Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başkent Öğretmen Evi
Adres:
Konya Yolu Üzeri
Gazi Hastanesi Karşısı
Teknikokullar
Tel: +90 312 212 96 40
filizim canım gel etimesgutta buluşup beraber gidelim ben de nasıl gidicem bilmiyorum ama
bir şekilde buluruz kısmetse
uzak canım bana ya eşimde izin vermesBir gün bizde bu taraflarda buluşma ayarlarız be napalım..
arkadaşım gönderdiğin krokilerle bulucam artık teşekkürler birde 39 kırklarelinin plakası oralımısın
-----------------tünaydın tünaydınŞşşşşşşşt angara uyan ve gendine gel nirelerdesiniz kısss.. gelmiyenin kaynanası başına kalsin emi))))) ben gelmessem de ülee bi soruunm yok biliyonuzopuyorumnanaktan
noldu nazarlaramı geldiniz . Şeyyy o nam kimdi bi hatırlıyamadım... hangi dergi kapagındaydı o artis kılıklı kadın yaaaa :1no2: ben yeni bir arkidesimi de getiriyorumm...uyede yapcem iştek ... sizleri ösledim kıslarrrrr :1hug:
Eylüllllllllll sen de muhakak gel kac sene olcek yaa seni gürmeyeli annem yaaaa:a015: unutuyorum işte tüm isimler aklıma gelmiyo neyse ben alzaymırlı bi kadınım . unuttuklarım yarın hatırlatsın gendilerini bi zametkaydirigubbakcemile5
kandırıkcı sen bizi hep kandırıyon gelsen neolur sankim havalarda güzel sonrada kar kış dersin kemalsunalın flmi gibi salı sallandı çarşamba çarşafa dolandı perşembe perişanlık bölecede uzarrrrrrrrrrrrrrrrr gider bahaneler-----------------tünaydın tünaydın
ahaıyrlı buluşmalar hayırlı hafta sonuuuuuu
ay ne güzel yeni arkadaşlar yeni insanlar
ya canımsın kaynanam başımda değil ama ben yeni kaynan oldum neyse buluşun bakılım elbet birgün bende gelirimmmmmm
kandırıkcı sen bizi hep kandırıyon gelsen neolur sankim havalarda güzel sonrada kar kış dersin kemalsunalın flmi gibi salı sallandı çarşamba çarşafa dolandı perşembe perişanlık bölecede uzarrrrrrrrrrrrrrrrr gider bahaneler