldin 2013

çekilişi hangi tarihte yapalım ?

• 10 aralık

OY: 12 57,1%
  • 20 aralık

OY: 9 42,9%

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .
kızlar herkezin face vardır herhalde face eklesek ya birbirimizi ben çok merak ediyorum sizleri :81:

ekleyelim ama özelde birimiz toplasın isimleri. ona yazalım öyle ekleyelim yada hepimiz toplayalım farketmezde buraya yazmayalım sonrada bakarsınız buluşuruz bigün

Esra senin katilin babex değil bence. Profil isminde adı olan biri ki kargo takip numarasını vermiyor olasıkları sayalım hemen dur

Haticecrm , bahar85 yada sbls yani adını sibel olarak düşünürsek :)

Ama bence kesin haticecrm

valla ister inanın ister inanmayın benim face m yok canlar
ilgilenmeye vaktim olmadığı için açmadım hesap
vakit bulunca hemen buraya bakıyorum zaten
bu ara hep burdasın demeyin sakın çünkü çekiliş münasebetiyle sık geliyorum

nur çok hoşmuşsun cnm maşallah.kızlar ben alenen veremem bir yerde toplanalım herkes ordan eklesin

Haticecrm , bahar85 yada sbls yani adını sibel olarak düşünürsek :)

Ama bence kesin haticecrm

bana diyon sanırım
ama ben onunla karşılaşmadım topikte filan heralde aaaaa
hımmm haticecrm benim profilime bakmamışi heralde ama kafamı karıştırdın ben babex e younlaşmıştım

eklerken hata olmuşturr ekler şimdii

çok açık olmuşş benide ekleye bilirsinizz

Facebook zaten çok açık bir yer :) yani biri Fatih yazsa ya da Nur ( çok kullanılan isimler) Bizi görüyor yani. Ha direk bulmuşş ha karşısına çıkmışızzz

Facebook zaten çok açık bir yer :) yani biri Fatih yazsa ya da Nur ( çok kullanılan isimler) Bizi görüyor yani. Ha direk bulmuşş ha karşısına çıkmışızzz

canım çok cicisin sen kız eşinmi canım yanındaki diyecem
ama eşin sanırım
bence eşin
evet evet eşindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…