Haydi çekilişe yeni bir yıl yeni umutlar hoş geldin 2013

çekilişi hangi tarihte yapalım ?

• 10 aralık

OY: 12 57,1%
  • 20 aralık

OY: 9 42,9%

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .
Gunaydın kızlar nasılsınız epeydır gıremıyordum neler yapıyosunuz hedıyeler tamammı benım sadece paketlemelr kaldı ama hafta sonu fırsat bulamadım bugun halletmem lazım:KK43:(

neler yaptınız bakalım benim h.sonu misafirim vardı giremdimm ee hediyeler ne durumda bakalımm

Günaydıınnnnn :KK1: Hediyelerim tamam sadece bir paket daha yapıcam vee yarın çuf çuff :KK14:

ahh çekılış arkadaslarım ahhh :)))) gecen sene aklıma geldı ne gunlerdı bu sene bebişim kızım oldu artık gırıp bakamıyorum gırmeyı ısterdım çok bol bol hedıyeleşmeler

DİPNOT : CİCİ35 BEBIŞIN OLUNCA SENEYE SENIDE GÖRUCEZ KUZUM ÇEKILIŞ MEKILIŞ KALMIYOR AKLINDA PIPILINIDE ÖPUYORUM

buda benım mınnoş 2,5 aylık olduk buyuyoruzmu ne
$SDC17184.jpg $SDC17215.jpg

çınar efenin annesi nasılın napıyosun beni hatırladınmı

kızın maşallah çok tatlı oğlunda öyle canım benim
kızlar benim kargom tamam yarın yola çıkıcak:KK52::KK52::KK52:

çınar efenin annesi nasılın napıyosun beni hatırladınmı

kızın maşallah çok tatlı oğlunda öyle canım benim
kızlar benim kargom tamam yarın yola çıkıcak:KK52::KK52::KK52:

hatırlamazmıyım cnm çok şukur ıyıyız eşimle daltonlar gıbı dolanıp duruyor 1 ay ızne ayrıldı bu hafta ıyı oldu yanımda.çocuklarda çok şukur buyuyup gıdıyor öpuyorum hepınızı

slm benimde hediyeler tamam çarşamba bende yolluyorum inşallah beğenir kurbanım :KK53:

Benim kurbanım neden bene hiç mesaj atmadı :2: barii kargomu verince kargo numaramı mesaj olarak atsınn :KK14::KK14:

meraba canlar nasılsınız bugün
bende hediyelerimi hazır ettim sayılır artık
o yüzden yarın ya da çarşamba göndericem çok heycanlıyım ben:KK9::KK9::KK9:

Bugün kargomu verdim başka zaman vaktim olmuyordu hallettim artık sıra bekleme de :KK1::KK1::KK1:
2-3 güne kadar kurbanım eline geçer :KK1::KK1::KK1::KK1:

katilim lütfen ne zaman göndericeksin kargoyu ona göre adres değişikliği yapıcam lütfen cici 35ten numaramı alıp bana msj atarmısın?

benım hediyelerım hazır baya bi paketler oldu ve güzelce paketledım 2.bi kutuya daha koydum inşallah begenirsin kurbanım herşeyı özenle seçtım yarın kargoya vereceğimm

selam canlarrrrrr bende hediyelerimi paketledim herşey tamammmmmmm :21::21::21::KK76::KK76::KK76:
tek eksik kurbanıma yazacağım mektup :KK16:
onuda yarın yazıcam ve çarşamba günü göndericemmmmmmmm :KK9:
kurbanım hediyelerine kavuşmana az kaldı :KK1:

X