Haydi çekilişe yeni bir yıl yeni umutlar hoş geldin 2013

çekilişi hangi tarihte yapalım ?

• 10 aralık

OY: 12 57,1%
  • 20 aralık

OY: 9 42,9%

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .
bende kurbanımın kırmızı donunu ve sevdiği eşyaları aldım...daha bir kaç tane koyucam yollayabilirsem cuma günü yollamayı düşünüyorum...:KK36:

bu arada ne zaman göndereceğiz canlar ya
belli bi tarihtemi olacak bi bilsemde alışverişe çıkıversem

Kızlar çok yogundum bugün giremedim fazla

hediyeleri göndermek için acele etmeyelim henüz çok erken gönderimler 24 ve 25 gibi olsun onlarıda beraber verelim:KK34:

Kızlar çok yogundum bugün giremedim fazla

hediyeleri göndermek için acele etmeyelim henüz çok erken gönderimler 24 ve 25 gibi olsun onlarıda beraber verelim:KK34:

evet canım ya mantıklı bencede 25 gibi uygun
bu arada herkes kime çıktığını merak ediyor canım sen merak etmiyormusun hiç araştırmıyorsun hı hı
:KK1::KK1::KK1::KK52::KK52::KK52::KK52::KK53::KK53::KK53::KK53::KK47::KK47::KK47::KK47:

Son düzenleme:
çekilişi daha dün oldu aceleye gerek yok özenli olsun istiyorum kimse hiçbir şekilde magdur olmasın çok üzülürüm daha çok vakit var kızlar hediyenin miktarı kücüklügü büyüklügü değil önemli olan düzenli paket özen gösterilmesi :KK16:

[sıze=3]evet canım ya mantıklı bencede 25 gibi uygun
bu arada herkes kime çıktığını merak ediyor canım sen merak etmiyormusun hiç araştırmıyorsun hı hı [/sıze]
:KK1::KK1::KK1::KK52::KK52::KK52::KK52::KK53::KK53::KK53::KK53::KK47::KK47::KK47::KK47:

etmemmiiiiii :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Ama işte malesef ben herkesin kime cıktıgını biliyorum :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

iyi bakalım o zaman. ben hazırladım bile paketimi şu anda karşımda duruyor. kargo gelip alacak birazdannn :KK9::KK9:

bende kurbanımın kırmızı donunu ve sevdiği eşyaları aldım...daha bir kaç tane koyucam yollayabilirsem cuma günü yollamayı düşünüyorum...:KK36:

ya kızlar ayıp olmasın ama ne zaman arastırdınız kurbanınızı da çıkıp alışveriş yaptınız daha zaman var niye bu acele anlamadım bendemı bi rahatlık bi terslik var anlamadım:26::26::26::26: hem acele etmeyelim göndermek için benim fikrim tabi çünkü ben acele etmeyi düşünmüyorum burdan kurbanıma duyurulur:KK34:

sevgili kurbanım merhaba :KK3::KK3:nasılsın :KK34: geçen çekilişlerde kurbanlarım resim yüklemede sorun yaşadılar şansızdım umarım bu sene seninle bu şansızlığımdan kurtulurum:KK16:

nissan ve cici dün msj gelince hemen baktım ve akşam bir kısmını, bugün öğlende bir kısmını aldım ve hazırladım. inşallah geri alabilirim ama kargomu yarın çünkü ben beraber gönderileceğini bilmiyordum. ama olmadı mutlaka 2. kargomda olacak kurbanıma. hemide pasta olacak ve içindende ben çıkıcam :KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

nissan ve cici dün msj gelince hemen baktım ve akşam bir kısmını, bugün öğlende bir kısmını aldım ve hazırladım. inşallah geri alabilirim ama kargomu yarın çünkü ben beraber gönderileceğini bilmiyordum. ama olmadı mutlaka 2. kargomda olacak kurbanıma. hemide pasta olacak ve içindende ben çıkıcam :KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

cnm bu ne hızzzz böyleeee:KK1::KK1:
ben daha hiç bişey almadımmmmm daha zaman var nede olsaaa:KK34:

valla ne diyeceğimi bilemedim pastaa m :26: napalım biz daha hediye alamadan :KK17: biri hediyesine kavuşacak onun için güzel olucak

inşallah ben degilimdir kurbanın:KK33:

ya olamaz ya dolu sohbet etmişsiniz ve ben yokum
kurbanımı bugün öğrendim benim kurbanım konuya baya yorum yazan aktif biri hadi size bir ipucu:KK53:
kızlar benim katilim kim
bu arada kendini tanıtma topiği yaptınızmı herkes nasıl alıyor hediyeleri ya:KK31:

çayımı tostumu aldım iş yerinde sizi takip ediyorum kızlar bütün geçmişi okudum:KK53::KK53::KK53:

geçen seneden bilirler beni hediyelerimi çok özenli seçerim öyle aceleden almam çok düşünmem lazım hediyelerin üstünde
kurbanım sana kendime ne alıyorsam aynısını alıcam ayrım asla yapmıcam :KK49:

X