Haydi çekilişe yeni bir yıl yeni umutlar hoş geldin 2013

çekilişi hangi tarihte yapalım ?

• 10 aralık

OY: 12 57,1%
  • 20 aralık

OY: 9 42,9%

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .
cicişcim daha yılbaşına 20 gün var..tekrar bir topik acamazmısın..yada bir arkadaşın acsa..katılımın olcagını dusunuyordumm..rice etsem..

iyi akşamlar kızlar ben allahın izniyle bugün izmir yolcusuyum bir süre buralarda olamıycam.bu arada bende alışveriş yaparım hem kurbanım için hemde kendim için

gelll kızz bekliyoz seni burda

cicim tanıttım kendimi

gördümmmm oldumm

günaydııııııınnnnnnnn

günaydın canım
Günaydınnnnnnnnnn
günaydınn kuzuuu

cicişcim daha yılbaşına 20 gün var..tekrar bir topik acamazmısın..yada bir arkadaşın acsa..katılımın olcagını dusunuyordumm..rice etsem..

merhaba canım

bu konuyu 29/11 de açtım 19 kişiye zor ulaştık geçen sene 31 kişidik baya duyuru yaptık ama olmadı bu sene katılım yok canım ayrıca artık çekiş yapıldı herkese adresler gitti çogumuz hediye almaya bile başladı yani tekrarı yada sıfırdan birdaha başlamak zor canım umarım seneye katılırsın

Günaydınnnn Buraya gelen pek olmuyor ama herkes aktif diiimii yani çekilişte olduğunu biliyor :18:

kızlar günaydın. kurbanımın hediyelerini toparlamaya başladım. bugün donunu ve takısını tokasını almaya gidicem. şık olsun ama değilmi. bana yakışır olsun klasımı sarsmaasın

gunaydın herkese bugun işe gidemedim hasta oldum yatıyorum evde alışveriş sitelerine baktım kurbanıma gore bişiler varmı diye cicim kendimi tanıttım seni ugrastırmadım bu yıl

gunaydın herkese bugun işe gidemedim hasta oldum yatıyorum evde alışveriş sitelerine baktım kurbanıma gore bişiler varmı diye cicim kendimi tanıttım seni ugrastırmadım bu yıl

bende az önce denk geldim ilk defa tanıtmışsın. ben daha çeklişe katılır katılmaz heemn kendimden bahsettim, hatta atladığım bişi varmış onu ayzdım az önce bide

öylede kime cıktıgımı bilmiyorum böylede ,isterdimki katilim desinki ya benim kurbanım kendini tanıtmamıs bende katilimin kim oldugunu öğrenirdim

öylede kime cıktıgımı bilmiyorum böylede ,isterdimki katilim desinki ya benim kurbanım kendini tanıtmamıs bende katilimin kim oldugunu öğrenirdim

hahahaaa iyiymiş. sen biliyomuş gibi yaz ne istediğini canım? zaten hediyelerin gelince görceksinn.

hem profiline bakanlara bakarsan ve buradan kimler var karşılaştırırsan bence katilini bulabilirsin. ben öyle yaptım şahsen ve 1 tahminim var. buda oyunun hileli yolları cicim kızma bana türk zekası iştee

profiline bakanlara aldanma o hiç tutmuyo

ay bilmem bana tutar gibi geldi. sonuçta kim kime çıktıysa illaki bakacak profiline ama. ben kurbanımınkine bissürü kez baktım dünden beri. kaçırdığım bişi olamsın die. onu daha iyi tanımaya çalışıyorum :)

:) tebrıkler yanı hehehe bence tahmınler cıkmaya bılır benım kurbanım kesınlıkle anlayamıcak kıme göndercegımı bende bılmek ıstemıyorum suprız olsun zatennn:)

hem profiline bakanlara bakarsan ve buradan kimler var karşılaştırırsan bence katilini bulabilirsin. ben öyle yaptım şahsen ve 1 tahminim var. buda oyunun hileli yolları cicim kızma bana türk zekası iştee
sen turksun de biz degilmiyiz
oo biz o yollari coktan gectik pastam

iyi bakalım o zaman. ben hazırladım bile paketimi şu anda karşımda duruyor. kargo gelip alacak birazdannn

iyi bakalım o zaman. ben hazırladım bile paketimi şu anda karşımda duruyor. kargo gelip alacak birazdannn

kızlar valla katilinizi bulmak için çok çaba göstermişsiniz ama taktik yanlış örn ben buradaki herkesin profiline bakıyorum
gerçi enimki sapıklığa giriyor ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…