Haydi çekilişe yeni bir yıl yeni umutlar hoş geldin 2013

çekilişi hangi tarihte yapalım ?

• 10 aralık

OY: 12 57,1%
  • 20 aralık

OY: 9 42,9%

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlarr herkese. kurbanımı öperim yanacıklarından benimde kurbanım aktif biri. zaten çekilişe katılanların hepsi aktif
bananeeee bende sizinle yeni hediye göndercem işte bananaeeeeee

söylememmmmm kimseye bişicik. görürsünüzzz. zaten kurbanım bugün ayrın gösterir hedişlerinii.

gunaydın katıller:)) heheh benım kurbanım nerelerde ya hıc gözukmuyorr bu gıdışle anlıcak herkez kım kıme cıktı ben fazla sık gıremıyorum papatya -nıssa demek sısızın kurbanınız degılımm:))

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
CİCİ35, sbls+, nur0993

bukadarçıkmıyızz

esraaaaaa flzaskkkkkkk huuuuuuuu huuuuu uyanın sabah olduuuu

bahar85 ve s_eyhan okuldadır şimdi

Günaydınnnn Bol meraklı günler diliyorum

Pastaa acelen neydi kız :) Olsun belkide benimdir kurbanınnn

Hediyeleree bayılırımmmm

günaydın kızlarr herkese. kurbanımı öperim yanacıklarından benimde kurbanım aktif biri. zaten çekilişe katılanların hepsi aktif
bananeeee bende sizinle yeni hediye göndercem işte bananaeeeeee

hehe demkki ben senın kurbanın degılım cunku ben fazla aktıf olmuyorum senı eledım bakalım başka kımler var :)) tıyo verenn

Günaydınnnn Bol meraklı günler diliyorum

Pastaa acelen neydi kız :) Olsun belkide benimdir kurbanınnn

Hediyeleree bayılırımmmm

bilmiyordum berbaer gönderileceğini kzzz. yoksa gönderirmiydim hiç. uzatırda uzatırdımmmm

hehe demkki ben senın kurbanın degılım cunku ben fazla aktıf olmuyorum senı eledım bakalım başka kımler var :)) tıyo verenn

belkide hep aynı anlarda girdik. belkiden ben seni hep aktif gördüm :44::44:

Geldimmmmmmm kuzucummmmm
sesini duydummmmmm

Günaydınnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrr
bugün hava güneşli çokkkkkkk güzel ben alışverişe çıkıkayım veeeeeee kurbaınımın ilk hediyelerini alayımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…