Haydi çekilişe yeni bir yıl yeni umutlar hoş geldin 2013

çekilişi hangi tarihte yapalım ?

• 10 aralık

OY: 12 57,1%
  • 20 aralık

OY: 9 42,9%

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .
korkulur sizdenn :KK53: bakk panik yaptım bende akşam gideyim bari biyerleree

cicimmmmmmmmm biz yeniyizzzzzzzz ya heyecan yaptık herhaldeeeeee:KK1::KK1::KK1:
sağolllll cnm senin sayende bu sene böyle heyecanlar yaşıyoruzzzzzzzzz ..:KK54::KK54::KK54::KK54:
inşallahhhhhhh hersene ollur devam eder.....:KK16::KK16::KK16::KK16:

cicimmmmmmmmm biz yeniyizzzzzzzz ya heyecan yaptık herhaldeeeeee:KK1::KK1::KK1:
sağolllll cnm senin sayende bu sene böyle heyecanlar yaşıyoruzzzzzzzzz ..:KK54::KK54::KK54::KK54:
inşallahhhhhhh hersene ollur devam eder.....:KK16::KK16::KK16::KK16:

evet canım ya ben oldum olası severim zaten böyle şeyleri
buradada arkadaşlar arasında filan yapılıyor ben hemen dalıyorum
çok severim hediye seçmeyi filan
ama insanım tanımadığı görmediği birine bişey alması da ha farklı bi duygu

en heyecanlı ben miyim bilmem hediyelerimin yarısını hazırladım nerdeyse :KK52::KK52::KK52:

ciddimisin canım ya yok ben o kadar hızlı değilim ama almaya başladım tabiii

canım belli başlı aklımda olanları aldım...
şimdi kurbanıma özele kendi beğenilerine uygun hediyeler kaldı onlarıda hafta sonu halledicem inş :KK1:

iiy sen hazırlaaaaaaa tatlımmmm biz daha yeni başlayalımmmm:KK9::KK9::KK9:

başlarsınız tatlım ne olacak biz bu heyecanla hemen hallederiz herşeyi :KK9::KK9::KK9:

şimdi kurbanıma özele kendi beğenilerine uygun hediyeler kaldı onlarıda hafta sonu halledicem inş :KK1:

başlarsınız tatlım ne olacak biz bu heyecanla hemen hallederiz herşeyi :KK9::KK9::KK9:

bende dün kurbanıma çokkk güzel bi küpe ve bileklik yaptım ama gerçekten güzel bende onu yapmış oldummmm..:KK1::KK1::KK1:
sevgili kurbanımmmmmm inşallah beğenirrrrrrrrr:KK9:

bende dün kurbanıma çokkk güzel bi küpe ve bileklik yaptım ama gerçekten güzel bende onu yapmış oldummmm..:KK1::KK1::KK1:
sevgili kurbanımmmmmm inşallah beğenirrrrrrrrr:KK9:

beğenir tabi tatlım neden beğenmesinnnnnnn benim arkadaşımın yaptığı takıların hepsi birbirinden güzellllllll :KK16::KK16::KK16:

hımmm anladım canım bende seçmekte zorlanıyorum ya kararsızım biraz
bundan sora her gün çarşıdayım artık:KK1::KK1::KK1:

baktım başka türlü topinke gelinmiyo :KK53:

Dedim biran önce yaparsam deim dolar burası :KK1::KK1:

Sanada özellikle tel de sölemedim :KK51:

:KK54::KK54::KK54::KK54:

cansın sen:KK16::KK16: ben de heyecan yaptım sabah ama bir türlü giremedim kk ya:KK14:

geçmişe çocukluğuma gittim yeniyılda çekiliş yapılır herkes birbirine hediyeler alır sonra o kadar uzun zaman oldu ki birine mektup yazmayalı
gercekten ya artık mektup falan kalmadı:KK14:

koşa koşa alışverişemi gittiniz kızz hemen :KK55:
ben gidemedim yaa

en heyecanlı ben miyim bilmem hediyelerimin yarısını hazırladım nerdeyse :KK52::KK52::KK52:

vauuuvvv ne hız:KK52::KK52::KK52:

kızlaaaaaarrrr bu sabah toplantıya bir girdim ancak akşam çıktım yahu:KK50::KK50::84::84::84:
kafam curcuna :KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:
şimdi kurbanımı aramaya gidiyorum:97::97:

iyi akşamlar kızlar ben allahın izniyle bugün izmir yolcusuyum :KK55: bir süre buralarda olamıycam.bu arada bende alışveriş yaparım hem kurbanım için hemde kendim için :KK53: :KK16: :KK16:

X