hanımlar bu toplanacağımız yer küçük çocuklar için uygunmu benim 2,5 yaşında bir oğlum var onunla gelsem rahat edermiyim yada ortamı rahatsız edermiyim gelipte hepinizle tanışmayı çok isterim
CANIM ŞANSINI BİRAZ ZORLA LÜTFEN:1hug: SENDE GEL YANIMIZAkaydirigubbakcemile5Canım Kalimeram, inanın
çok istediğim halde hep birşeyler çıktı,gelemedim,
şimdide kesin diyemiyorum,eğer bir mani çıkmazsa
sizlere süpriz yapacağım bende...
CANIM NRSNMK39 APLAMINDA DEDİĞİ GİBİ BAHÇEDE OTURURSAK OĞLUŞU PARKTA OYNATA BİLİRİZ gamyoncuiremsuhanımlar bu toplanacağımız yer küçük çocuklar için uygunmu benim 2,5 yaşında bir oğlum var,
onunla gelsem rahat edermiyim yada ortamı rahatsız edermiyim gelipte hepinizle tanışmayı çok isterim
:roflol::roflol:TAMAM AŞIK ARKADAŞIM BENİM, SEN HEEEÇÇ MERAK ETME a.sFıstıklar ben de sizi ösledim valla. Sevgili mıhtarım kaymaammm ben de biliyon nuuu b12 cok eksildi .
gelecem günü bene bir gün öncesinden bi mesaj cekerek hatırtalırmısın nolurrrrrrrrrr unuturum inan kii..
zaten sonbaahar aşkına neyim tutuluyom galibam.. Bak son havadsileri kacırırsınız karısmam heeee.)))))))))))
Selam herkese bi aksilik olmazsa bende katılmak isterim
buluşma yapıyorsunuz demekzemuszemus
tanımıyorum pek sizleri ama bende gelmeyi düşünüyorum valla hoşuma gittizemuszemus
GEL KIS GEL AMA GECE DEĞİL GÜNDÜZ GEL OLARMIII :1hug:a.s.SEN ZATİ KK'DA MÜDÜR OLDUNYAAA ARTIKIN BİZİ SEVMİYOSUN DEMİİmafoldumben
BİZİ HAKİR VEDE FAKİR VEDE KÜÇÜK GÖRÜYOSUUNNN
Canımcım..kader kısmet ..belli mi olur?opuyorumnanaktan
Bir gece ansızın gelebilirim..kaydirigubbakcemile5
Gece gelirsem sizi bulamayabilirim tabi kikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
KAYMAKIM VALLA SENDE BİZİ İHMAL EDENLERDENSİN YANİİ :sm_confused:beni dürtmeye gerek üzerimde öle bir hüzün yeli varki o günki piskolojim ne olr bilem biraz üzgün biraz süzgün katlmaya çalşacağm çünkü silzeri çok özledim
GÜÜÜNAYDIIIINNNNNopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
SABAH ŞERİFLERİNİZ HAYIRLI OLSUN CANLARIIIM :lepi:
GEL KIS GEL AMA GECE DEĞİL GÜNDÜZ GEL OLARMIII :1hug:a.s.
SENİ ÖZLEDİK VALLA :sm_confusedpuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
KAYMAKIM VALLA SENDE BİZİ İHMAL EDENLERDENSİN YANİİ :sm_confused:
NE OLDU BİLMİYORUM :sm_confused: ARAMIZA KARA KEDİLERMİ GİRDİ:uhm:
YOKSAM SENİ EŞEĞİNE ÇÜŞ, TAVUĞUNA KIŞMI DEDİK:1no2:
BEN SENİ ÖZLEDİM BAK NOOOLUR GEL:1hug: BİZ SENİN KAFANI DAĞITIRIZ MERAK ETME :1hug:a.s.
SİZLERİ ARAMIZDA GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYARIZ opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
GELİN TANIŞALIMvereliniortak KAYNAŞALIM opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
SONGÜLCÜĞÜM BULUŞMA 10 EKıMDE HABERıN OLSUN ,Günaydın Ankaramın güzel hatunları...
geri sayım başladı,hadi hayırlısı bakalım,
inşallah havalar güzel olur,birde benim sorunum çıkmazsa
harika olacak...
artı bide pasta kesecez gönül yazarın dogum günücokacimcoook
BEN ERYAMANDA OTURUYORUM CANIMCIM, ÖNEMLİ OLAN BERABER OLMAKAnkara'yı çok çok iyi bilirim arkadaşım..
ama Etlik de,Keçiören de,Eryaman da vs oturanlar için
Öğretmenevi pek de merkezi sayılmıyor...
neyse benim ki fikirdi zaten...
Sizlere iyi buluşmalar diliyorum...
sevgiler...
YİNE BİRİ BENİMİ ÇEKİŞTİRİYOR.Canım arkadaşım ne güzel düşünmüşsün.Cidden bende özledim,gelmeyi çok istiyorum.İnşallah gelecem ama bi aksilik olursa nam hanımefendinin diline düşmek te var.Hanımefendi bodrumlarda dinlendi geldi.Kaliiiiiiş bu nam bizi kandırmasın evin bodrumunda saklanıyodu belkide, sonra bize hava atacak bodrum da tatildeydim diye.
Arkadaşım sen beni anlıyosun demi.Nam denen hanfendi beni anlamıyoooooooo.
Görüşmek üzere şimdilik hoşca ve dostca kalın.
ARKADAŞIM BENİ HATIRLIYORMUSUNFıstıklar ben de sizi ösledim valla. Sevgili mıhtarım kaymaammm ben de biliyon nuuu b12 cok eksildi . gelecem günü bene bir gün öncesinden bi mesaj cekerek hatırtalırmısın nolurrrrrrrrrr unuturum inan kii.. zaten sonbaahar aşkına neyim tutuluyom galibam.. Bak son havadsileri kacırırsınız karısmam heeee.)))))))))))
beni dürtmeye gerek üzerimde öle bir hüzün yeli varki o günki piskolojim ne olr bilem biraz üzgün biraz süzgün katlmaya çalşacağm çünkü silzeri çok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?