müsait olursam gelirim erkuşun vardiyasina bağli kizlar
c.tesi belli olur oki:icecream:
bak şincik olmadı tatlı cadımlmaz:,özledik seni Şenizsen gel erkuş ta özlesina.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
müsait olursam gelirim erkuşun vardiyasina bağli kizlar
BAK BANA ELMA NEYİM DİME :mymeka: YOLARIM O SAÇINI BAŞINI kaydirigubbakcemilePİŞTTT SAHTE MIKTARR
SANA BİR SÜPRİZİM VAR GELİRKEN MUTLAKA :jeyyar:GETİRECEĞİMMMM:lepi:. HİÇÇÇÇ BOŞUNA ISRAR ETME:sm_confused: SANA BİR ÇUVAL ELMA GETİRECEĞİMİ SÖYLETEMEZSİN:dilcikar:
ANLADIIIMMM kaydirigubbakcemile3müsait olursam gelirim erkuşun vardiyasina bağli kizlar
ABLACIM ERKUŞ YETERİNCE ÖZLEMİŞTİR ONU MERAK ETME SEN kaydirigubbakcemile3bak şincik olmadı tatlı cadımlmaz:,özledik seni Şenizsen gel erkuş ta özlesina.s.
BAK BANA ELMA NEYİM DİME :mymeka: YOLARIM O SAÇINI BAŞINI kaydirigubbakcemile
:lepi:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
GÜNAYDIN KISLAR opuyorumnanaktan
CÜMLETEN HAYIRLI CUMALAR HEPİMİZE,M DUALARINIZ KABUL OLSUN İNŞALLA:Saruboceq:
NERDESİNİZ MİLEEETTTTT:uhm:
:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:
BENCE BİZİM MİLLET PİRELER VE UÇMAK KELİMESİNİ BİR ARADA KULLANARAK BİZİ KISKANDIRMAYA ÇALIŞIYORLAR, GALİBA SANIRSAMkaydirigubbakcemile3
Çok özledim Ankarayı Ailemi sizleri heleki Ankara burnumda tütüyor :çok üzgünüm: senağlama senağlama
Çok özledim Ankarayı Ailemi sizleri heleki Ankara burnumda tütüyor :çok üzgünüm: senağlama senağlama
GEL BEKLERİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:sm_cool:a.s.
BİZDE SENİ ÖSLEDİİK opuyorumnanaktan
AMA SANA KİM DEDİ İSTANBULA GELİN GİT DİYE :mymeka:
ANKARADAKİ DELİKANLILARIN KÖKÜNE KIRANMI GİRDİYDİ :roflol::roflol::roflol:
TOKMAĞIM BİZ YATAMAYIZ (SENİ BİLMEM AMA BEN SIKINTILI HATUNUM)BENCEDE CANIMCIM a.s
BİZİM TAKIM PİRELERLE 11'E 11 MAÇ YAPIYORLAR GALİBA SANURSAM :roflol:
BENDE YARIN UYUYACAM :dance: DİYCEM AMA POK VAR GİBİ ERKENDEN KALKARIM :roflol:
AMAANNN BİDE YARIN TEMZİLİK GÜNÜM :sm_confused: NEYSE SPOR YOK YA,
SPOR NİYETİNE TEMİZLİK YAPİİM BARİİ hihoyyythihoyyythihoyyyt
BİZDE SENİ ÖZLEDİKÇok özledim Ankarayı Ailemi sizleri heleki Ankara burnumda tütüyor :çok üzgünüm: senağlama senağlama
OLABÜLÜÜÜÜRRRRRRR:jeyyar:merhabalar dün misafirleri gönderdim yarın gene gelecekler kaçabilirsem gelecegim
nam banada süpriz bişey getirirse gelirim yoksa küserimmmmmmmmmm
çok özledim hepinizi eylül ne naz ediyosun gel artık yüzgörümlüğü takacak mıhdarımız
kalişim sen olmasan kimse poposunu kaldıramıyacak vallaha iyiki varsın hepimizi topluyosum
SENİ ÇOK SEVİYORUZZZZZZZZ
SENİ ÇOK SEVİYORUM ESMERİM GÜZELİMŞenizdevet edİldİm tŞk ederİm mıhtarım melek ablam:)
malum ÇalıŞyorum bu pazar temİzlİk yapacaĞİm ÇÜnkÜ baŞka zaman yok ramazan gelİyor ve arkasında dÜĞÜn var doluyummmmm
bÜgÜnlerden ankaraya Çok geldİm damatlık gelİnlİk İÇİn hepsİnİ halettİmmm kınaİÇİn gereken herŞeyİ aldım daha Çok Çok İŞ var hayırlısı deyelİm
gÜzel bİ buluŞma olsun sİzİ Çok Çok candan yÜrekten ÖpÜyorum benİde anın lÜtvennn
mıhtarımmmm :)))))))))))))))
nam melek ablam nurŞen ablam eylÜlde gelİyor onuda ÖpÜn gİrdap ablam tompİŞ katılyormuŞ hepsİne sİm soyle mıhtarımmmm:)
merhaba hanımlar,ben de yarın gelmek istiyorum:asigim:,fakat bu işeri bilmıyom:uhm:,oğretmen evine nasıl girecem(herkezi içeri sokuyorlarmı),ne lazım:sm_confused:,bi detaylı anlatırsanız çok sevenirim..:asigim:
çok teşekürler cevabı için canımbuyrunnnnnnnnn,ay çok heycanlandımdelikafaduldenkedi dili bahcede bulursun onlarııııııııııııııııı
pek seksuler kendileri ankaranın kıslarıııııııı
hiç bişey lazım değil kendin git yeterrrrrrrrrrrr
iyi akşamlar iyi buluşmalarrrrrrrrrr
bak şincik olmadı tatlı cadımlmaz:,özledik seni Şenizsen gel erkuş ta özlesina.s.