HE VALLA TOMBİŞİM olumunekankayizsmileAYNEN ÖLE KIS:roflol:inşallah olmaz gelirlerde dolu dolu kutlarız günümüzü bide cimbom liderya sizinkiler gergindir şimdi çokta gitmeyelim üstlerine demi ama
EKLEDİM ABLAM MERAK ETME SENkaydirigubbakcemile5 GELSİNDE MORALI DÜZELSİN GÜZEL GACİNİN:1no2:buluşmaya bir terslik olmazsa zeytuni06 (sari gaci)ile geleceğiz,iyi geceleropuyorumnanaktanŞeniza.s.
YOK YAAAAAA GERÇEKTENMİİİİİİİİİİ:asigim::1hug:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt valla ben sevdim bu buluşma işini tşkler mıktarım seni çok seviyorum
VALLA AL BENDEDNDE OKADAR:roflol::roflol: ONLAR BİZİM GİBİ HATUNU BULMUŞLARDA BUNUYOLARolumunekankayizsmileaaah mıhtarım ikna kabiliyetimi kaybettim herhal ki adam fener diyo başka bişey demiyor,
yani bizden umut bişinekleme ama sen becerebilirsin gibi geliyor ednan bülenti kandırsın maç da varmış aha o gün çooook zor işin
YOK YOK SEN MERAK ETME BEYLER GELMEYECEK CANIM ,canıım kalimerammm inşallah geleceğim...ama saat kaçtakiii beyleri de çağırıyorsuun ama kadınlar günü ktlanacak erkeklerin ne işi var bilmiyorumkismile
AY GELEMİYORMUSUUUUNNN:çok üzgünüm: BEN GELİRSİN BELKİM DİYE ÜMİTLENMİŞTİİİİİMMM:çok üzgünüm:kıslar nasılsınız fıstıklar
bende sizi telefonla arayacığımmm öptüm hepinizii
OOOOLEEEYY ÇOK SEVıNDıM CANIM BENıııııMopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5Buluşmada inşallah aranızda olacağım
Söz vermek istemiyorum..her ihtimale karşı
Görüşmek dileğiyle..a.s.a.s.a.s.
EVEEETTTT TONTONUMUN ÇAĞRISINA LÜTFEN KULAK VERıNopuyorumnanaktanhadi kalkıyooooooooooooo arkayı 4 leyelim nam;bernuş;eylül:ahsen hadiinnnn gariiiii bisssss sisi çok ama pekçokkk ösledikkkk.
HADı KAYFEM GÖSTER HÜNERıNı,anaa gene mi buluşma,nakaaa güzell.
akşam koçişle bi konuşiimm ok drse bende oradyım,canlarımda geliyormuş,tanışma fırsatım olur.
ama koçişler gelmesin ne işleri var onların.kadın kadına kutlamak daha mantıklı.
koçişlerle akşama kutlarızsempatiksalakcinni:jeyyar:
EN BÜYÜK KADINLAR BAŞKA BÜYÜK YOK:enbuyukkk: EN BÜYÜK KADINLAR BAŞKA BÜYÜK YOK:enbuyukkk:hanımlaaaaar tabiki beylerin ne işi var kimse bu yüzden gelmemeslik etmesin lütfen olsa idi ki olmuyor
akşam için konuştuk ama beyler maç izlemeyi tercih ettiler hepinizi nam eylül dağ çiçeği bekliyoruz
ah bu şarkıların gözü kor olsunnÇok üzgünüm çoook
gelmeyi çok isterim ama başıma olmadık kılçık bellası iş actı
aslında eşimde ankaraya geliyor yarın ne kadar ii olurdu ama ben gelmiyorum canlarımm:)olumunekankayizsmile
ESMERİM HAYIRDIR KIS :sm_confused: NE KILÇIĞI:uhm:ah bu şarkıların gözü kor olsunnÇok üzgünüm çoook
gelmeyi çok isterim ama başıma olmadık kılçık bellası iş actı
aslında eşimde ankaraya geliyor yarın ne kadar ii olurdu ama ben gelmiyorum canlarımm:)olumunekankayizsmile
VALLA ABLACIĞIM BENCEDE SÜRPRİZ OLABÜLÜR GİBİ GELİY alkisalkisalkis:1rolleyes:bence eşin sana sürpriz yapacak getireceka.sa.s.:sm_cool::sm_cool::dance::teytey:
bence eşin sana sürpriz yapacak getireceka.sa.s.:sm_cool::sm_cool::dance::teytey:
hadi esmer güzelim sürprizi bekliyoruz eşinden ,görüşmek üzre bende opuyorumnanaktanŞeniz:sm_cool::dance::teytey::içelim:a.s.
GÜNAYDIIIIIIIIIN opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
HAYIRLI SABAHLAR OLSUN HERKEZEopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile
BEN BU GÜNKÜ BULUŞMA İÇİN SABAH SABAH ERKENDEN KALTIM KISLARkaydirigubbakcemile5
YANİ KARGALAR BOTUNU GİYMEDEN KALKTIIIM, ÇAYIM HAZIR, KAHVALTIM HAZIR,
EMME BİZİMKİLERİN KALKMASINI BEKLİYORUM :sm_confused: BABA KIZ HALA UYUYORLAR:sm_confused:
BİR AN ÖNCE KALKSALARDA BENDE YAVAŞ YAVAŞ HAZIRLANIP ÇIKSAM DİYORUM:dance::teytey::sm_cool:
NEYSE ECCÜK DAHA BEKLİYİMDE BEN KALDIRAYIM BARİİa.s:1rolleyes:
ESMERİM HAYIRDIR KIS :sm_confused: NE KILÇIĞI:uhm:
HAMSİ YEDİNDE BOĞAZINA KILÇIKMI KAÇTI NOOLDU ŞEKERİM:sm_confused::uhm:
BAK MERAK ETTİM ŞİMDİİİİİİİbenneyaptımkibenneyaptımki
VALLA ABLACIĞIM BENCEDE SÜRPRİZ OLABÜLÜR GİBİ GELİY alkisalkisalkis:1rolleyes:
HADİİİİİİİİİİİ BEN ÇOK ÖZLEDİM SİZİİİİİİİİ:asigim::1hug:a.s.:enbuyukkk: