Haydi çekilişe yeni bir yıl yeni umutlar hoş geldin 2013

çekilişi hangi tarihte yapalım ?

• 10 aralık

OY: 12 57,1%
  • 20 aralık

OY: 9 42,9%

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .
bu arada gönderme günü tam belirlenmedi değilmi yoksa benmi kaçırdım

herkese günaydınnn arkadaşlar mutlu huzurlu günler diliyorum. yahu resmen evlere kapandık şu havanın yüzünden adım atamıyorz yaa

babaannemi kaybettim,

canım başın saolsun allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun çok üzüldüm hayat işte hepimiz yolcuyuz...

Günaydınn kızlar bugün pipilimi görmeye gidicez heycan dorukta

günaydınnn ayy yerim ben onu inşallah sağlığı yerindedir annesi siz hasret giderin bugün bakim

günaydın canım cidden ya havala soğuk
her yer kar burdada oradada kar varmı canım
tabii ora nere onuda bilmiyorum

bu arada gönderme günü tam belirlenmedi değilmi yoksa benmi kaçırdım

canım yanlış hatırlamıyosam cici 25 demişti ama hava şartları ve yeni donların hala gelmemiş olmasından dolayı bekliyorum ben ya cnm herşeyim tamam bi o kaldı artık bakıcam ama 25 ten sonra da göndersek olur mu acaba burada her yeri sel bastı cnm evlere kapandık resmen şimdilik çıkamıyorum

hıımm evet canım 25 dendi bi ama kesinmiydi bende hatırlayamadım
yaaa ben don aldım ama daha güzeini bulursam alcam yine
bu sene don çok satlımor diye getirmedik diyolar canm
evden çıkamıcak kadar yağdı demek canım bilmiyorumki olur heralde
cicic ile bi konuş istersen şimdi ben kafadan olur ya da olmaz demiyim

şimi ora nere tam anlamadım ama istanbul olma ihtimali cvar sanırım dimi

yok canım eşimin tayin durumundan şimdilik adıyaman dayız. sen neredesin cnm. valla elimden geleni yapıcam cnm p.tesi çıkıcam zaten çok eksiğim yok dediğim gibi eğer yetiştiremezsem 26 sına gönderirim

yok canım eşimin tayin durumundan şimdilik adıyaman dayız. sen neredesin cnm. valla elimden geleni yapıcam cnm p.tesi çıkıcam zaten çok eksiğim yok dediğim gibi eğer yetiştiremezsem 26 sına gönderirim

adıyaman uzaaaaaakkkkkkkk
canım ben ankarada oturuyorum
bende evlenince ankarya gelin geldim
canım telaş etme hediyeler bir gün geç gelse ne olurki sanki
güzelmiş adıyaman ha kuzunimde orda görev yapıyor ama hiç gitmedim ben

güzel canım ama tabiki ankara gibi olamaz. ne iş yapıyo senin kuzi cnm merkezde mi oturuyo. gel cnm bekleriz güzeldir gerçekten tarihi yerler falan çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…