Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar valla katilinizi bulmak için çok çaba göstermişsiniz ama taktik yanlış örn ben buradaki herkesin profiline bakıyorum
gerçi enimki sapıklığa giriyor ama olsun
benimkine bakmamıştın ama şimdi baktıysan bilemem
Kızlar çok yogundum bugün giremedim fazla
hediyeleri göndermek için acele etmeyelim henüz çok erken gönderimler 24 ve 25 gibi olsun onlarıda beraber verelim
[sıze=3]evet canım ya mantıklı bencede 25 gibi uygun
bu arada herkes kime çıktığını merak ediyor canım sen merak etmiyormusun hiç araştırmıyorsun hı hı [/sıze]hı
etmemmiiiiii
Ama işte malesef ben herkesin kime cıktıgını biliyorum
iyi bakalım o zaman. ben hazırladım bile paketimi şu anda karşımda duruyor. kargo gelip alacak birazdannn
bende kurbanımın kırmızı donunu ve sevdiği eşyaları aldım...daha bir kaç tane koyucam yollayabilirsem cuma günü yollamayı düşünüyorum...
nissan ve cici dün msj gelince hemen baktım ve akşam bir kısmını, bugün öğlende bir kısmını aldım ve hazırladım. inşallah geri alabilirim ama kargomu yarın çünkü ben beraber gönderileceğini bilmiyordum. ama olmadı mutlaka 2. kargomda olacak kurbanıma. hemide pasta olacak ve içindende ben çıkıcam
nissan ve cici dün msj gelince hemen baktım ve akşam bir kısmını, bugün öğlende bir kısmını aldım ve hazırladım. inşallah geri alabilirim ama kargomu yarın çünkü ben beraber gönderileceğini bilmiyordum. ama olmadı mutlaka 2. kargomda olacak kurbanıma. hemide pasta olacak ve içindende ben çıkıcam