Haydi çekilişe yeni bir yıl yeni umutlar hoş geldin 2013

çekilişi hangi tarihte yapalım ?

• 10 aralık

OY: 12 57,1%
  • 20 aralık

OY: 9 42,9%

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .
herkese günaydınlarrr:KK16::KK16::KK16:

evveeeeeettt canımmm :KK49::KK49::KK49: amin tatlım allah razı olsun inşallah canım ya valla o kadar planlamıştım ama işte tam öle olmasa da elimden geldiği kadar yaptım bişiler umarım beğenir

teşekkür ederim canımmm. aynen canım bütün gün sırt üstü yatıyorum rabbim korusun inşallah güzel duaların için saol canım

:21::21::21: allah razı olsun dua arkadaşım bebeğimin gelmesinde senin de duan var rabbim binlerce kez razı olsun diğer dua eden arkadaşlardan da sizlere de hayırlısıyla tez vakitte nasip etsin inşallah. umarım yeni yıl herkes için güzel bir yıl olur rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin. çokk dua ediyorum sizlere inş sizde böle güzel haberler verirsiniz allah'ım bebeğimi de bana bağışlar inşallah düşük tehlikem var korkuyorum canım rabbim büyük.canım tekrar çokkk teşekkür ederim

rabbim hayırlısıyla herkese de yaşatsın bu mutluluğu inşallah :KK49::KK49:

Hayırlı olsun cnmmmmmmmmm..:nazar::nazar::nazar:
çokkkkkkk güzel bi haberrrrr:KK52::KK52::KK52:
Rabbim tamamına erdirsinnnnnnnnnnnn...:KK49::KK49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
darısı başımızaaaaaaaaa olsun..:26:

amin canım allah razı olsun
allah'ım sizlere de isteyen herkese de nasip etsin inşallah

canım tebrık ederım sağslaım huzurla kucagıa almayı nasip eder inş allahım çok güzel bir duygu allahım herkeze nasip etsin inş:)):KK49:

kızlar sürpriiizz katilim flzask2003 çıktıı :KK54::KK54:

resim eklemeyide akşam onun desteğiyla yapıcam. ama inanın bana yemine diyorum ki hediyelerine ba-yıl-dım. ben hiç kimse için bu kadar süsülü bu kadar özenli bu kadar mükemmel hediye hazırlamadım. hepsi çok çok çok güzel. kendisine huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ederim. Keseine bereket, Allah herşeyi onun gönlüne göre nasip etsin. çok güzel olmuş herşey. kendisine çok borçlandım hediyeleride çok değerli çünkü. sağolsun varolsun.

cici snein organizasyonun ile oldu herşey sanada çok teşekkür ederim bizleri davet ettiğin için, zahmetin için, zmanın için, bu kadar değerli insanlarla senin sayende tanıştığım için.

kızlar sizlere çok teşekkür ederm iyi insanlar olduğunuz için, sohbetiniz için, zahmetleriniz için.

filizcim sanada tekrar tekrar teşekkür ederim tüm değerli zahmetlerin, fikirlerin, el emeklerin için, beni de bunlara layık gördüğün için.

KOCAMAN MUTLU OLDUMMMMMM

Pasta yaa neden veda konuşması yaptınn:2:

kızlar sürpriiizz katilim flzask2003 çıktıı :KK54::KK54:

resim eklemeyide akşam onun desteğiyla yapıcam. ama inanın bana yemine diyorum ki hediyelerine ba-yıl-dım. ben hiç kimse için bu kadar süsülü bu kadar özenli bu kadar mükemmel hediye hazırlamadım. hepsi çok çok çok güzel. kendisine huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ederim. Keseine bereket, Allah herşeyi onun gönlüne göre nasip etsin. çok güzel olmuş herşey. kendisine çok borçlandım hediyeleride çok değerli çünkü. sağolsun varolsun.

cici snein organizasyonun ile oldu herşey sanada çok teşekkür ederim bizleri davet ettiğin için, zahmetin için, zmanın için, bu kadar değerli insanlarla senin sayende tanıştığım için.

kızlar sizlere çok teşekkür ederm iyi insanlar olduğunuz için, sohbetiniz için, zahmetleriniz için.

filizcim sanada tekrar tekrar teşekkür ederim tüm değerli zahmetlerin, fikirlerin, el emeklerin için, beni de bunlara layık gördüğün için.

KOCAMAN MUTLU OLDUMMMMMM

canım benim tahminlerin doğru çıktı hadi hayırlısı
filizim gerçekten özel bi insandır onun emekleride sana nasip olduğu için çok sevindim
güle güle kullan
filiziminde ellerine yüreğine sağlık
çok merak ettim yalnız birdr görseydim iyiydi:KK1::KK1::KK1:

Son düzenleme:
pasta cım eğer tahminin doğru çıkarsa tebrik yazacağıma söz vermiştim

SENİ ÇOK TEBRİK EDERİM ARAŞTIRMALARIN SONUCU KATİLİNİN FLZASK OLDUĞUNU TAHMİN ETTİĞİN VE DOĞRU BİLDİĞİN İÇİN.....

Son düzenleme:
Pasta yaa neden veda konuşması yaptınn:2:

ay veda gibi mi olmuş :KK9: olurmu canım daha yeni başlıyoruz aaaa. hepinzi tek tek görücem ben daha :)

canım benim tahminlerin doğru çıktı hadi hayırlısı
filizim gerçekten özel bi insandır onun emekleride sana nasip olduğu için çok sevindim
güle güle kullan
filiziminde ellerine yüreğine sağlık
çok merak ettim yalnız birdr görseydim iyiydi:KK1::KK1::KK1:

evet canım saolsun inanılmaz düzenli, özenli güzel hazırlamış. çok beğenmekle kalmadım bayıldım bittim hepsine. kendisi de çekmişti resimleri acaba ondan rica etsek eklermi siz çok acele ediyorsanız :))

SENİ ÇOK TEBRİK EDERİM ARAŞTIRMALARIN SONUCU KATİLİNİN FLZASK OLDUĞUNU TAHMİN ETTİĞİN VE DOĞRU BİLDİĞİN İÇİN.....

teşekkür ederim canım. seninkinide tutturursam bomba olur yalnız :KK9::KK9:

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)
CİCİ35, pastaa+, babex+, EsRa1982+, selma acar, flzask2003+, sbls+, nur0993

:nazar::nazar::nazar::nazar:

ay veda gibi mi olmuş :KK9: olurmu canım daha yeni başlıyoruz aaaa. hepinzi tek tek görücem ben daha :)

evet canım saolsun inanılmaz düzenli, özenli güzel hazırlamış. çok beğenmekle kalmadım bayıldım bittim hepsine. kendisi de çekmişti resimleri acaba ondan rica etsek eklermi siz çok acele ediyorsanız :))

teşekkür ederim canım. seninkinide tutturursam bomba olur yalnız :KK9::KK9:

eveeeeet çok güzel demek filiz bari yüklesin ya
babex kızıyor canım katilimsin deyince demicem onun için:KK1::KK1::KK1:

bu arada akşam yemeğine çoook misafirim var bir yandan da mutfağa gidip geliyorum

vay be pastaa sen neymışsınn hadı bızıde tahmın ett :))) iç güdülerin kuvvetlı sanırımmm

X