Haydi çekilişe yeni bir yıl yeni umutlar hoş geldin 2013

çekilişi hangi tarihte yapalım ?

• 10 aralık

OY: 12 57,1%
  • 20 aralık

OY: 9 42,9%

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .
güzel canım ama tabiki ankara gibi olamaz. ne iş yapıyo senin kuzi cnm merkezde mi oturuyo. gel cnm bekleriz güzeldir gerçekten tarihi yerler falan çok

canım okul öncesi öğretmeni merkezde evet ama ben çok bilmediğim için oraları nedir tam olarak bilemiyorum canım
sağol canım gelirsem bulurum seni merak etme:KK1::KK1::KK1:

topikte de maşallah bizden başka kimsecikler yokk cnm ya herkes hediyeleri falan tamamladı herhalde. bende çıkıyorum canım kocişle kahvaltı yapıcaz sana güzel günler diliyorum :KK16:

topikte de maşallah bizden başka kimsecikler yokk cnm ya herkes hediyeleri falan tamamladı herhalde. bende çıkıyorum canım kocişle kahvaltı yapıcaz sana güzel günler diliyorum :KK16:

çok teşekkür ederim canım afiyet olsun

Günaydınnnnnnnnnnn kızlarrrrrrr
Güzel bi haftasonu geçirmemiz dileğiyleeeeeeee:KK16::KK16:
hediyeler ne durumdaaaaaaa :KK1:
ben bu haftasonu herşeyii halledicemmmmmm...:KK9::KK9:
sonrada kargoya vericeğim günü bekliycemmmmm..ama kurbanımı göremiyorummmmmm burdaaaaa nerde acaba:44:

Günaydınnnnn.

Suprensesi başın sağolsun canım çok üzüldüm.

Ben hediyelerimi tamamlamıştım ama dün yine aldım birşeyler bir paket daha yapıcam sanırım :KK14:

Günaydınnnnnnnnnnn kızlarrrrrrr
Güzel bi haftasonu geçirmemiz dileğiyleeeeeeee:KK16::KK16:
hediyeler ne durumdaaaaaaa :KK1:
ben bu haftasonu herşeyii halledicemmmmmm...:KK9::KK9:
sonrada kargoya vericeğim günü bekliycemmmmm..ama kurbanımı göremiyorummmmmm burdaaaaa nerde acaba:44:

günaydın canım nasılsın döndünmü evine canım sen
bende daha paketlemeyi bitiremedim
bu gün bitircem inşallah

günaydın canım nasılsın döndünmü evine canım sen
bende daha paketlemeyi bitiremedim
bu gün bitircem inşallah

döndüm cnm dün döndüm :KK34::KK34:
bende birazını paketlemiştim ama birazdan dışarı çıkıcamm...alıcaklarım var..sonrada diğerlerini paketlerim...
bende bitirmeye çalışıcam yada yarına kadar halledicem sonra çünkü vakit olmayabilir.
pazartesi hastane var..salı kurs derken zaman yokk...:KK34::KK34::KK34:
en heyecanlıda haftaiçi olucakkkkk hediyeler ulaşmaya başlıyıncaaaaaaaa kurbanlara:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

döndüm cnm dün döndüm :KK34::KK34:
bende birazını paketlemiştim ama birazdan dışarı çıkıcamm...alıcaklarım var..sonrada diğerlerini paketlerim...
bende bitirmeye çalışıcam yada yarına kadar halledicem sonra çünkü vakit olmayabilir.
pazartesi hastane var..salı kurs derken zaman yokk...:KK34::KK34::KK34:
en heyecanlıda haftaiçi olucakkkkk hediyeler ulaşmaya başlıyıncaaaaaaaa kurbanlara:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

o zaman hoşgeldin canım
evet bende biraz tembellik ettim paketlemedim daha ama bitiririm kısa zamanda inşallah
evet ya hediyeler gelince yorumlar havada uçar

kurbanımın bi kırmızı donu eksik onuda alıcam ama süslü kutu bulmaya çalışıyorum:26:

yaaa katilim benim senden bir ricam olacak benim evde netim kapandı cepten giriyorum ve cepten hediyelerin resmini çekip yüklemem zor olacak ve ben haftanın 6 günü 7 ye kadar çalışıyorum anlıcan vaktim pek yok senden ricam yollayacağın hediyelerin resmini göndermeden sen çeksen de yüklesen olurmu eğer vakit ve bilgisayar bulursam ben yüklerim ama olduki bulamazsam oyun bozancılık olsun istemem eğer ciciden telimi alabilirsen telefonla görüşüp anlaşabiliriz benim kaçmam gerek kendinize iyi bakın.....

kızlar ben pazartesı gunu vereceğim kurbanımın hediyelerını kargoya herşeyı tamamladım çunku şehir dışına çıkacagım inş.begenir kurbanım

benim aldığım kutuyuda sığmayacak sanırım aldıklarımmmmmm:18::18::18:
daha büyük bi kutu olucakkkkkkk:KK1::KK1:

ya canım bende istediğim boyutta bi kutu bulamadım onun için kendi kutumu kendim üretmeye karar verdim
herhengi bir normal kutuyu hediye kutusu haline getirmek istiyorum sence nasıl olur canım:KK1::KK1::KK1:

X