günaydın esmerim benim böyle yetenegim yokya sevdiklerim kızmaz diye böyle alıntı çalıntı yapıyorum ama ögrenecem görün bak neme lazım bide telif hakkı falan ugraşmayım demi maşallah heryere yetiyon anam bune enerji sabah sabah takipte edemiyom nere baksam ordasın kaçparça bu esmer bilen banada anlatsın:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
nihayet sesimi duyurdum sizide bekleriz arkadaşım buyurun gelin bizde sizi tanıyalımslm hanımlar buluşunda ankaradaki arkadaşlarımızı tanıyalım :)
nihayet sesimi duyurdum sizide bekleriz arkadaşım buyurun gelin bizde sizi tanıyalım
ablaların en güzeli dogum günün kutlu olsun seni seviyoruz sağlıklı uzun ömür diliyorum ALLAHdan çok öpüyorummmmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile5
[/ayyy ayyyyyyyyyyyyy mıhdarım beni salıncaga bindirmiş offfffff çokta severim canım ya niye zahmet ettin valla asrın hatası söyleyim asla indiremezsin en sevdigim oladır kolların kopana kadar inmezdim ama hiççççççç kıyamam arkadaşa zaten kuş kadder mama yiyo canım benim sizler harikasınız ya başka nedeyim günaydınlar olsun güzel ülkemin güzel insanlarına rabbim yar ve yardımcınız olsun opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tamam şimdi gün konusu anlaşıldı inşallah bu sefer ben de katılıcam bir arkadaş heycan varmı diye sormuşya evet vaaaaaar etimesguttan nasıl gelebilirim bilen varsa yol göstersin lütfen
Daha yakın bir yer olsa ya ben sincandayım tee....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?