Haydi çekilişe yeni bir yıl yeni umutlar hoş geldin 2013

çekilişi hangi tarihte yapalım ?

• 10 aralık

OY: 12 57,1%
  • 20 aralık

OY: 9 42,9%

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .
ya canım bende istediğim boyutta bi kutu bulamadım onun için kendi kutumu kendim üretmeye karar verdim
herhengi bir normal kutuyu hediye kutusu haline getirmek istiyorum sence nasıl olur canım

geçen sene bur kurbanıma öyle ışıl ışıl bir koli yaptım ki bildiğin koliden canım çıktı ama değdi...sen yapabilirsin kırtasiyeye git bir sürü süsler var canım..ben süs için kırtasiyelerden alıyorum..

arkadaşlar sadece size fikir olsun diye koyuyorum geçen sene benim yaptığım kutum arkadaş resimleri silmemiş ordan aldım..illa kutuya para vermenize gerek yok bence kendiniz yapmanız daha güzel olur..

ya canım bende istediğim boyutta bi kutu bulamadım onun için kendi kutumu kendim üretmeye karar verdim
herhengi bir normal kutuyu hediye kutusu haline getirmek istiyorum sence nasıl olur canım

güzel olur cnmmmm neden olmasınnnnnn

kızlar ben süslü kutu bulamadım o yüzden hediyelerimi koliye koydum koliyi süslicem geçen seneki kolimin resmini birazdan eklicem kurbanıma koli gittiğinde herkes bomba sanmış o kadar byük ve özenliydi

canım gezdim sokakları uygun bi kutu buldum satıcıya dedimki şu boş kutuyu alabilirmiyim
adamda kaynımın ofis komşusu verdi sağolsun
işte normal kutu onu süslicem bende
ama o yaptığım kutuyuda normal koliye koycam sora yoksa kargo şirketindekilerle papaz olurum biliyorum
onlar çok dikkat etmiyor tabiii
bende tititzim o yüzden bakalım yapcam bişeyler
örnek için sağol canım

ben hediyelerimi tamamladım şimdi sıra paketlerimi yapıcam hafta içi de göndericem:)

evet hemen hemen her şeyim hazır sadece büyük koli bulup hediyelerimi yolllamam lazım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…